Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom, mert a motoron látható csaj a gazdája és megkért hogy tegyem fel neki, mert ő nincs regisztrálva a sportmotoron, de ha felhívod a megadott 70 es telefonszámot, akkor szerintem szívesen elmond mindent a motorról.
üdv
mitoo
jah drd sm és képek vannak az adatlapomon
Hellobello mindenki

Kiváncsi lennék menyit érhet most a motorom örülnék ha vki tudna segíteni? Azon gondolkozom megéri e tuningolni vagy naygobbat venni... 2005 08 havi 7800 km van benn a 3000 km nél lett rárakva a top 70 cc meg 19 es karbi meg átlett alakítva a a kipuff, nem csak a foyltás lett kiszedve. Jah meg van melléé egy komplet blokk is egy 70 es airsal alu hengerrel. Ugy nagyából lennék kiváncsi miylen árat képviselhet, minden javaslatnak ajánlatnak örülök
Derbi Senda Váltótengelyt keresek ! SÜRGŐSEN!
Hellósztok!
Érdeklődni szeretnék hogy kinek van ilyan kis csavar alakú szarja ami az első féket müködteti és a fékkar és a munkahenger között található meg :) (ami benyomja a munkahengert.) arra lenne szükségem mert nincs fékem :S:S
Meg egy kormánykapcsoló is jól jönne mert a lámpám is szar :S
Akinek van írjon sürgős lenne!
Elörre is köszi
Szeretnék megkérni mindnekit hogy ha valakinek van vagy tud eladó váltótengelyt! az irjon a fórumba! köszönöm! minden érdekel ha lene akkor árba megegyezünk..
Derbi GPR 50-re kellene hátsó ülés és önindító,a régebbi fajtára ami a cagiva primával azonos!
Akinek van írja le ide az elérhetőségét és átadom a tulajnak!
mennyibe kerül az senda sm? csaj nélkül....
Hay mindenkinek

Keresek Dell´Orto / PHVA 17,5 karbit
hali srácok!
tegnap borultam a géppel... kérdés:
a váltó körbeforog,,, és a tengelyt is kintebb lehet húzni.... mi a baja ... valakinek vmi tipp?
more ijet nem irkáálunk
Hali nyomorékvoltál én mondtam hogy van de nemszóltál vissza igy eladtam !
derbi rabasára kéne elsőő telóó valaki segícsen help
hát csak nélküle, ő nem tartozik az extrák közé
Help!4
kÉne 2001-es derbi sendÁba blokk
akinek van irjon
És hoy menyiÉÉ
csajjal együtt?
sziasztok! egy derbi senda sm eladó bővebben a 70/ 3554134 es számon érdeklődjetek, mert nem az enyém a motor
üdv
mitoo
kinek van derbi senda 2001-es blokja eladóó

és menyiért érdekel sürgőős
nah azt mondja h, nem tudom pontosan hanyas lánckerék van rajta, de a motor 70kg-om alatt ment órája szerint 110-112km/h-t! 17,5 arrache karbi van rajta ami nagyon szépen egyenletesen eteti a jószágot, és nem fogyaszt többet 3,5-4liternél sehogy sem! a motor sebességeben leforogja a 12-13e fordulatot, természetesen nem 6ikban hanem 1-2-3-4ben.. de itt mindenféle képpen erőtartománya az 6500-11,500-12000 fordulat között van de itt nagyon erős a motor, gyári kipufogoval meg van hozzá 1 sportlégszűrű, de megvan a gyári is hozzá! a motor nagyon szép állapotban van, csak mondom dugattyu kéne bele h 100% legyen! a láncszetttel nem mentm még 700km-t..:( szal remélem ezzel elárultam az állapotát! D.I.D STP racing 3 lácnszettről van szo.. esetleg ha komolyabban érdekel akkor:denke007@hotmail.com az msn címem!
Hay

Nem írnál pár dolgot a mociról,h mi található benne?
engem érdekelne ,h:
- Mekkora a karbi rajta?
- Lánckerék elől és hátul
- Milyen henger?
- Milyen kipuff?
- Mennyi volt a végsebessége?
(esetleg ha még vmi más változtatás is van benne arra is kiváncsi lennék:) )
21-es? Hümm az gyárilag nem Sendán volt, ugye? Én csak 20-ast olvastam.... Midnenesetre... Volt nálam egyszer egy Fantic, igaz 70-es, gyárilag 20-as karbival, szenvedés volt belőni az előző tulajok ügyessége miatt, de mikor sikerült, a sima szívómotor nagyon jól ment! A derbim nem megy úgy, igaz 50-es, és igaz, fenn jobban megindul. Egyébként ha valakit érdekell, eladó, új dugattyúval (PROX) új hajtókarszettel, csapágyakkal, ez a nagyidomos túraenduro fajta, feke-zöld, iá: 105 e Ft
PHBG a gyári jelölése 100-as főfuvóka van benne asszem az úszóház tömítése nem a legjobb ezért csöpög de nem csináltam meg mert nem használom ja és a szivatója sem jó ha jól emlékszem de kézi szivatós nem nehéz megcsinálni ezek miatt 6 ezer mondjuk
hmm negem lehet h érdekle a karbi amugy mi az a h phgb remélem nem én vagyok hülye
Hali hátsó lámpa búrám van csak de van egy tökéletes állapotú olajszivattyúm 4ezer ok? Pesten van.

Egyébként 21-es phbg dellortó karbi nem kell vakakinek ?
Hellosztok!
Válaszokat várok hogy kinek van derbi senda hátsó lámpája és a külön olajzáshoz olajszivatyú és hogy mennyiér adjátok őket sürgős lenne!
Elörre is köszi