Hali!a légszörőd gyári?mert ott lehet hangot változtatni rendesen:) mondjuk hangja van a gépnek dehát ez ilyen szakma meg hát lányok legyünk, sirjunk?:)mondjuk engem nemzavar, vegyél elektromos mocit annak nincs hangja(persze vicc)
hello.
ráhegesztesz 1 simson kipufogó véget a hátsó dob helyére,
ismerek aki megcsinálta egy 50-es dt-vel,bár én nemcseszném el igy a hangját, arrol nem is beszélve,hogyan néz ki.meg amugyis,amikor a sárba+a porba kinlodik az ember nem igazán zavarja a nagy hang.bár én is ottartanák,de sajna a motorom még mindig szerelőnél megszorult főtengelyel
de talán a jövőhéten
Kedves márkatársak (ez tök jó megszólítás)!
Olyanról szeretnék érdeklődni, h nektek nem hangos a Derbitek? Nem fáj a fületek egy órás motorozás után?
Mert nem csak kényelmetlen a motorom, hanem fáj tőle a fülem is, így teljesen élvezetét veszti a dolog.
Már megvettem rá a gyári végdobot, am teljesen gyári kipu, henger, minden van rajta. Nincs vmi ötletetek h lehetne elvenni a hangját, v megcsendesíteni, elvezetni a hangot v vmi?
Köszönöm...
csá!ja de most hozatok németből egy metrakit hengert dugot hfejet meg egy főtengejt meg egy 7 est a váltoba!kb 500 euro lesz meg kb22 paci! meg rádobom a26mm es dellorto karbit
Ismerős ;)
80ccm "full tuning" SR-el bejön a gyerek a suliba és szidja a derbit
mejön egy másik gyerek egy 150scarabeo-val ő is fujjog a yamaha dt50es is fujjog és a dt125-s is...
Mondom oké gyerek szar a motorom, de légyszi suli után gyorsuljunk már egyet!?!
Hú mindenki kiröhög hogy mit akarok én a derbivel mondom mivan féltek ?
Oké délután suli után ...
Jó sulinak vége kiállunk : hülyegyerek na akkor gyorsuljunk ...
-mondom HÜLYE vagy ?
-De hát mé te mondtad ?
-hideg motorral sehova nem megyek ...
-jaaaaa be kell melegíteni mint a verseny motorokat ?
-...
Jó megbeszéltük hogy járatjuk kicsit a motorokat majd elindulunk hazafelé és az egyik lámpánál megejtjük a tesztet...
Oda érünk a lámpához mehet ?
-Perszeeee
-oké ...
mindenki turázataja majd zöldre vált a lámpa a dt-t jóformán felfullasztotta a motort de sikerült elindulnia... az sr kb ugy gyorsult mint nagyapapám 1976os babettája és csodák csodája mindegyiket oda veretem ...
Ennyit arról, hogy nagy a szájuk
Hellosztok!
Ma gondoltam mocival megyek reggel.megis tettem, végzek megyek a mocihoz látom vagy 15-en körülötte na mondom mi a fene van.Odamegyek azt jött a duma hogy az én 350-em jobban megy mint ez meg hogy jobb a robogom mint ez.Tipikus tajparasztok Majd jön a gyerek a robeszával meglesem h milyen:)ja és a 350-es komám a kuplungra aztmondta h fék mondtam nekik miről beszélünk azt csá Szépnapot
Azért én befizetnék arra a 100km/h-ra ...
nem hinném hogy csak 8000től húzna a motor... ez kétütem nincs turbó késés ... gyárilag 8500on adja le a maximális nyomatékot tehát 8500as fordulat fölé tök fölösleges pörgetni nem lesz erősebb.(lehet vitázni szóljatok ha kész és majd mondok rá egy áment )
Még mindig azt mondom hogy mielőtt mindenféle adatokkal dobálóztok itt meg kéne nézni hogyan működik egy 2ütemü motor ... (szintén, lehet vitázni szóljatok ha kész és majd mondok rá egy áment )
Nem, nem esik le... Elég sokáig marad ott, és a kerekek forgásával sincs összhangban...
Vki elvállalta, aszondta lekapja karbit, kipucolja, kompresszorral kifujja, lukat betömi, megnézni...
De bármi ötleted van még, légyszíves tedd hozzá. Köszönöm szépen...
ja! az enyém is1be mint állat2be4000 től3ba szintén4be6000 től 5 be80006bameg amit 5be! enyém97-es és 3-4be a leg kegyetlenebb 72ccm es alu airsal henger meg dugo van benne meg egy arrow nyyitott sport dob!még szépülöben van de már alakulgat
am attól is függ miena bukósisakod én pl semmit enm hallok benne:P