Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nekem van egy eladó berúgókarom,ha érdekel.
ááááááá
már egy hete gondolkoztam hogy hogyan lehetne megcsinálni, számolgattam meg minden, erre csak ez az egyszerű technika nem jutott eszembe
köszi szépen a segítséget
ÉN MINDIG A két nagyujjamat dugom a villa és a gumi közé... és mindig ugynaugy éria körmöm... nekem ez a technikám
Köszi már kaptam kapcsolási rajzot
Abban viszont tudna nekem vki segíteni hogy ti hogyan állítjátok be a hátsó keréknek az egyenesfutását?
A leces technikán kívül van vmi más ötletetek?
hay

dobj egy e-mail címet és küldöm a kapcsolási rajzot.
Hali nekem is volt ilyenem, ha kitisztítottad a karbit jóltetted, bár nem az a gondja :D benzin levegő csavaron kell állítani utánna az alapjáraton és menni fog. Türelem játék és próbálkozni kell de menni fog. Csak jegyezd meg kb hol volt, hogy ha nem jönne össze utánna legalább visszatudd állítani.
Sok sikert.
Hali mindenki!
Ma szereztem egy Derbi Rabasat! Nem tudom milyen évjárat. Elől hátul tárcsafékes. Csak az a baja hogy beindul de csak szivatóval hajlandó menni! Dellorto SHV karbi van rajta. Én arra tippelek. De kitisztítottam, kifújtam de még mindíg ilyen. Nem tudom mi lehet még gyújtás oldali szimmeringre gyanakodok. Amúgy ha szivatót húzok rá pöccre indul. Ha nem akkor egyáltalán nem de még tolásra sem! Ja és keresek Rabasa/Savannah gyújtás oldali deklit!
ja ez csak magánvélemény mindenki azt csinál amit akar
Helló srácok !
AKi meg akar sporolni egy 9000ft-s hátsó lámpa cserét annak figyelmébe ajálom h mileött eltörne a hátsó lámpa tartója
egy 350ft-os 2kopmponesü ragasztó megvételével és használatával elkerülheti azt ami velem történt tegnap...
(letört az a 2db "fül" ami a burát fogja és a burát szerencsésen elhagytam szerencsére a kertben történt az eset füre esett és nem tört össze a képen látható helyen sztem jó alaposan kenjétek be ragasztóval h véletlen se tugyon letörni
én már 2burát törtem igy össze)
ilyesmi rémlik nekem is
itt nálam gyálon 1600Ft ...
Budapest úton a robogós boltban van, kétezer alatt megállt asszem.
halllee! Nemtudja valaki h motoros EÜ-s csomagot hol lehet venni és kb mennyibe kerül? kösssz
Hali mindenki!
Ma szereztem egy Derbi Rabasat! Nem tudom milyen évjárat. Elől hátul tárcsafékes. Csak az a baja hogy beindul de csak szivatóval hajlandó menni! Dellorto SHV karbi van rajta. Én arra tippelek. De kitisztítottam, kifújtam de még mindíg ilyen. Nem tudom mi lehet még gyújtás oldali szimmeringre gyanakodok. Amúgy ha szivatót húzok rá pöccre indul. Ha nem akkor egyáltalán nem de még tolásra sem! Ja és keresek Rabasa/Savannah gyújtás oldali deklit!
Nha szoval KERESEK:
-HÁTSÓ FÉKKART, azzal a nyomogatós biszbasszal,az a kis vas ami megnyomja a :D nha értitek
-megh keresnék berugókart
derbi sendához: 95-99es évjárathoz, de sztem eltérés nagyon nem lehet
várom válaszotok, köszi
nagyon szépen köszönöm a segitséget, akkor hátso fékkart is keresek
nah itt egy gyors kép.. ha vmirol még kellen szolj..
Hellosztok keresnék 96-99es évjáratú derbi sendához berugokart! és azt a gumit ami megy a gyári légszüröhöz, továbbá ha vki lenne olyan kedves és tudna képet csinálni a HÁTSÓ FÉKKARRÓL! nagyon fontos lenne , elöre is köszi várom segitségeteket
a rekordom 4.be 80 volt volt rajta oylan áttétel nem birta a 6.-at
amugy 4 be olyan 60-65
Nekem semmi gondom nincs az első telóval igy hogy nincs rajta védő habár csak uton megyek vele igaz nemjönne rosszul mégiscsak jobban nézne ki 4-be neked mennyit megy a gép?
FERA-- nem eszi a szimeringet az első telós hogy nincs rajta TElóvédő?
Nézd meg azokat ahova a csöveket rádugod rézből vannak na nekem ott volt a gond régebben sztem onnan csöpöghet neked is
Hát igen eddig is ugyanilyen hengerem violt csak nem aluba azt megérett a cserére háát új festés meg kisebb apróságok ennyi a tuning mindig csinálok rajta valamit pl most nagyobb karbira gondoltam
és eddig még csak hengerszettet vettél a motorodra? innentől nemlesz megállás higgy nekem
Helló!
Az olaj szavatyú körül csöpög az olaj már az összes tömitést megcsináltam! Valaki segitsen mi lehet a baja? HELP MEEE