Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igazából a felfogatási pontok számítanak, meg persze a tengely átmenjen közte azt ennyiről szól a történet de úgy emlékszem a JT honlapján még beis van rajzolva h meik méret mire vonatkozik.
nekem ojan van mint az első avyg is olyannak kéne lennie XD
hát úgy lemérni hogy esetleg találjak ijen fajtát mert nem tudom hogy ezeknél a lánckerekeknél meik méretek számítanak
lemérni mihez vagy hogy érted?
Ezt a két feszitőt találtam az első kicsit megviselt,lánckerék csak 58as meg kopott kissé
Üdv ki tudja mit kell lemérni a hátsó lánckeréken?
hello lécci csinálj róla képet nagyon fontos lenne
Vanjogsim de terepen is zúzok az út nem adja visza azt az élvezetet mikor csúszik mind a két kerék:P
és jogsid van moccra?avgy csak terepen hajtod?
nálam apum adja még a benzit ő enm enged én emenék
ja nálunkis esett a ho! de a kobor kutyát se érdekli az időjárás ha a vér aszondja hogy nyeregbe oszt adj neki! erre felénk más motoros tesok is ezt gondolták és cirkátak szépen.
A JT honlapján nézz körül tuti van hozzá keress rá a www.google.hu -n
Én eccerűen nem találok megfelelő hátsó lánckereket
nem tud valaki rabasára hátsó 55 fogas vagy kissebb lánckereket?
Na mitörtént emberek h senkinek nincs mocca?
Nálunk is naon rossz az idő bár nekem sincs motorom. Valahogy délutánra nagyon rossz lesz az idő.
Jelentem hazafelé +12fok volt és ragyogó napsütés tavaszi motorozáshoz
Nem semmi, hogy nálatok még hó esik
Nyugi nálam jó idő van de nincs motorom szal szolidaritást vállalok

Üdv Tomi
nagyon durván szakad a hó nálunk nemsemmi kis márciusunk van, még a szél is fúj, még motorozni se lehet
ja oké csak gyorsan kellet írnom mert kb 1 percem volt a gépnél szal bocs
tudom én nem megvenni akarom csak mondtad hogy rabasád van és nekem is az van de nekem a láncfeszítő az enm eredeti és kéne hogy hogy néz ki.
Am tudod van ott hátul egy védő ami mögött kel lennie de ha már nincs rabasád akkor bocs
bocsi, de szerintem ezt nem tolem kerdezted, mert én nem tom h h kapcsolodna hozzam!
nem írtam róla a fórumba sem és nincs eladó cuccom sem!
Szia !

Légyszíves próbáld már közérthetően kifejezni magad mert ebből én annyit értetem, hogy ott az izé mögött az a cucc tudod ...

Próbáljuk már meg közérthetően szép magyarul és ha lehet illedelmesen kifejezni magunkat... Köszönöm.

Üdv Tomy
hátul lent van egy védő az mögött van a láncfeszítő vagy vezető arról léci készícsél fotót letszi nagyon fontos lenne
bocsi, de én nem is vágom most h mit kérdeztél?
ok kössz