Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi!
nemsokára le szeretném váltani a simomat:(...egy 50es derbi sendat szeretnék venni majd. (SM) 2005-2006os évjárattól sztetek mennyiért kapok kb ami jó, nincs szét kínozva...?
előre is kösz a segítséget
vagy is minden disz
bocs de én arra járok ja és diszgráfiás vok tehát ugye tudod mit jelent?
bisztonság kedvéért?
esetleg nyelvtan órára kéne járni a motorozás helyett fiatalok :)
Ez egy nagyon jó kérdés Mivel akkor még nem a te hanem a posta tulajdona mivel ö vállal érte garanciát hogy épségbe megérkezik ezért lehet h nem... de nem tudom lehet... passzlom a kérdést kérj telefonos segítséget vagy kérdezd meg a közönséget
azt nem tudod hogy meg e lehet nézni a cucott mielött kifizetem? hogy azért ne más legyen bene mint amiért fizetek a bisztonság kedvéért
Lehet hogy én mondok hülyeséget de a régi sendán gyárilag alu henger van nem ? Az meg nem lehet fúrni ...
a 70es TOP vas henger 42500Ft (ez elméletileg 13-14Lóeröt tud leadni a főtengelyen de ezt is sport kipufogóval nagyobb (19/21es) karbival megfelelő membránnal stb ... Nekem ezek fenn vanak a motoron és szerintem ebbe a kategóriában jól megy ... Összehasonlítás kép az én sendám kb ugy megy mint a CBR125R illetve tegnapelőtt a csávesz sehogy se tudott megelőzni az árpád hídtól a Népligetig
aham thx már van elölre 14esem(most 12es van rajta) csak nem enged már annyit a lánc h a 14es beférjen:@
64fogas van hátul.
szoval keresnék sendához HÁTSÓ LÁNCKEREKET
továbbá FÉKALKATRÉSZEK is kéne haverom sendájához
nekem még 1 FÉKKAR jül jönne
akinek van kérem irjon thx
maxra talán 80 asra lehet megfurni dea 75 vayg a 65 is elég lenne vagy cseréljé első fogaskereket az 7500 -8000 forint kb dugóval meg a fúrásal együtt nálunk enyiért csinálják
Köszi a segítséget Ghost&Rider.
jha és hogy érdemese megfurni mer semmi csörgés- még gyári a blokkja, csak kicsit több erö talán jo lenne:D
Hellosztok van 1 98as derbi sendám azt szeretném kérdezni, hogy 1 furás-dugoval kb mibe kerül?
szoval hogy dugo+mennyi kb?
továbbá hanyas főfuvokát tanácsoltok?(50es a senda)
Hello.
A Derbi Sendaba(1999) hányas amperű akksi van?
köcce
Súly alapján kell fizetni szóval nem tudom nézd meg a posta oldalán ----------
http://www.mpl.hu/object.8dd80...
ez elv be öcsödön van onan nem tudod hogy Nógrád megyébe menyiért hoznak mert a cróm teló szár lennne az a csomag
A feladó feladja a csomagot megmondja hogy menyi pénzt kér érte pl 5000ft-t a csomag értéke meg 1000ft a posta akkor hogyha te állod a postát is akkor amikor megérkezik hozád a csomag 6000ft-t kifizetsz a postásnak és a posta azt a 6000ft-t visza jutatja a feladónak egy csekk formályában ...
Én kb egy hónapja vettem egy kipufogót amit utánvétellel adott fel a srác nyíregyháza mellöl (törékeny csomag ként) és 2nap alatt itt volt a posta meg 1900ft volt ...
értem de ez még is hogy van pontosan ez az után vétel hogy ő elküldi és én akkor fizetek mikor megérkezik a csomag ?
ha jól tudom, kb 1000 forint utánvéttel a csomagküldés...
bocs de messze van pedig meg venném
Hali szolnokmegye azonbelül öcsöd az árat MSN-en megbeszéljük
rabasára? az király lennne és amyugy menyi é adod és hol van?
Hali nekem van telóm decsak a chromszárak a rugókal ha érdekel ?
MSN : redbul@freemail.hu
help kinek van derbi rabasÁhoz elsŐ teleszkÓp eladÓ irjatok buldog94@citromail.hu vagy vegyetek fel msn re duldogrw@hotmail.com