Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

42/504-159 42/490-488 a neten találtam mind2 őt próbáld meg!
a gyertya nem segitett?
a nyiregyi derbiben mit mondtak?
senki nem járatos a lendkerék lehuzatásban?
Nekem rabasám van de lövésem sincs am nem anygon találsz olyan sendát ami enm 80-70 között van ccm-ben de hasonlítsd össze és kiderül:DD
de jobb ha csináltatsz egyet az a biztos:DD
szevasz fukszi! fingomsincs rola hogy mi lehet az biztos hogy valami kurvára elvan cseszve! atilisztort nemtudod mérni havan szikra akkor jó h nincs akkormeg eldobhato de volt szikrád jó lehet szerintem! a világitás meg különvan a gyujttol nemtudom milehet? lényeg hogy elvan kötve nagyon. van fent egy net cim lapozz visza és lépj rá ott meg találod a manualt a derbihez tölt le és kötözz a szerint mindent én is arrol csináltam ésjó
hello,
nemtudja véletlenül valaki ,hogy hányas lendkerék lehuztó kell a derbi sendához?
én 20/1,5 -re gondolok de nem biztos,valamint hogy bal vagy jobb menetes-e?
Sziasztok. Újfajta derbi gpr 50-em van, És elhagytam a hÁtsÓ ÜlÉst. aki tud szerezni hozzÁ az Írjon!
Hello,
derbíí nem tudod megkeresni nekem a nyíregyi telefon könyvben az auto nagy kft tel számát?

Mert a derbinyiregyháza nem tudja leszervizelni
Hay all keresek DERBI GPR 50-het feszültségszabályzót.
Hello
Valaki nemtudja hogy a senda dugója nem jó e rabasába?
Hát az biztos, hogy nincs belőle sok.
Ismerős érzés.

Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy én rendelkezek egyedül Derbi Gpr Nude típusú mocival az egész országban?
Hát próbáld ki! Én olyan ideges voltam tegnap a motorom miatt hogy alig tudtam éjszaka aludni
WTF= What the fuck:D

Van egy gyertyám amiben 1000km ter van kipróbálom. De szerdán mindenképpen veszek egy újat.
mi az a WTF?
Mind egy én a helyedbe egy gyertyát biztos tennék bele és a többit meg meglátnám... tényleg nem nagy tétel és amugy sem árt egy pótgyertya ha nem is az a baja de ha az akkor nagy szerencse
Ennyit tudtam én is..
örülök ha sikerült
Az elején még pöcre indul.
Utána 2-3 km és megáll. És utána majdnem pöcre indul csak egy kicsit dadog.
De valamelyik nap kitisztítottam a karbinak azt a részét ahova a szennyeződést gyűjti. Mert azelőtt 4-5 percet kellett szórakoznom amikor megállt, hogy beindítsam.
Meg van olyan hogy egy nap megáll másnap meg nem.
Ez WTF?
háát annyi idő alatt ki kellett volna és a tünetek rögtön jelentkeztek miután lemostad vagy csak később?
neked indul könnyen?
oké akkor veszek bele egy gyertyát.
De annyi, hogy ez az eset kb 3 hete volt. mármint amikor mostam. Nem bír kiszáradni?
én is pont tegnap jártam így lemostam a henger körül hasonló tünetek voltak mint neked alig indult általába csak tolásra kiraktam a napra vettem bele egy gyertyát és jobb mint ujkorába
szerintem egy próbát megér neked is és a gyertya se nagy tétel ma vettem 990 ért ngk-t
Szeva Tisi! hát mentem is vmire meg nem is:S most olyan gondja van/volt h nincs szikra! Leíróm hogyan kezdte a dolgokat!
Nah szal: ugye először simán indult rugásra.... majd egyszer csak elment a szikra....rugásra semmi.... tolásra indult nagy nehezen.... fasza volt a világítás nem csapta ki az égőket...egyszer csak leállt azóta meg se mukkan! ellenállást kimértem a tekercseknél elvileg az jó! Hogy lehet megnézni azt h a jeladó szaggatja-e a jelet? Probáltam azt is h a világfítás lekötöm a francba az első csatinál, de úgyse, mert az egyiks srác aki fényezte azt mondta, h. ha berakta az égőt nem volt szikra:S égők nélkül sincs! Jah meg ha kiveszem a kulcsot akk is világít a lámpa ha tolom az nem tom h jön össze vhogy megkerüli a gy.kapcsolót...

Vmi ötlet? gyalaplap jelölésen van vezetékek nincsenek megszakadva
Nekem azt mondták, hogy kb 3 óra lesz a szervíz.
Igen mostam a henger körül.
hát a nyiregyi szervizről annyit, hogy egy gázkart akartam venni és azt mondták h 1-másfél hónap....
a henger körül nem mostad véletlenül?
csáó!

ezt hagyd a francba, ez csak a karburátor fűtésnek az elektronikája, nekem is elszállt ... mondjuk be se volt kötve már.... elvileg a két fekete vezeték ami lejön erről a kockáról az megy a karbira vhova asszem:S spanyol fordító szerint carburátos fűtés
Sziasztok!

Holnap lesz utolsó nagy rendelés, sajnos tulrendelés miatt másfél hónap szünet lesz. Akinek esetleg szüksége lenne valamire az irjon mailt vagy msnen legkésőbb holnap 4-5ig! Tel. szám változott! Üdv mindenkinek!

http://www.master-tuning.mlap....
Ja és Nyíregyházára viszem. Tudsz valamit róluk?

MErt a Miskolci szervízzel már tele van a farkam. (3 hét várakozási idő)
Hát lehet. most viszem szerdán szervízben megkérem tőlük, hogy nézzék meg.

Egyépként szerintem max a kipufba folyt be vagy 0.001 dl víz. Máshova nem hiszem.