Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszt hiszem hogy aszt a mások oldalróól vagy van melette ezen az oldalon egy pecek
itt vanank a képek..
arról a fogaskerékről lenne szó.. na azt hogy szedjem le?
hali!
próbáltam minden féle gyertyával és összébb is ütöttem a hézagot.. d eugy sem volt jo.. ezért szétszedtem.. avgyis szedtem volna...
Olyanok jelentkezésést várom akik szedtek már szét régi blokkos derbit! és ara kérném őket osszák meg velem.., hogy a főtengejről hogy kell levenni a fogaskereket ami átviszia hajtást a kuplungra..
Hi DERBISMRACER! Nekem is volt egy ilyen jellegű gondom, bár az nem volt ennyire durva. Nálam a gyertya miatt csinálta. Túl nagy volt a hézag és ennyi. Sztem próbálj meg egy zsír B8ESt... Majdnem csutkára lenyomott szállal. Nekem abbahagyta ezzel a gyertyával. Supermotokereketkeresek!
mi kéne rabasához?
Nemigaz!Tényleg nics robbantott ábra rabasáról,sehol?
az én problémámra valaki tud vmi orvosságot? nem akarom feleslegesen széthajintani a gépet..
sztem egyszerűen csak karbibeállításon múlik, legalábbis nekem minden évben amikor felmelegszik az idő tavasz végén a szerelőm átállítja a karbim és amikor ősszel lehül akkor megint állít rajta. így első rúgásra akárhol, akármikor beindul. de még anno gyári karbival volt pár reggel amikor betolással kezdtem a suliba menést:D nem az akksi lesz a gond, ez 1000%
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy beindul-e a Sendám akksi nélkül?
Azért kérdem mert mostanában az a problémám h reggel mikor indítanám első rúgásra beindul aztán mikor hagyom alapjáraton és nem húzom neki picit míg melegszik akkor egy idő után leáll. No nem is ez a baj, hanem általában a következő rúgásra már nem akar indulni. Múltkor kb 10perc rugdosás után nagy nehezen beröffent, de tegnap előtt már úgyse. Akksit kiszedtem, töltöttem fél órát utána megint naggyából beindult, persze nem hagytam h a fordulat nagyon leessen. Mikor bemelegszik akkor már persze nincs semmi gond.
Másik tippem a hiba okára a gyertya, mivel nekem 10es hőértékű van benne.
Szal szerintetek újabb akksi vagy gyertya kell-e télire vagy mind2?
AZ EGÉSZ ELSŐŐ TELÓT A BEFOGATÓKKAL MENYIÉRT ADOD?

ja és mijen vastag a nyak tengej?
derbi Senda H-hoz burkolatok, első teló-hátsó teló (showa) lengóvilla eladó! váz is van és hátsó rész!
érdeklődni: resone-@freemail.hu
szerintem azért van emrt sok levegőt kap... de anynira nem értek hozzá! nekem akkor csinált iylet a gépem, amikor kiszedtem a légszürőt és nem állítottam a karbin!
karbik,hengerszettek,gyujtások,trafok,vázalkatrészek,
láncszettek...ELADÓAK
06 20 28 28 321
srácok nagyon nagy segítség kellene ! !
a mocim bemondta az unalamast vagy mittom én mi lett vele... eccer csak huzattam kifelé.. és elkezdett rángatni... akkor visszaengedtem a gázt.. próbáltam ujra kipörgetni de azóta nem megy... alapjárat van rendesen... indul pöcc röff.... szivatóval sem pörög ki ezért kizárnám a dugulást... gyertyát is cseréltem nem az a baja..- sikrát is néztem szépen adja.. kompesszió is van..... MI LEHET A PROBLÉMA?
szétver az ideg. igy a moci 20 km/h ra képes... és csak 3 ig váltható de már ott is lefullad szinte...
szóval valaki segítsen ha tud......
Köszönöm.
igen sikerült:)
váltohoz is van igen;)
sendabonto
Sikerült feladnod ma a csomagot? Ha váltóhoz kellene valami, ahoz is van alkatrészed?
Sziasztok
Lenne valakinek Rabasához robbantott ábrálya a blokkról? Vagy esetleg anyit,hogy hol találok?
helyileg csongrádon
vagy postai utánvétel...
Merre talállak téged?
ha érdekel irj ha nem akkor...:)
nha végülis csak látom simoviki é elkelt nekem van 1 fejidomom(sendán volt)
képet mellékeltem ár megegyezés szerint:)
Hy!Sajnos az már nincs meg.(tegnap adtam fel postán)
igaz nem pesti vagyok:)
de nálam ezeket betudod szerezni;)
az 1ik legjobb minöségü láncszettem van jelenleg(DID)lánckerekekkel-igaz derbi sendán volt de jo rá;)
akkor sportlégszüröm van ha esetleg érdekelne meg gyertya is van
csörögj rám 06 20 28 28 321
sehol alig lehet alkatrészt találni hozzzááá nekem elsőő teleszkóp kéne
Sziasztok!Derby savanahh-om van (Rabasa blokkos,50 ccm) És szeretnék hozzá venni 1 pár dolgot:lánc-lánckerekek,szimering a kuplungkinyomóhoz,gyertya,légszűrő stb.!
Szóval tudtok nekem mondani Pesten vagy pest környékén olyan motorosboltot ahol ezeket be tudom szerezni!