Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo
nekem van légszürőházam ha érdekel
email: gyuti_af1@citromail.hu
2005-s még a régi blokkos ...
csá Ghost&Rider!
nekem is derbi senda enduróm van!
neked melyik évjáratu?
Üdv.
Szénszállból nem olcsó. a szett(vagyis első sárvédő, fejidom, oldalsó első hátsó idom, tankidom, faridom) úgy 60ezer forintra jön ki. Ez azért ennyi, mivel három rétegű minen egyes idom(két üvegszál és egy külső szénszál. Mindez 1mm-es szintelen gyantával fedve. Az üvegszálas verzió 40ezer forintra jön ki. Ez persze változhat, hogy ki mennyi réteget akar. A derbinél vásárolt idomszett 140ezer forintra jön ki (ezt az árat derbiszalonban kaptam). Egyébként van carbon mintázatú üvegszál is, ez valahol a kettő között áll meg. Sajna most nem tudok csinálni, mivel hiányzik a jobb első idom. Amint szerzek egy ilyet készítek egy szettet és felteszem a netre eladásra a fenti áron. Képet is teszek fel róla. Köszi az érdeklődést és várom a segítségeteket. Üdv
Hello

Érdekelne hogy mennyibe kerül egy ilyen egész idomszett carbonból?
Üdv Mindenkinek
Segítsetek légyszi. 99-es sendához kellene nekem egy jobb első tankidom. Csak kölcsönbe kellene nekem formához 1 napra. Természetesen garanciát vállalok rá, hogy nem lesz baja. Üveg és szénszálas idomokat készítek és hiányzik ez az egy idom. Budapesten vagyok így ha valaki tud segíteni kérem keressen meg. 06-20-3374-674 Marci
a golyó akkor az király amugy az eredetileg van bene anál erősebb nincsen ugrac nem megy tönkre bármit kibír és ez anygon jó mert akkor a rabasámba be tudom tenni
Nem én voltam az eslő aki szétszedte lehet h elöző tulaja tette bele de csak szabadon voltak benne a csapágy golyók ... mivel szarok voltak elmentem a csapágy boltba bettem új golyókat visszatetettem és bezsíroztam enyi volt a kapcsolatom a kormány csapággyal
értem és volt neki háza vagy csak benne volt
Régen egy szer a régi 99es senda sm kormány csapágyát szét szedtem mer szorult ha jól emlékszem golyók vannak benne de nem biztos régen volt ...
valaki segítsen már akinek sendája van az mongya má meg hogy a kormány nyakban mijen csapágy van ? vagy görgőőő? segítsetetk már fontos
am hajdu tom:) már veled bezséltük csak ez még elötte volt, dhe jo lenne ha nem 3 hét lenne
mer érdekelne?
amugy a km spirál az igen még hiányzik, dhe a 2 oldalidom is megvan-ami nincs rajta a képen...
amugy ha érdekelne vegyél fel msnre és mesélek rola
msn: v.adam1992@citromail.hu
hali ugy van az a kis müanyag darabka nincs meg dhe semmi szerepe sincs tulajdonképpen, és már megvan csinálva ugyh nem kapja a sarat meg agedvát
amugy köszi a szép hozzászolást
és mélyen áron alul van...
a feltett kép alapján... nincs km spirál... sem a kis doboz a kölünolajzáson.. aminek sztem nem vmi hasznos hogyha kapja a sarat meg a gedvát
héékáááás ne ajánlgasd már meg van kinek adod el tee
majd 2 hét és sztem megyek érte vagy 3
Rá se nézzetek

na jóéjszakát mindenkinek
vegyél fel
enyém: v.adam1992@citromail.hu
és ajánlok 1 elönyösebb árat
persze ha csak gondolod akkor
figy van msned?
Ja én is tudom,hogy többet ér. Ez látszik rajta..dobajtok meg zsével és kifizetem na szal ez a gáz ,h tudom,h többet ér...najó sokkal többet de nincs pééénzem! ááááá meg kéne nyerni a lottót. De akkor már egy újat veszek Szóval köszönöm az ajánlatot de...
http://www.cma-motor.hu/ ezt nemajánlom senkinek lehúzósak mint az állat és még van bőr a képükön....
amugy leér a lábad:) én 180 vok, denekem lazán leér-a telo miatt ugye lentebb megy a moci ugyh lefog érni a lábad
helo, figy 140re tartom a mocit,
hibái: az idomok gyári müanyagszinüek és ki vannak mattulva ezért érdemes festeni
üléshuzatot rákéne huzni-adok üléshuzatot
a fékbetéteket bele kell rakni
amugy jó a blokk rendben van, a 80as ajánlatot vissza kell utasitanom- dhe meg1ezhetünk
msned van?- árban meg1ezünk ha komoly vagy, halgass SIMOVIKIRE- éppen 1 crt nézegettem azér kéne a pénz:D:P
Hali !Szerintem érdemes lenne megnézni deutsch motorját,mert nagyon egyben van,az ára pedig kicsit több szerintem.
Hát nem rossz nem rossz..tényleg van mit rajta pofozni, de ha csak esztétika akkor ok. Ugye tényleg csak azzal van gond!? Ja a másik,h én 160cm vagyok szóval király lenne ha megtudnád mondani, h leér-e a lábam szerinted. Hmmm árban meg hát max 70-80 ezer forintot tudok adni mert ugye annyit akarunk motorra költeni...
valaki nem tudna segítzeni akinek derbi sendaja vanhogy a kormány nyakba mijen csapágy van vagy hogy görgő vagy mi help!