ne csináld mivel a motor élet tartalma nagyon lecsöken a légszűrőt cseréld ki és a váltón álíts úgy hogy egyik sebeség legyen rövid ezel nagyobb lesz a gyorsulás és hogy az egy ik hoszú a nagyobb sebeségért az legyen az utolsó de az elektet ne buheráld az azért van hogy végye a motorod de ha még akarsz valamit csinálni cseréld ki a kipufogót mert azal is lejebb veszik a motot tejesítményét tapasztalat ból mondom igaz nem sendám van de majdnem ugyan az a rabasa is
általában kicsit feljebb lehet engedni mert van mechanikai tartalék a motorban, de mit nyersz vele? fél lóerőt? ekkora motornál nagyobb henger, karbi, légszűrő, kipuff, áttétel.. ezekkel érdemes variálni.
Figyeljetek:D
nha olyan kérdésem van hogy tudjátok sok motorban benne van az hogy letilt 1 bizonyos fordulatnál-ha jól tudom akkor az elektronikánál van vmi-vagy nemtom
ha vki tudja hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni az ha tud irjon másik kérdésem, hogy érdemese ezt kiküszöbölni?-vagy ártana a motornak:/
Köszi a választ... Csak hát felénk nem tudok egy árva bontót sem... (Vas megye), Úgyhogy asszem marad a teszkós epoxitgyanta, meg a csiszólópapír... Azért köszi. Egyébként még egy kérdésem lenne: Tudok egy Honda Nsr 50 felnit + gumit óccsón. Ezt rá lehet szerelni a régi sendákra vajon?
Marcika!
nekem is régi vázas derbim van..
én bontóba vettem rá idomot... ott is jokat lehet kapni semi törés rajta csak átkell festeni és kész.. és még minig olcsóbb mint Spanyolból hozatni gyárit..
Sziasztok! Ti honnan szereztek idomokat a motorotokhoz? Én már vagy öt-hat helyen próbálkoztam, de mindenhol tereltek, hogy ezér' nincs, azér' nincs... Pedig elég fontos lenne az én vasamra pár idom, mert már kicsit unom az epoxitgyantás, csiszolós témát... Szóval ha vki tudna segíteni azt megköszönném. Ja, Derbi senda R 50 1998. Köszi.
várom segitségeteket
nha olyan kérdésem van hogy tudjátok sok motorban benne van az hogy letilt 1 bizonyos fordulatnál-ha jól tudom akkor az elektronikánál van vmi-vagy nemtom
ha vki tudja hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni az ha tud irjon másik kérdésem, hogy érdemese ezt kiküszöbölni?-vagy ártana a motornak:/
Keresnék derbi sendához HÁTSÓ FÉKKART
és fékhez alkatrészeket: pl dugattyukat és fékbetéteket
figyelj beszélni kéne még ma mer akkor holnap add már fel a csomagot légyszi, dhe még megbeszélnék pár dolgot
nekem is régi vázas derbim van..
én bontóba vettem rá idomot... ott is jokat lehet kapni semi törés rajta csak átkell festeni és kész.. és még minig olcsóbb mint Spanyolból hozatni gyárit..
Nem tudom mert nézegettem neten de nem találtam ilyeneket és nem tudom milyen árba mozognak mondj egy árat és én válaszolok hogy megfelel-e! :)
Érdeklődni szeretnél van-e olajszivatyúd és hogy mennyiér adod el :)
Várom válaszod köszi :)
Érdeklődni szeretnék mennyiér adod el az olajszivatyút!:) (simon)
Várom válaszod köszi:)