Multhét csütön meglett az új hengerszett Airsal 70-es naygob pöpec Vertex dugattyút adtak hozzá lestem 1-et mostjön a nagy bejáratási időszak de pöpec hangja lett
az a baj h drd re kéne és az enyimen gyárilag also elvezetésü és felül nincs hova oda rögziten mondjuk lehetne oda heggeszteni caspokat de nem tudom, igy sajnos kevésbé érdekel de kiváncsi lennék az árra, elöre is küszi
Hali!Van egy Malossi E5-ös sportlégszűrőm,sokat dob a moci hangján .Keveset volt használva.Az ára 3500Ft.Ha valakit érdekel írjon ide:simoviki@vipmail.hu
Heló Tosi, nekem eladó a Gilera RCR-em, Derbi blokkos, 70-es tuningos(Olympia vashengerszett,erősített főtengely, 17,5-es Dell'Orto karbi,Malossi membránház karbon lapokkal+ajándékba adok hozzá egy Hebo Performance kipufogót ami 70-es,80-as aluhengerekhez való) évjárat 2003-as, de a tuningot tavaly raktam rá. végsebesség gyári kipufogóval 95körül, de nagyon nyomatékos, nagyon jól húz! ár 300.000Ft alku nélkül!képet kérésre küldök, de pár régebbit találsz adatlapomon is!
Üdv!
Szükségem lenne DERBI GPR 50 -hez :
Gyári légszűrőre,egy bal oldali lábtartóra,egy hátsólámpá-ra,egy hátsó farok idamra
http://sportmotor.hu/motoros_v...
amúgy szép a mocid, hanyas évjárat?
az a baj h drd re kéne és az enyimen gyárilag also elvezetésü és felül nincs hova oda rögziten mondjuk lehetne oda heggeszteni caspokat de nem tudom, igy sajnos kevésbé érdekel de kiváncsi lennék az árra, elöre is küszi
Nemtugya valaki hogy hol lehet Senda X-Race-hez hol lehet gyári ford. szám merőt venni ?
Szükségem lenne egy DERBI GPR 2003-as replica Gyári légszűrőre.
Ajánlatokat várom.
A hebo kipu also vagy felső elvezetésű?
Ha alsó érdekelne hogy külön eladó e?
Köszi
Nemrég estem a motorommal és a paioli krómszárak elhajoltak.
Ha valaki tud paioli teleszkópot vagy krómszárat az legyen szives értesítsen!
Üdv!
áron alul eladó
és mennyibe ?