a dell orto 14 es karbin ugye a legnagyopbb csavar a nagy fekete.. az az alapjárat akar lenni.. a kis csavar a légszűrő felé pedig a levegő..
nah tök mind1 hova tekergetem.. akármeiket is.. nem megy jobban uyganugy dadog ...
vannak itt olyna nagy szakemberek.. akkor mondják meg hogy az én sendám mért dadog? nem 2T dadogásról van szó annál nagyobbról.... dadog mint az istenfazsa alig akarja elkapnia fordulatot de ha elkapja akkor utánna már lehet pakolni megy rendesen.. na ez mitől van? nem birok rájönni...
okok köszi szépen háát nem rossz:)
csak az a baj hogy pénz hijján vok ugyh használtan keresnék, ugyh ha vkinek van vmije kérem szoljon
azért köszi szépen,ha nem lesz más nála probálkozok
Itt ahol én lakok Gyálon vagy 1 kis főleg robogókkal és 50es motorokkal foglakozó boltocska neten nincs fenn
de egy nevet és egy telefon számot tudok adni ö ELVILEG mindent tud hozni Derbihez ami Mo-n a Derbi Magyarországnál van : Fábián Attila Tel : 0620/4907373
Lánckertek biztos mer én tavasza vettem után gyártott 53fogas 5500ft volt asszem a gyári 15000ft lett volna ...
első lánckerék 3000Ft-volt 15fogas és vettem mellé egy DID láncot 5000Ft-ér igy megvolt 13500ft-ból a gyáriból csak a hátsó lett volna 15... azóta mentem vele kb 4000km-t és jól bírja ...
remélem tudtam segíteni
Üdv
helo emberek:)
fékehez keresnék alkatrészeket:)
akinek van kérem irjon-komplett fék is érdekel-hátso fékkar
továbbá derbi senda gyujtás kapcs is jol jöhetne
akkor 1 hátso lánckerék
...:D
Látom, épül a fórum... Engem (most) az érdekelne, hogy megy-e úgy a régi sendákon a világítás, ha nincs akku a motoron... Mert én szereztem egy fesz-szabályzót, bekötöttem, de nem jön ki a 12V... Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi ilyenkor a teendő? A sárga és a zöld drótot kötöttem be a szabályzó bemenetére, de nem jó... Lécci segítsetek.
Ok sok sikert hozzá, addig meg ajánlom figyelmedbe a helyesírás ellenőrző progikat. Nem nagy szarakodás, én is használtam régen sokat. Sokkal értelmesebb hozzászólásokat írhatnál.
Ghost&Rider!
már nézegettem...csak kíváncsi lennék mások véleményére, ki mit mond róla meg ilyesmi...na mind1. akkor azt sem kéne írni h kinek mi a baja meg h helyesen ír-e vagy nem...
Én is diszlexiás és diszgráfiás vagyok van felmentésem magyar és idegen nyelvből amit csak úgy adnak meg ha heti min 1x un "fejlesztő" foglakozásra járok ... (amúgy itt a fórumon is van helyesírás ellenőrzés azért húzza pirossal alá azt ami nem helyes ...)
Igen képzeld elég sokat tudok a diszgráfiáról, Édesanyám gyógypedagógus, sokat dolgozom vele. Elég sok tantágypedagógiát és főiskolai jegyzetet vittem már elektronikus formába a diszgráfiával kapcsolatban, és többek közt arról is tudomásom van hogy ez egy fejleszthető, javítható dolog, szóval szerintem ne intézd el ennyivel! küzdeni kell apám a gyógyulásért, mint minden másért az életben :)
Nem hegyibeszédnek szántam... Minden jót!
Szerintem pl felmész a http://www.hasznaltmotor.hu -ra és megnézed ... Mér kell ilyen kérdésekkel offolni a fórumot ? A másik fele meg az hogy minden 50es agyon hajtanak 50es motort csak a 15-16éves korosztály vesz szvsz mer arra van jogsija ... Ezért mennek is vele mint a barom ... (szerintem)
az túl sok...láttam 2005ös első tulaj...meg leírás szerint nem azért mert szét van nyúzva(bár ki tudja azt látni kell:)) max 300ezer körül kéne h legyen nincs több pénzem...:( olyan amiből még lehet alkudni :D
Mennyi olaj kel a Derbi Seda50 be?
Mármint a blokba?
Nagyon surgős lenne aki tud gyorsan segítsen