Helló!
Derbi nyíregyházánál van vízcső megrendelem ... keddre itt lesz jövö hétvégén megmutatom a motornak milyen is lesz a 2009es szezon
Más:
Srácok hamarosan itt a jó idő elkéne kezdeni szervezkedni Kakucs ügyben ;) Tavaszi szünetben mit szóltok hozzá
Aki akar jönni jelezze nálam msnen
Szponzorok jelentkezését várom !
Kisaron: Simán festhető persze normális festékkel, ha nincs törve neméri meg újat venni sztem
Tomy: Sztem autós boltba lehet venni olyan csövet.nemhiszem hogy olyan drága lenne meg nemis kell belőle sok.
Sziasztok.
Vettem egy Derbi Senda X-race -t de a szinét már eléggé kiszívta a nap és néhol a müanyag egy picit megvan pattogva. Lelehet festetni? Vagy neméri meg? Inkább új idomokat szerezzek rá?
Na hali...szivesen segitek jobarátoknak,nos amit a képen látok az a kuplungkiemelő,vagy a fedele,gyakori hiba eltörik,folyik az olaj és a kuplung sem emel... holnapra megnézem,ugytom van egyéb?
csá enzo! adok egy telszámot a srácot Nagy Józsinak hívják. Öreglakonlakik marcalitol 25km re ez a száma:06304179241 ha joltudom akkor most rakot össze supermotot és nemis drágánadja szerintem a régebi tipus strapa bírob meg jobbis.
Szevasztok!
Bocsi hogy már megin én de télelg fontos
nem tud valaki valami jó kis 50 es supermotot?
Ugy 250.000 ft körül?
Baranyában? ha nem baranyában az se nagyon nagy baj de azért jobb ha közelbe van!
Aki tud az kérem irjon nekem a :
stafford13@indamail.hu
címre!
Évjaratban:2002-200
9
Derbi előnyben:)!
NAGYON FONTOS!
hát a kipuba van vagy 3 aszem ha katalizátoros az pláne akkor szar am ot tvalami nagy gáz van ha csak anyit megy ott gyanus hogy szét lett hajtva am ha viszsa olvasol ott aszem levannak írva ezek a dolgok
Na csá mindenkinek!Valaki irja már le nekem hogy a GPR50 esbe milyen fojtás/folytások vannak...mert jönne hozzám egy javitásra és tuningra és csak 50-60at megy gép!ha valaki tudja irja már le ne kelljen szétszedni mindent hanem akk legalább tudnám konkrétan mihez nyuljak elöször!köszi elöre is csáó!
ELADÓ GYÁRI derbi blokkról (rs50) '08as gpr re is való 50cc-s hengerszett csak castrolt kapott utánvétellel is hibátlan vizes
belagergo(kukac)vipmail.hu
Hi!
Nem tudná valaki megmondani hogy a régi fajta derbi sm-en (2000-2001) mennyi a fogszám elől/hátul. Más mint az endurókon? Átraktam a sima endurómra egy sm szettet, ua-zal a fogaskerékkel, de nem vok megelégedve a végével...
na mivan mindenki alszik? van egy profi derbi szerelő öreglakon! marcalitol 25km- re. nagyon profi a srác és vannak gyári alkatrészei! csak villamossági rajza nincs ami nekem kéne. akitérdekel a tel száma az írjon ide: tar-gi@hotmail.com ra
FERA thx a válaszod.
Annyit szeretnék még megkérdezni hogy matricát lehet rá kapni?