CSŐ GABESZ neszorakozz nikoizéléssel HANEM HÜVELYEZTESD MEG olcsobb meg tartosabb meg legalább 3x lehetmég furatni valahol pest környéken csinálják 28 ezer deugoval együt
az enyimis ilyen és nagyonfasza! többet nemtudok énsem segiteni!
IGEN az automata szivato elektronikája megnéztem neked a széria számát és az cseréld ki a fesz szabájzod és lesz töltésed jo hozzá azrc 125 ös gileráé nekemis azvan berakva tzutira jo hozzá
Az a problémám,h én is csak tapogatózok,h mi lehet az a kis fekete doboz,mert Googlén is kerestem rá de semmi értelmeset nem adodtt ki rá.Gondolkodok azon most,h talán gyárilag volt benne elektromos szivató,de én nekem manuális szivatóval vettem a mocit.Az a problémám amúgy,h nincsen töltés a motorba és mivel ez a kütyű rossz rajta gondolom ez miatt lehet ,h nincs töltés.(hozzáteszem épp és gyári az elektronikája semmi nincs kókányolva). van ötletetek mi lehet a gond?
Helló mindenki!
Szeretném megtudakolni, hogy hol tudnám Magyarországon a hengeremet NIKOCILOZTATNI? Ha tud nekem valaki írni egy elérhetőséget, légyszi tegye meg! Előre is nagyon köszönöm!
Helló mindenki!
Szeretném megtudakolni, hogy hol tudnám Magyarországon a hengeremet NIKOCILOZTATNI? Ha tud nekem valaki írni egy elérhetőséget, légyszi tegye meg! Előre is nagyon köszönöm!
Helló mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2007-es Derbi Gpr Nude-m. A motor 2-3 km ter megtétele után megáll. Beindítom és dadog kb 30 sec-ig. utána már megy rendesen.
Mi lehet a baja?
Helló mindenki!
hello,érdeklödnék hogy nem tudja e valaki,hogy régi blokkos derbi sendárol a lenkereket hogyan lehet leszedni .bármi tipp,vagy tapasztalat van irjátok meg.löszi
Végülis meglett a probléma oka. A karburátoron felül a gázbovden, és szívatóbovden ilyen műanyag csavarral van betéve, az volt eltörve. Fajául meg lett csinálva, kipucolva, beszabályozva.
Megállapította szerelő h ennek ilyen szép lassan csorog le a fordulata, 4000en üdül, h gyorsan lehessen vele váltani, ez ugye közlekedéskor jól is jön.
Eladó! Kaptam egy jó ajánlatot egy anyagilag megszorult barátomtól és így olcsóbban, persze ráfizetéssel tudnék venni egy 125-öst!
Ha kérdés van írjatok nyugodtan!76ccm, 120-as végsebesség minden kicserélve a blokkba és sportkipu+esztétia ami a képen még nincs rajta! 300papír lenne úgy, hogy téli szezon utáni átnézetés és dugó csere amit mindeggyik motor megérdemel tél után, még ha nem is hajtottam! A dugócsere azért van, hogy tuti legyen a gép csak így hogy kaptam ezt az ajánlatot már mindegy mert addigra MAGAMNAK IGÉNYESEN felkészítettettem!
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki nekem?Konkrétan derbi senda R-hez keresek kilométerórát már régen,és sikertelenül.Égen -földön nincs.Nagyon megköszönném a segítséget,mert már csak ez hiányzik a motoromhoz és teljesen kész.
nem tud valaki fordulatszám mérőt derbi rabasára valahogy?
Érdekelnek a megoldások :P
az enyimis ilyen és nagyonfasza! többet nemtudok énsem segiteni!
Gabesz
Gabesz
Gabesz
TE TUDOD HOGY MI PONTOSAN AZ AZ ELEKTROMOS ALKATRÉSZ?
Szerintem is az lehet a problémája, hogy nem kap benzint.
Mit csináljak?
(Megjegyzem, hogy annyira nem értek a motor szereléshez)
Ha kihúzod a szivatót akkor is ezt csinálja ?
Karburátoron állítani próbáltál már ?
Üdv Tomy
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2007-es Derbi Gpr Nude-m. A motor 2-3 km ter megtétele után megáll. Beindítom és dadog kb 30 sec-ig. utána már megy rendesen.
Mi lehet a baja?
Gabesz
sajnos még én sem tom,h pontosan mi is lenne ez a kis doboz.
Keresek sürgősen egy ilyen kis elektromos alkatrészt a DERBI GPR 50-hez.
Megállapította szerelő h ennek ilyen szép lassan csorog le a fordulata, 4000en üdül, h gyorsan lehessen vele váltani, ez ugye közlekedéskor jól is jön.
Ha kérdés van írjatok nyugodtan!76ccm, 120-as végsebesség minden kicserélve a blokkba és sportkipu+esztétia ami a képen még nincs rajta! 300papír lenne úgy, hogy téli szezon utáni átnézetés és dugó csere amit mindeggyik motor megérdemel tél után, még ha nem is hajtottam! A dugócsere azért van, hogy tuti legyen a gép csak így hogy kaptam ezt az ajánlatot már mindegy mert addigra MAGAMNAK IGÉNYESEN felkészítettettem!
Sztem minden gyári a motoromon, légszűrőház, csonk és miegyéb...
Tudna segíteni valaki nekem?Konkrétan derbi senda R-hez keresek kilométerórát már régen,és sikertelenül.Égen -földön nincs.Nagyon megköszönném a segítséget,mert már csak ez hiányzik a motoromhoz és teljesen kész.