Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyu konkrétan az én Derbim 270.000 volt 4 évesen.. 2006 ba vettem.. 2002 es évjárató.. tuning és egynelőre még költségmentes.. csak a benzint kéri nah meg az olajat is
Hali nekem van 1 eladó supermotom, full gyári 50es blokkja van még a fojtások is benne vannak, kisebb korrigálnivalok vannak még a motoron(esztétika) blokkja szépen jár
sm felnik, sm sárvédő, uj dunlop arrowmax gto gumik...
ha érdekel irj árban megegyezünk
képet mellékeltem
És kinek van rajtam kivül Sendája ami endúró ?
Aham. Tényleg gyönyörű na de mégis mennyibe van egy ilyen..használtan! Úgy látom egyébként tényleg jó kicsi az ülés magassága...az jó. Nekem nem is jó a nagy
hali! ahm
nekem supermoto gyárilag..
igen sm volt csak én inkább endurozok és átszereltem endurora
van 1 csomó 50 es supermoto, itt a fórumon olvass vissza kicsit és DERBISM50RACER képeit nézd meg neki is derbi supermotyója van sok sikert a választáshoz
valaki nem tudna segítzeni akinek derbi sendaja vanhogy a kormány nyakba mijen csapágy van vagy hogy görgő vagy mi help!
oda orlyási sebeség kell hogy lepatogjon és min 3 réteget rakj rá
Kerítsetek nekem egy Derbi Predátorhoz hátsó szíjtárcsát!
Hali emberek!
Van egy eladó komplett 2003-as Senda Drd enduro vázam 150ezerért.Sok Extra van rajta.Illetve,van egy Cr80-asom,aminek a blokkját,át lehetne tenni a Sendába,ennek a blokkja nagyon penge ,ennek az ára 170ezer.A kettő együtt 300ezer.Ha valakit érdekel írjon ide,vagy vegyen fel msn-re:simoviki@freemail.hu

Helló srácok !
Fényezés előtt áll a motorom azt szeretném kérdezni hogy van e tapasztalat az első sárvédővel kapcsolatban a menet közbeni vibrációtól nem pattog le a festés ?
Nem akarok hülyeséget mondani de lehet h fojtva van a henger azzal h pl kisportoltak belőle 1-2felömlöt vagy a kipufogó nyílást leszűkítettek és így nincs meg a megfelelő kipufogóz elvezetés . A németeknél nagyon komolyan veszik ezt a sebeség mérös dolgot amikor igazoltat a rendőrbácsi a csomagtartóból előveszi a mobil mérő padot ráteszi a motort és megméri a teljesítményt és a végsebességét ezért ha jól tudom ott sokkal lefojtottabb motorok vannak de ez csak szimpla feltételezés sok mindentől függ lehet h kicsi a karbiban a fúvóka lehet h el van dugulva a légszűrő lehet hogy hátul 70es lánckerék van ezt igy nem lehet megmondani nekem 85km/h volt a vége gyárilag tuning mentesen (sima uton szél nélkül )
Ghost Külföldi a moci németországból hozták be! Amugy Pápán vettem..
Hay mindenkinek!

Még mindig keresek DERBI GPR 50-hez Gyári légszűrőházat

Érdekel még Sportkipufogórendszer is
Hát ezt aztán jól elirtad... pl milyen átétel van a motoron ? Nekem gyárilag 80at ment
tettem bele a gyári 62es helyett egy 85-s fő fuvokát és olyan 85-lett a vége 13/53as átételel
Én nem tudok róla hogy a kipufogon kivül lenne benne fojtás ... hol vetted a motorodat esetleg nem külföldi ?
Skacok Help meee! :D
Hol talállom a második folytást a mociba az egyik tudom hogy a kipuba van és a másik hol? :D
És ha kiveszem mind a két folytást mennyit fog menni?:D
És ha csak a kipuból veszem ki mennyi lesz kb a végsebessége? Most 70km/h a vége :(:(:(:(
évjárattól függg de alánc ha jót akarsz min 6 ezer ft a könyök meg aszt vagy csinálsz vagfy bontó
Az a Derbi Senda 60.000 ft de nincs rajta kipufogó könyök, meg lánc. de naon szép. És nem tudom az ülés magasságát. Ezek a mocik magasak?
Müszaki problémák miatt váltam meg töle ...
mongyál árat és akkor joban tudnánk ajánlani
nagyon szépek tetszenek vmi ilyesmire gondoltam. Fúú már annyi motort kinéztem de mindegyikkel volt vmi gikszer. Az egyiket pl aznap adták el amikor érdeklődtem utána pedig tökéletes lett volna. Legutóbb egy Honda mbx 80ast néztem de azt mondja a tulaj,h kikéne pofozni a blokkját meg a vázat....akkor már vehetek egy másik motort is
Köszi isten vagy. Mellesleg miért adtad el azt a Sendát? ha már amúgy a sendánál tartok...
Na és mit szólsz egy Derbi Sendához?
Helló van fönn a "paracs" sor ----- Sport Motor---Magaizin----Videok-----Fótok------Fórum-----Bo
ncterem-----Depó-----Apró-----Eseménynaptár------ÉS
AMI NEKED KELL ADATATLAP :)