Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a Derbi supermotom... akit érdekel az írjon rám MSN-en: kajakbence92@msn.com
hello még nincs kész majd ősz fele várható ha addig nem találsz másikat
DERBI SENDA blokk alkatrészek eladók vagy cserélhetők! Váltó, kuplung, fogaskerekek, vízpumpa, komplett gyújtás, membránház, henger+fej stb. van minden! Akit érdekelne valami irjon ide vagy a somferi@freemail.hu -ra.
Hy! Megint én folyamatosan frissül! Jha és csak a reklám kedvéért
www.master-tuning.mlap.hu

Üdv mindenkinek
hello

bocs nekem sm kéne!
nekem is eladó a mocim: Gilera RCR 70-es tuninggal. Végülis Derbi Senda-blokkos, 2003-as szal tudom ajánlani:) ha érdekel részletesebb infó vegyél fel msn-re:) képek vannak adatlapomon, még Fox matricaszett nélkül
hello

a mocikról tudnál képet küldeni ? meg egy árat is lécike!
Van vkinek hazsnált hengere?
hello pitterke nemsokára lesz kész 1 derbi senda r 50-es enduro és egy 70-es sm
hello

Nincs valakinek elado derbi sendaja? Nem baj ha valami kis hibája van! Ha valakinek kéne helyette egy honda nsr 125 f akkor csere is érdekel! akinek van elado vagy akkar cserélni az vegyen fel msn-re!4
MSN: piiiterke@hotmail.com
Email: soos214@freemail.hu
ÍGY ELSŐ RÁNÉZÉSRE ESZTÉTIKUS SZÉP ÁLLAPOTBA VAN!
másodszorra motorikusan legyen rendben..
és az elektronikája is legyne rendben..
sztem ennyi alegfopntosab.. de beszélhetnnk sokáig minke is kel jonak leni e egy motoron.. váz nincs e hajolva.. kerekek voltak -e már centírozva nem ütnek-e.. a teleszkópok szépek-e szimeriongek állapota...stb.
Hay mindenkinek tudnátok pár jótanáűcsot adni,h mit kell tudni a DERBI GPR 50 2003 -ról?
jaj hülyevagyok xD
ugylátcik lefáraztott a balcsiról hazaút vegyél fel msn-re
pontosan mit szeretnél tudni melyiket ?
vastag v a vékony a vékony a karbira megy a vastag meg az olaj tankból jön ha jól emléxem
Na senki nemtudja hogy kelll bekötni azt a külön olajzást? Vagyis a karbin 2 csőnek van hely mind a 2-re olajat kell vezetni?Valaki Helllp
Hali!Ez is még gyári méret.Ok,majd szólj.
jövöhét elejé nem dolgozok ugy hogy ha lesz idöm szétszedem a blokkot,mert megszurult a dugatyu.gondolom a hengerfuratot biztos szétbarmolta.majd meglátom hogy mi a helyzet,de lehet kell egy két cucc.az enyém még a gyári méret.50cc.a tied nem volt még furatva?
Szevasztok! Van itt valaki rajtam kívűl akinek GP1 250-se van?
Helo!
Egy hibát kivéve,hibátlan.Az az egy hiba,hogy nem ugrik vissza a berúgókar,ami attól van,hogy bennt széthullhatott a rugó meg a tengely.
hali,müködik a motor?
nincs neki semmi hibája?
Hello!
Akinek kell valami a képen látható blokkból az írjon ide: simoviki@vipmail.hu vagy ide.
ha gyári a hengered pofátlanság lenne a szervíztől 15ezernél többet elkérni szerelési költséggel együtt:) nekem a 70-esbe a dugó 23ezer volt de az már a csúcsok csúcsa
manuális szívatós a karbi és bármilyen manuális szívatós motorokrra jó!(pl. váltós Derbik, Apriliák, stb.) ha érdekel jelezz, mostmár Magyarországon vagyok!
Üdv!
neked menyiért cserélik ki ? kb.mert anyira nem vagyok tisztába az árakkal.
az szép én is úgy jártam....nekem dugó... aug 10-re lesz kész
de nemtudom mi lehet neked