helo, megkaptad amit irtam msnen?
mer lehet h akkor tesom majd beugrana ugyh még kicsit várjunk a küldéssel
hátha összejönne és akkor nem kéne postázni
Helló!
HELP MEEEEE! PLS
Sürgössen szükségem lenne egy Derbi Senda r50 2000évj. "Olajszivatyúra" aki nem tudja miről van szó ott a képen :)
Akinek van mindenképp irjon rögtön meg is venném elörre is köszi!
Helosztok emberek lene egy kérdésem nem tudna valaki eladó teleszkópot előre lehet fordított is és sima ha sima akkor a befogató rész 30mm-es de ha fordítotat tutok akkor kéne hozá befogató is Derbi rabasa savannám van ehez kéne kérlek segítsetek ere a mélre irjatok buldog94@citromail.hu
mindig szívatóval kell indítani és a padlógászt csak akkor add rá hogyha már be van mele gedve és akkor agy neki a mit oda húzod padlóíg akkor visza megy a szívató és elég érzékeny
Hello SIMOVIKI
légyszives ird már meg ide hogy mikor tudsz feljönni msnre
mer fontos lenne, szoval majd ord már meg h hánykor vagy fent, pl ma este-thx
Hali próbáltam állítani de olyan mintha kevés lenne a benzin neki. Amúgy ezek mennyire érzékeny karbik? Szóval a tünetek: Karbi fent rárúgok semmi ráhúzom a szivatót és MINDÍG 2 ra indul. Alapjárat nincs még melegen sem gyenge mint az állat. Jóval ezelőtti tulajtól tudtam meg hogy műanyag 1 milis főfúvókát ő 60 asra cserélte mert úgy jobban ment (ja amúgy a karbin ahol a levegőrész mellett van egy lyuk amiben van egy réz fúvókaszerű ami megy a benzin dússág állító csavarhoz. Na és annak a lyuknak a felét elállta eddig egy belekókányolt úszóház rögzítő csavar. Ezt megjavítottam hibákat kiküszöböltem de még így is szinte ugyanaz!) Szerintem azt kellene megpróbálni, hogy visszarakom az 1 miliméter körüli főfúvókát aztán próbálom állítani. Most amúgy egy orosz K60B karbival hajtom azzal bivalyerős alapjárat is nagyonjó csak abból kicsit csepeg a benzin. Meg hát nem eredeti. Na mindegy holnap kipróbálom az 1 milissel.
Hali!
Nekem gyári Supermotóba hátsó kerékbe kellene 2 db küllő. 190 mm hosszú, 3 mm az átmérője. Esetleg több darab is érdekelne. Ha van neked, v ötleted h hol vásárolhatok, légyszíves azonnal szólj. Kössz szépen...
Meg van az a gumi is,ami a légszűrőházhoz megy.A fékpedál sajnos nem eladó,de a blokkból-ról minden eladó,van hűtőrendszerem is,légszűrőházam,Malossi sportlégszűrőm,olajtartályom,stb..... Van Msn-ed?
Itt a címem:simoviki@freemail.hu,ott könnyebben tudnánk beszélni.
Nemrég estem a motorommal és a paioli krómszárak elhajoltak.
Ha valaki tud paioli teleszkópot vagy krómszárat az legyen szives értesítsen!
msn: volgyi_balint@windowslive.com