Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
nézzél pl aprilia tuareg 50 es endúrót, azt nem tudom hogy a lábad leérne e mert nekem 125 ös volt ,de az elég magas volt, na de egy 50 est mindenképp megéri megnézni, bár ezek már más árfekvésű motorok, alkatrész is van bőven, sokan amúgy leszólják hogy szutyok az olasz moci, nekem több olasz mocim is volt és nekem nagyon bejöttek. majd azért irj hogy milyen mocit találtál
az adatlapot meg a a fekete csikban van a Sportmotor felirat videok , fotók---- ennek a sornak a végén van egy adatlap nevű felirat, arra kattintva tudod kitölteni
üdv
mitoo
figyu mindenre lehet alkatrészt szerezni ha akarsz és értesz a mmotrodhoz rabasát ne nagyon vegyél ahoz nehéz de nagyon erős és nem kényes magas egy csöpet én 182 cm vaygok és le ér a lábam amugy ez cross endú ró ha akarod a rabasát 80ccm re is fel lehet fúrni nem kényes jó csak ha buksz vele akkor az gáz nehéz alkatrészt szerezni de csak azokat amik könyedén sérülnek nekem az első két teló az elgörbült egy csöppet nagyot estem 4mtert repültem vele de amotor is kapott de csak az lett vele hogy elgörbült a villa semmi többb aksi nem kell bele fasza nagyon szerintem tanulni tökéletes és jó
neked sm lenne gyárilad a sendád?
aha köszi ismerem ezeket az oldalakat meg már kerestem is. egyébként szerinted a simsonon kívül milyen mocikhoz lehet könnyen alkatrészt szerezni? Tudod ha esetleg tönkremenne...nincs kedvem ülni fölötte mert nem tudok alkatrészt szerezni hozzá. Mellesleg hol lehet az adatlapot ezen az izén kitölteni? (most vagyok itt először és nem találom) köszi
Hahaha nagyon vicces. Pont egy babettára vágyom na de a supermotok azok nem 50 köbcentisek ugye? nem értek hozzá
hellooo! hogyha már itt a derbinél vagyunk akkor én valamiféle supermoto sendát ajánlok ,mert az majdnem 10 cm-el al alacsonyabb mint az enduro és az alacsonyabb súlypont miatt valamivel könnyebb is megtartani meg azért szépek a derbik, alkatrészt elég egyszerűen lehet hozzá kapni és nem kényesek

amúgy énis simoval kezdtem de ha nem tetszik van riga, babetta
idősebb motrot lehet venni pl szuzuki vagy yamaha honda mindegy a képes motorba vayg a exsszpresz vagy mi be irdbe az árat és ami kijön nézd meg hogy mejik tetszik vagy még ott a vatera
jajj mindenki a simsonnal jön...Tudom ,h jó meg szépre is meglehet csinálni, de nem a szívem csücske. Végülis csak az lenne a lényeg,h 50es legyen és a lábam leérjen. De azt mond meg légyszi ,h ha nem simson akkor mi? Valami más márkát könyi... . Lehet h simsonális de...jó lenne ugyan olyan árkategóriában vmi más. Lehet egyáltalán ennyi pénzért vmi jól működő motort (és nem robogót ) venni ami nem simson?
Egyébként kösz a választ. Hálám a sírig üldözni fog
akinek van eladó 30mm-es átmérőlyű tárcsafékes első teleszkóp ja az irjon
akinek van az irjon ere a cím re buldog94@citromail.hu vayg msn:buldogrw@hotmail.hu lehet fordított vagy sima csak legyen tárcsa fékes és 30mm átmérőlyű szár vagy a fordítotnál a felső rész
derbi rabasá hoz kéne a nyak tengeje 23-25,6 mm terig jó
Skacok Help meee! :D
Hol talállom a második folytást a mociba az egyik tudom hogy a kipuba van és a másik hol? :D
És ha kiveszem mind a két folytást mennyit fog menni?:D
És ha csak a kipuból veszem ki mennyi lesz kb a végsebessége? Most 70km/h a vége :(:(:(:(
Szevasztok!
Őszintén szólva nem bánnám, ha valakinél kerülne egy Derbi Predátorhoz való hátsó szíjtárcsa, esetleg egy kuplung is, mondjuk kicsi pénzért!
