Nem hinném hogy 8lóerő a főtengelyen akkor nagy kár tudna tenni egy lánckerékben.
De mi lenne ha elmennél a motoros boltba és megkérdeznéd ?
Ők értenek hozzá nem úgy mint én(/mi) nekik ez a munkájuk ...
Segítenek ha megmondod, hogy milyen motorra kell.
Más:
Végre lesz lesznek festve az idomok a motoromon és a lengővilla is céppp metál kéklesz az én picikém
Az én sendámba sincs fojtó elektronika ergo ami tiltana.
A 2ütemü motor letiltja saját magát ha nem bír több levegő és benzin jutni a motor a karburátor átmérő miatt. Egy bizonyos fordulaton megáll a fordulatszám növekedése. csak az injektoros digitális vezérlésű motoroknál használnak tiltást.
Hello mindenki! Nekem egy derbi gpr 50-em van.És ehez szeretnék leírás.Szóval ha valaki tudna küldeni egyet az nagyon megköszönném. Egyébkéént itt van egy kép a motoromról:
Nem tud valaki valami jó 50 es supermotot?
Baranyában vagy környékén?
2001-2009 ig kb 250.000 Ft körül?
Aki tud kérem irjon az email cimemre:
super_moto@indamail.hu
NAGYON FONTOS lenne!
Köszönöm!
Hellótok!
attól függ hanyas évjárat nekem 95-ös a gépem és semmi tilrás semmi fordulatszám mérő semmi olyan hogy le tudná tiltani olyan nincs lehetetlen a rabasába nincs olyan elektronik azt a haláláig húzhatod és pörgetheted :P én már csak tudom:P
hogy engedia benzint feszt mint álalt a benzin csak se király szal az se valami hűű de király megoldás
am a túlfolyóra egy csőt raktam és ha elkezdi engedni a benzint akkor meg kocoktatom a karbit ha enm segít akkor be indítom és full gáz hogy meg szívja és faca
ha ez se akkor jön az hogy a csövet megtöröm és úgy vanXD
Helló!
Ma énis ugyanigy jártam mint te azzal a vízcsővel de mákomra a vége volt beszakadva igy levágtam és nemkell újjat vennem szerencsére.holnap kiis próbálom ha az idő engedi
Üdv! Egyik haverom vett egy derbi rabasát és az előző tulaj szerint le van szabályozva és 50-nél nem megy többet....hanem "tilt". Érdeklődnék hogy hallottatok-e már ilyenről és mit lehet vele csinállni? Előre is kössz!
ela
dó