Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú te srác ezt a derbit mert jol emlékszem rá ugyanez akép.. már láttam pár oldalon fenn eladóként... még minidg nem tudtad eladni ?
Most ezt ne vedd sértésnek de mi lenne ha elmenél a motorosboltba és vennél ha meg nincsmegrendeled és max 1hét és ott van ...
CSásztok Van egy nagyon fasza derbi sendám 230 ér akarom eladni akit érdekel irjon mert Sűrgős Kérésre képet tok küldeni
Valakinek van csak sm elsőkereke eladó és mennyiért?
A hátsó ugyanaz nem csak a gumi más de a felni jó sm-re ugye?
Sürgősen Derbi Senda r50 2000évj. gázbowdenre lenne szükségem ezt télleg rögtön meg is venném! Pls irjatok mert már motorozni akarok!
deutsch1992 lenne egy kérdésem nem tudod hogy a sowa teló felfogató nak a nyak tengely átmérőlye légyszi hogyha tudod ird már meg erre a melre buldog94@citromail.hu előre is kössz
Helló! Simo :)
Azt szeretném kérdezni hogy van-e aldó gáz bowden-ed? Derbi Senda r50 2000évj. És mindenki válaszát várom akinek van sürgös!
Hellosztok
Derbi sendához és rabasához sm szett eladó, derbi senda r-ben volt használva
vadonatuj (10kmert futott) dunlop arrowmax gto gumikkal: 45 volt a 2 gumi
árajánlatokat várok
alig használt tárcsák vannak rajtuk
Helló!
Éredlődni szeretnék hogy kinek van eladó Gáz bowden-e és hogy mennyiér?! várom válaszotokat! :):)
ja és kössz
hát jó lene mert találtam ijet és hogy remélem hogy jó lenne mert már elvonási tüneteim vanak a motor hijánytól
háát majd megmérem ha fontos am igen showa telok
hello lene egy kérdésem mekkora a sendád nak az első teló átmérőlye? ugye az sowa?
Továbbra is keresek derbi sendához hátsó fékkart, hátsó lánckereket/ha lehet 50fogas legyen kb
meg kuplungkart
nekem még eredeti bontatlan blokal van nem kelett hozá nyúlni és nincs meg fúratva ja és 2ütemű nem 80-90ccm hanem csak 49ccm
van 1 derbi sendám...a motor 75ccm!szinte gyári állapotban.... lehet rá power szelepet raki..vagy 1általán érdemes lenne?
Hát akkor azal a gyári kipufal valami baj volt nekem a gyárival KATALIZÁTORRAL 100KM/H volt a végsebesség a sport kipufogóval ami ehez a motor hoz lett tervezve pedig 105km/h-t megy ...
nekem jó lett mivel az a rész ami a henger fejre megy rá az bontóból let szedve gyári csak a dob és a vég az a maszek de nekem jó figyu hol akarsz azal meni attól függ mert ha a sebeség nem nagyon érdekel hanem az erő akkor kicserélheted a fogaskereket és akkor erősebb is lehet meg ha mást rrakszrá gyorsabb is de akkor veszít az erejéből
aham értem háát kokány kipuft nem nagyon akarok mer az megviseli a gyürüket-mindenböl a gyári a legjobb, max 1 igényesen tervezettet raknék rá, vagy 1 bevált jóhírű kipufogót
az én falum ba csak crosos mukik vanak
én maszekoltam egy régi motoról a egy motor szerelő csinálta meg nekem de most sajna nem tudok velew repeszteni nagyot buktam

most téleg maszekoltam nem valami szép de megy mint álat a sendákat nem anyira ismerem ahoz nem tóm mijen kell és hogy hogy néz ki de mutasd meg oszt érdeklődök hogy mijen lene jó
és hol lehet hozzá ien kipuft kapni és te mennyiért vetted?
nevetséges derbi rabasa savanám van eredeti kipufogólyával alig ment 60 at igaz volt bene katalizátor most meg újal a 80-90 et úgy kiviszi mint a sicc ja meg ugye a cseréltem a szűrőt is
nevetséges mi
Hmmm ? Ezt most komolyan gondoltad ? Én most tettem fel 1hete a Hebo sportkipufogó rendszert és 5km/h-val nőtt a végsebesség . 30km/h az jó esetben is legalább 30% teljesítmény növekedés ami nevetségesen sok ...
hát az nehéz dolog de aszt csak akkor lehet ha szét szeded a blokot és aszt inkább szerelőre lehet hagyni ha ismeri sajna a derbiket nem nagyon ismerik a szerelők de a kipuf azt ha lecseréled 10-20-30km/h val is megnőhet a tejesítménye