Hali nem tudom menyit érnek ha vkit komolyan érdekel megkérdezek egy szerelőt menyi a reális ár.
helló
ha nem mindenképp derbit szeretnél akkor tanulómotornak nagyon nagyon megfelel egy simson! lehet hogy öreg meg stb, de váltani, akár esni és döntögetni(!) is meg lehet tanulni vele, aztán ha ez már mind megy akkorjöhet valami erősebb 50 es aztán 125 és igy sorba... még igy tanulgatás közben nagyjából kialakul hogy milyen kategóriában szeretnéd folytatni( endúró, cross, gyorsasági...)hidd el sok csajszit láttam már simsonnal (simsonális ;) ) szóval ilyen miatt nem kell aggódnod, hogy majd mit szólnak, na persze nem olyan mocit kell nézni ami30 éve egy papánál van, hanem nagyon sok szép( esetleg gyári) állapotút ki lehet fogni, napersze ez a te döntésed lesz, hogy mit veszel, csak egy kicsit próbáltam segíteni, remélem sikerült!
üdv
mitoo
kitölthetnéd az adatlapodat
Hali!
Köszi az ajánlatot,de én eladni szeretném a vázat. A Cr-el együtt.Azért megkérdezhetem,hogy mennyit kérsz a blokkért a kipuval?
Hello
Látom a kis derbiből hiányzik a blokk lehet hogy nekem lenne egy felesleges darab 70cc -s airsal hengerrel,
amit szerintem, felkell fúrni de nem értek hozzá anyira. Lenne hozáá egy alsó elvezetésű kipufogó 2005 ös drd sm ről itt a kipufogóról van az adatlapomon kép. Ha érdekel írj.
Hay mindenkinek!

Nekem olyan kérdésem lenne,h a DERBI GPR 50-em ben hol van folytás ? (én kipuffra tippelek)
De ez már EU-s :D (Legalább is az eslő sárhányójára az van írva)
Hellooo!
http://www.hasznaltauto.hu/2334883_derbi_senda_2003
E
ladó,érdemes megnézni. Ha valakit érdekel,vagyen fel msn-re:simoviki@freemail.hu
A két motor,csak együtt eladó.
Hol talállom a második folytást a mociba az egyik tudom hogy a kipuba van és a másik hol? :D
És ha csak a kipuból veszem ki mennyi lesz kb a végsebessége? Most 70km/h a vége :(:(:(:(
Szia! Én a helyedbe nem Fenix-et vennék hanem egy Derbi Senda-t nekem is az van én nagyon szeretm és alkatrészt is lehet hozzá kapni :) Én 170 cm vagyok és leér a lábam szerintem a tiéd is lefog érni :)
A tanulásról meg annyit ha még nem ültél váltos motoron kérd meg apukádat vagy anyukádat és mennyetek ki valami földes utra és ótt max 1 óra alatt simán megtanulsz váltani :)
Sziasztok! Segítsetek légyszi!
Most akarok motort venni, de nem értek hozzá. Ki néztem egy Derbi Fenix használt motort, de nem tudom h mennyire lehet hozzá alkatrészt szerezni. Tanuló motornak kéne, és a másik ,h tök alacsony vagyok (160cm) és nem ártana ha leérne a lábam. Szóval szerintetek nekem való egy ilyen motor? vagy ha nem pont Fenix akkor egyáltalán egy derbi megteszi? Ja csaj vagyok szal az is benne van a dologban,h nem vagyok túl erős. Segítsetek egy kezdőnek légysziiiiiiii!
olyan kérdésem lenne hogy valaki tudja-e vagy csinált -e már olyat hogy egy enduroba sm szettet tett be derbijét persze!
simán bele lehet tenni vagy a féktárcsát le kell cserélni rajta hogy passzoljon?
Mennyivel lesz alacsonyabb a motor az első kerék miatt?
Lécci írjon aki tudja valamelyikre a választ mert elméletileg nagyobb tárcsa van az sm-eken nem? vagy csak az újabbakon van eltérés?
emberek nem tudna valaki segíteni a motor nyakában görgő vagy a csapágy jobb és hogy a csapágy van benne annak mekora az eséje hogy egy ugratásnál tönkre menyen?
http://www.cma-motor.hu/ itt azt hiszem h van bontott derbi alkatrész talán találsz
Nem veszem annak! de nem mind1 hogy használtan megkapom pl. 3000ft-ért vagy boltba vagy neten 7000ft-ért azért keresgélek itt ugyhogy akinek van pls irjon mert fontos!