a kis fedél az már nem meg csináltam máshogy elég biztosra fémből oszt kalapáccsal nem bírtam benne kárt okozni szal faca
a feszítő az érdekelne hogy mien
hali,még az ősszel megszorult a motor a derbi senda -mba.
ma szétkaptam,mert egész eddig abba a hitbe voltam hogy a dugattyú biztos megadta magát,de a dugatyú is,meg a henger is teljesen épp.probáltam mozditani ,de a hajtókar meg se moccanik.ha esetleg valakinek volt hasonlo tapasztalata,és ezzel tudna segiteni,hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
Hi all!Most nekem is lenne egy kérdésem! Újjított már fel valaki közettek Showa első fordított telót?Milyen szimering kell bele?Csakmert kiakarom cserélni csak addig nemakarom szétszedni míg nincs meg a cuccos.?Ha valaki szedte szét akkor megírhatná!De ha nemtudja senki akkor szétkapom,azért is igy akarnám h addig is tudjak mocizniThx
hát azért tud kárt tenni hidd el nekem tudott XD
na de ha szerinted azok a motoros boldba értenek hozzá akkor angyon tévedsz Balassagyarmaton a motoros boldba bolond ember van Xd szóval előbb bíznám a motorom egy vakra mint arra az emberre
a feszítő az érdekelne hogy mien
ma szétkaptam,mert egész eddig abba a hitbe voltam hogy a dugattyú biztos megadta magát,de a dugatyú is,meg a henger is teljesen épp.probáltam mozditani ,de a hajtókar meg se moccanik.ha esetleg valakinek volt hasonlo tapasztalata,és ezzel tudna segiteni,hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
és az a pláne a jobb cucikota kb 3 hét után szálítják ki ha rendelsz valamit a motoros boltba
na de ha szerinted azok a motoros boldba értenek hozzá akkor angyon tévedsz Balassagyarmaton a motoros boldba bolond ember van Xd szóval előbb bíznám a motorom egy vakra mint arra az emberre