Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is lóg akkor egy sörrel vagy többel :P
Elkapjuk ghost oszt adunk neki :P:P
Hmmmm elgondolkodtató, hogy kik a fórum gyilkosok ?!
Kezdjünk el nyomozni és akit rajta kapunk az lóg nekem egy sörrel

Üdv
Tomi
már megint hal ki a fórum Xd
Üdv kinek van itt rabasája?:P
oké köszi akkor meglesem
szerintem az lehet a baja karbidnak, hogy belement a fúvókába egy kis piszok!
Nekem is voltilyen és mikor 5000-elérte egyszerűen ledadogott vagy megált! ki kell tisztítani a fűfúvókát és már jobb is lesz.
én erre fogadnék!
Sziasztok! eladó 1 72ccm-es Derbi Senda R ezen a linken bővebb infó: http://motor.hu/hasznaltmotor/... a bberci1992@hotmail.com msn címen megtaláltok.
hát jaja korcsosul a világ de nagyon csak az a gáz hogy magyarország az legjobban korcsosul mint a többi :S:SXD
hát sztem ez az összetartás dolog azért nem oylan már mint régen mert minden 2-ik embernek van motorja és nem oylan mint régen hogy az ember nagy ritkán találkozott az utakon motorossal, és persze h örült az ember és akkor nem nézte le a másikat mint ahogy most...
hát ez nagyon igaz tudod vannak ojan autósok akik motort is vettek XD pl itt a környékemen nem híres a motoros össze tartás csak azok tartanak össze akik egy bandába vannak legalábbis majdnem :S
hát azért a motorosok se mindig tisztelet a kivételnek aki segfej ember az motoron is az...
ohh durva ha mindent tudsz cserélni rajta
am nem tudod mi elhet gond a mocimmal egyesbe alig bír elindúlni saját önsúját ami 68kg +- 3kg nem bírja elvinni mert kiprób melette voltam és úgy indítottam el de semmi lefullad pedig ful gáz majdnem XD?
ja értem az faja ha anyival repeszt a géped na akkor majd olyat kell venni :p
hát ugye a motorosok össze tartanak nem úgy mint általába a kocsisok XD
Igen egyedül voltam ...
Szerencsére volt nálam benzin cső szokott leni ha v ki megáll az út szélén és bezin hiánya van tudjak neki adni vagy épp ha nekem kéne
5perc alatt összefoltoztam aztán mentem is tovább
De szerintem ha főtengelyt kellett volna cserélni azt se lett volna gond annyi minden volt nálam

Üdv!
Tomy
És egyedül voltál?Mert annál szarabb nincs amikor egyedül van az ember ilyen helyzetben és lett benzincső, valaki kölcönadta?
Üdv !

Én nem azt mondtam hogy 85-t megy az X-Race-em hanem azt hogy fölösleges erre verni magunkat hogy nekem ennyi meg annyi ...
Én mentem már az X-Racel 110-115 fölött is ... De ez lényegtelen.

Nekem 100körül megy sík úton de ez sok mindentől függ ...

Balaton Szemesről jöttem haza barátnőmmel voltunk lenn egy hetet még nyáron ... És Siófok körül a benzincső megadta magát elrepedt (nem volt vákum-- nem folyik a benzin...)
Szerencsére sikerült megcsinálni és itt tapasztaltam azt, hogy milyen összetartó a motoros társadalom mert 10perc alatt kb 6-7 motoros állt meg, hogy mi a baj tudnak e segíteni.

Üdv !
Tomy
jaja de x-race 100 at megy előbb talán aszt mondta hogy 85 öt
sztem az x-race-vel azvan neki.egész jókis bezsélgetés folyik
úú részvétem nekem csak hegynek röffent le majdnem valami gáz volt a karbival és egyesbe repesztett csak XD
am gpr el nyomtad 100 körül vagy mivel?
lövésem sincs milyen áttétele van XD hát már van jogsim szal engem aztán békén hagynak :P
hát ja szerszám mindig van,jell + mult héten vettem hozzá egy tartalék gyertyát meg télen imbuszra kicseréltem jópár csavart szal nemlesz gond, izzók volt már olyan h éjjel ment el ráadásul az első és nemvolt nálam de szereztem.
uh az gáz, és milett?volt még annyi a karbiba h elmeny?mondjuk ez éles helyzet lehetett, előzés 100-nál..
balaton: merrefele?É-D part, csakmert errefele lakok
Ebbe teljesen igazd van a megbízhatóság mindennél fontosabb ...

Alattam a Derbi 1x ált meg akkor is olyan 100körül amikor előztem kb 3kocsit Balatonról hazafelé úgy hogy mögöttem jött egy kocsi aki szintén előzött és az édes drága benzin csövem épp akkor adta meg magát ... Kellemes helyzet volt az biztos ...
Tanulság mindig nézd át a motorod ha hosszabb túrára mész és mindig legyen nálad szerszám, tartalék csövek gyertya...
Nálam szinte mindig annyi szerszám van, hogy egy fél orosz hadseregnek elég lenne, de jobb ha nálam van ...
Ja meg még annyit hogy inkább mindenekfelett megbizható legyen a motor mert annél szarabb érzés nincsen amikro a világ végén vagy x100km-re a lakásodtól és szerelni kell, is iylenkor jön na milegyen de ez az én véleményem
hát még az a jó hacsak figyelmesztetést kapsz gondolom nemörülnél egy csekknek avgy nem pont te akárki más, milyen áttételed van a gépen?
am nekem nem eredeti fogas van rajta és 9-10 paci vana derbimben szal minden hova jó ez nekem uccán megy mint az őrült földúton akárhol elkapar :p