Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok utánajárok és rakok képet..talán rendeződnek soraim és jelzek...
a kis fedél az már nem meg csináltam máshogy elég biztosra fémből oszt kalapáccsal nem bírtam benne kárt okozni szal faca
a feszítő az érdekelne hogy mien
nem kevés az tény..de lehet h 16-os is van mert több is van ha ezen múlik?
üdv még sajna nem értem rá megnézni a kis fedelet de ugye még aktuális...?láncfeszitő?mármint a rabasára..?
am kössz
hát szeintem neked másmilyen van mert nekem rabassa van oszt deltől kérdeztem am hópihétől is kérdeztem de egyik se válaszolt még
láncfeszítőt tölem kérdezed?
köszi a segitséget meglesem,legalább is ha szét tudom kapni anyira. próba cseresznye
helló!Kiegyensúlyzó tengelyre tippelek,a főtengely mögött található..Haveromnak tört el és ugyan azt produkálta mintha beált volna.Szerintem nézd meg
hali,még az ősszel megszorult a motor a derbi senda -mba.
ma szétkaptam,mert egész eddig abba a hitbe voltam hogy a dugattyú biztos megadta magát,de a dugatyú is,meg a henger is teljesen épp.probáltam mozditani ,de a hajtókar meg se moccanik.ha esetleg valakinek volt hasonlo tapasztalata,és ezzel tudna segiteni,hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
hello létszi a 95 ös gépnek a láncfeszítőjét fotózd le nekem létszi hogy hogy néz ki
há kapd szét oszt az a biztos hogyha amit kiszedsz ojat is raksz vissza
Hi all!Most nekem is lenne egy kérdésem! Újjított már fel valaki közettek Showa első fordított telót?Milyen szimering kell bele?Csakmert kiakarom cserélni csak addig nemakarom szétszedni míg nincs meg a cuccos.?Ha valaki szedte szét akkor megírhatná!De ha nemtudja senki akkor szétkapom,azért is igy akarnám h addig is tudjak mocizniThx
Ha valakinek van váltókarja, vagy csak a végén lévő menetes pöcke, az írjon!
hát a tizes nekem kicsit sok! meg ha jollátam csak 12-es nekem 16-ezres kéne.
hát 10et igértek már....
müszerfal érdekel neked mit ér
üdv melyik érdekel..?mondj árat !
csá! dellorto26 ezek 92-es senda cucok. mit kostálnak?
csá! marcika50 nek üzenem hogy köszi a manualt! benne van minden ami a derbikhez kell! minden ami lényeges! köszi
szal nem jó helyen lakok Xd
és az a pláne a jobb cucikota kb 3 hét után szálítják ki ha rendelsz valamit a motoros boltba
hát kérlek szépen a környékembe 30-40km es környéken igen
És csak 1 motorosbolt van Magyarországon ?
hát azért tud kárt tenni hidd el nekem tudott XD
na de ha szerinted azok a motoros boldba értenek hozzá akkor angyon tévedsz Balassagyarmaton a motoros boldba bolond ember van Xd szóval előbb bíznám a motorom egy vakra mint arra az emberre