Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali tegnap kicsit szorult a motor a derbi senda r-motoromban. elötte egy orával még kint motoroztam vele,semmi gond nem volt vele.aztán este beakartam álni vele a helyére,de berugáskor éreztem hogy egy kicsit mintha szorulna.de beindult,de ma egy rugás után meg se mozdul a berugokart meg se birom mozditani .ha van valakinek valami ötlete légyszi irja meg.Én a dugatyura vagy a gyürüre gundolok,de nem nagyon értrk hozzá.
hátt ez iylen lett
Halle!
Vki leírná nekem a különolajzást hogy kell bekötni?tehát h melyik vezetéket hogyan?
üdv érdeklődnék a 17.5-ös karbi felöl hogy automata szivatós e és milyen motorra való
Neon cső Installed bemeneten 12 V kimeneten 620V váltófesz csapkodja a fényt faszásan
Hy csaba mi az msn-ed?
Helló!
A hátsó lámpát már kimértem és nincs benne áram tehát 100% hogy elszakadt a zsinor..:)
Az olajos részt majd holnap szétbontom ma már nincs kedvem.. :D
Köszi a segitséget
mind2 problémát gyorsan lehet orvosolni.... a lámpát kiméred hátul hogy van e egálytalán feszültség.. ha nincs akor hátrahúzol egy uj vezetéket.., a különolajzás meg vagy szimeringes(ezesetben egy uj szimering éls egy uj O gyűrű megoldja a problémád) de lehet hogy csak a cső van már kikeményedve és elenged egy kis olajat.. nézd meg! nem nagy költségvetésű problémák... megtudod oldani simán
sok sikert!
Köszi! Megnézegetem...
Hello!
Én 1 hete vettem egy Derbi Senda-t és csak két problémám van vele nem ég a hátsó lámpa pedig jó az égő is szerintem a zsinor van valahol elszakadva...
Meg az olaj szivatyunál csöpög az olaj :( az szerintetek tömitési probléma lesz? légyszi segitsetek.
elöre is köszi!
fúúú így tipus szerint fogalmam nincs meliykkel stimmel.. de megnézet a csavar felfogatásokat és amelyikkel ugyanoda esik.. ezt lökheted felfelé
hello kéne derbi rabasa bal hátsó idom kérlek válaszolj email címem buldog@postafiok.hu
Hello nekem kéne bal hátsó idom

ere az email címre irj:buldog@postafiok.hu
Köszi DERBISM50RACER... Zsír. Én a universalmotor.hu-n nézegettem telóvédőket, és elsősorban az érdekelne, h kompátibilis-e vmelyik másik motor telővédőjje. Mondjuk aprília erix vagy ilyesmi.
Hello !
Új membrán lapokat szeretnék venni a mocimba (Derbi Senda TOP 70es henger 19-es karbi )
és azt szeretném kérdezni hogy milyen lap kell hozzá melyik jó magas fordulaton stb ki milyet ajánlana hozzá ?
nézd meg a profilképeim közt sztem láccik elég jól rajta a telóvédő...
Halihó! Nem tudja valaki milyen telóvédőt lehet tenni egy 98-as sendára?
hali! Lenne 1 kifogástalan állapotú derbi gpr-50es kis gyorsaságim eladó! Metrakit sp02 kipuval, és 1 pár alkatrésszel 1ütt eladó! Irányára :190e ft! Többit msn-en:denke007@hotmail.com! csak komoly érdeklődő, és a motor nem zsákbamacska! és tűzpiros színben vadonat új pirelli gumikkal! új D.I.D láncszettel! A motorban 14320km van benne!
hy Csabesz23!

Olympia hengerekről tudsz vmiérdekeset?
meg annyit h nemtudja vki h hol lehet lemérni a karbin h mekkora?mert nincs rá irva semmi
Hy Fera!
Airsal 70-es hengerek:
Airsal 70cc Sport, Derbi
Airsal Racing 70cc, Derbi

Mind 2 henger 13-14 Le körül van, sportkipuval és nagyobb karbival jól belőve egész aranyos lehet.
AIRSAL 70-es hengerről valakinek vmi infója?
küldtem, ha vmi nemjó irj
Fera!
itt a címem: zsolesz92@freemail.hu Kérlek küldj robbantott rajzot, nagyon megköszönném
Üdv
Na mivel ma iylen szar idő volt tuningoltam egy kicsit felső amit én faragtam alsó meg a gyári