Nekem rabasám van de lövésem sincs am nem anygon találsz olyan sendát ami enm 80-70 között van ccm-ben de hasonlítsd össze és kiderül:DD
de jobb ha csináltatsz egyet az a biztos:DD
szevasz fukszi! fingomsincs rola hogy mi lehet az biztos hogy valami kurvára elvan cseszve! atilisztort nemtudod mérni havan szikra akkor jó h nincs akkormeg eldobhato de volt szikrád jó lehet szerintem! a világitás meg különvan a gyujttol nemtudom milehet? lényeg hogy elvan kötve nagyon. van fent egy net cim lapozz visza és lépj rá ott meg találod a manualt a derbihez tölt le és kötözz a szerint mindent én is arrol csináltam ésjó
hello,
nemtudja véletlenül valaki ,hogy hányas lendkerék lehuztó kell a derbi sendához?
én 20/1,5 -re gondolok de nem biztos,valamint hogy bal vagy jobb menetes-e?
mi az a WTF?
Mind egy én a helyedbe egy gyertyát biztos tennék bele és a többit meg meglátnám... tényleg nem nagy tétel és amugy sem árt egy pótgyertya ha nem is az a baja de ha az akkor nagy szerencse
Ennyit tudtam én is..
örülök ha sikerült
Az elején még pöcre indul.
Utána 2-3 km és megáll. És utána majdnem pöcre indul csak egy kicsit dadog.
De valamelyik nap kitisztítottam a karbinak azt a részét ahova a szennyeződést gyűjti. Mert azelőtt 4-5 percet kellett szórakoznom amikor megállt, hogy beindítsam.
Meg van olyan hogy egy nap megáll másnap meg nem.
Ez WTF?
én is pont tegnap jártam így lemostam a henger körül hasonló tünetek voltak mint neked alig indult általába csak tolásra kiraktam a napra vettem bele egy gyertyát és jobb mint ujkorába
szerintem egy próbát megér neked is és a gyertya se nagy tétel ma vettem 990 ért ngk-t
Szeva Tisi! hát mentem is vmire meg nem is:S most olyan gondja van/volt h nincs szikra! Leíróm hogyan kezdte a dolgokat!
Nah szal: ugye először simán indult rugásra.... majd egyszer csak elment a szikra....rugásra semmi.... tolásra indult nagy nehezen.... fasza volt a világítás nem csapta ki az égőket...egyszer csak leállt azóta meg se mukkan! ellenállást kimértem a tekercseknél elvileg az jó! Hogy lehet megnézni azt h a jeladó szaggatja-e a jelet? Probáltam azt is h a világfítás lekötöm a francba az első csatinál, de úgyse, mert az egyiks srác aki fényezte azt mondta, h. ha berakta az égőt nem volt szikra:S égők nélkül sincs! Jah meg ha kiveszem a kulcsot akk is világít a lámpa ha tolom az nem tom h jön össze vhogy megkerüli a gy.kapcsolót...
Vmi ötlet? gyalaplap jelölésen van vezetékek nincsenek megszakadva
ezt hagyd a francba, ez csak a karburátor fűtésnek az elektronikája, nekem is elszállt ... mondjuk be se volt kötve már.... elvileg a két fekete vezeték ami lejön erről a kockáról az megy a karbira vhova asszem:S spanyol fordító szerint carburátos fűtés
Holnap lesz utolsó nagy rendelés, sajnos tulrendelés miatt másfél hónap szünet lesz. Akinek esetleg szüksége lenne valamire az irjon mailt vagy msnen legkésőbb holnap 4-5ig! Tel. szám változott! Üdv mindenkinek!
a gyertya nem segitett?
a nyiregyi derbiben mit mondtak?