Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali, esetleg vkinek 1 tökéletes állapotú derbi gpr-,élyen ár alatt szezonvégi áron? csak annyi h 1 dugo kell bele és azonnal motorozhato! esetleg csere érdekelhet, de megbeszélés tárgya!
gryfoner@yahoo.com küldjetek árajánlatot
Akkor mind a ketten írjatok egy árat csak hűtő kell és esetleg ventillátor
meg1ezünk;)
Haliho mindenkinek

Tud valaki nekem mondani egy olyan szerelőt bp -en vagy közel hozzá aki foglalkozik teljes tuning (henger,főtengő kipu,karbi)beépítésével, beállításokkal vagy tanácsokat tudna adni?
Van már fenn egy 70 es top meg 19 es karbi meg kiherélt kipu, de valami komolyabb érdekelne.
Ha meg lesz az új szett akkor a 70 es top meg a 19 karbi eldó lesz
Hali!
Nekem véletlenül pont van egy komplett hűtőrendszerem,ventillátorral.Ha érdekel,írj mailt:simoviki@vipmail.hu
Sendabontó hűtőt mi pénzért adod? ha van.
Hay mindenkinek keresek a DERBI GPR 50-hez nyitott kipufogó rendszert!

Ki tud jelentkezzen :)

(nagy generálon esik át a kicsike )
A gyújtórendszer független az akkutól, legalábbis a régebbiek esetében, szerintem az újnál is.
Ha melegen nem indul, akkor először tegyél bele új gyertyát, puccold ki a légszűrőt, aztán lehet karbi gond, bár azért ennyit nem jelent az évszakváltozás, vagy, és ez a csúnyább, valami kezd elkopni a motorban... Jó esetben membrán, vagy szimmering, rosszabban csökken a kompresszió.... És akkor dugócsere... A jó hír, hogy a Prox dugószett 8200 Ft, annyira talán nem vészes....
Az kúpos részen van fenn, le kell húzni, mint a lendkereket! Vigyázz, le ne törd a fogakat!

Egyébként tudja valaki, hogy van normál helyzetben a főtengely, és a kiegyenlítőtengely? Az összejelölést szétszerelésnél nem néztem, összerakáskor pedig úgy érzésre raktam.... Ma talán meglesz a dugó, de ha rosszul gondolom, hogy kellene lennie, akkor még szükségem lesz az infóra...
Gyálon a motorosba van Domino 4200ft a gázkar+a 2markolat
hello.tudnátok nekem mondani egy honlapot ahol derbihez tudok rendelni cuccokat?találtam egykettőt de nemigazán volt soka alkatrész.előre is köszi.
Kösz már remélem hogy hétvégén össze lesz rakva csak kell rá 1 gázkar és sehol nem kapok domino gyárit... de sztem veszek valami univerzálisat
Hmm
ilyenkor amikor eljön a hideg idő merre szokták állítani a karbit több levegő v kevesebb?
HEllo sendabontó

Vicces így megszólitani nincs vmi egyszerű neved?
Arra lennék kiváncsi, hogy van e a hátsó villába ami a végén van egy aluminium öntvény amivel be tuodo állitani a a lánc feszeséget, nem tudom hogy csaka a sima sendákba is iylen van mint a drd-be?
helló ugyan ez a mocim van csak endúró gyári állapotában fojtás nélkül 83-84km/h-volt a vége hasalás nélkül hasalással 86-86km/h
Jelenleg tuningolva hasalás nélkül 103-104 hasalással 110-115 sík úton. 120-122 szakadékba lefelé hátszéllel hasalva
szeva.nekem is csinált ilyet a motor.elégett benne valami fojtás és eldugította(pedig kilett véve a fojtás annak idején ) Szétlett szedve a kipufogó és ki lett égetve meg kiszedtük a kis darabokat amik elégtek. és már jó is volt. rem nincs nagyobb baja a tiédnek se
ha szettbe veszed.. akkor adnka láncot.. de am láncnak tudják a méretét mex kiveszel belőle szemet ha hosszú de spanoló is van a világon
csáóó!
98as derbi sendámra szeretnék rendelni egy láncot csak egy probléma van hogy nem tudom mi a mérete.
elöl 12es hátul 52es lánckerék van.tudna nekem valaki segíteni?
Csá mindenkinek! Most vettem 1 Derbi x-race sm-et 2005 ös full gyári és azt szeretném megtudni h kb mennyit megy mert még az első villa ki van véve:D
Hali !
Derbi Senda X-race-hez hol tudok venni matrica szettet ? 2005-s évjárat
én már azonnal lefoglalom az idomokat!
a két hátsó ami az ülés alatt van meg akét elsőt ami... a térded környékén van
kérdezem hogy mennyibe adod.. és ha megegyezünk már az üzlet meg is köttetett
hello
derbi sendám alkatrészei eladóak,vagy 1ben akár
sok minden van ami a képen nincs rajta
az jóhh lenne vegyél fel msn re:buldogrw@hotmail.hu
hello!
ha jól és jót mértem akkor 24es a tengely.
hát priviben megegyezünk:) nem adom drágán, mert csak a helyet foglalja.