jo az oldal! ajánlom! nekme teccik
csak még nekme nem tiszta hoyg meik jo a régi blokkok hoz és meik cuccok nem jok.. d emajd alakít még rajta ..." fejlesztés alatt "
Hy!
Végre elkészült... nem minőségi de rám bízták hogy hol, hogyan és miet csinálok xD ennyire tellett egyelőre... azér sokminden van rajt aránylag.. nézelődjetek.. aztán irjatok :D ha mégis... :P http://www.master-tuning.mlap....
Nha bye
Köszi a segítséget. Régi 98 as sendára nem tud vki olyan első teleszkópvédőt, ami nem olyan gázos mint az eredeti? Vmi univerzális cuccos, vagy valami.... Tegnap sikerült letépnem egyiket, aztán mondom nem is rakom vissza, inkább vmi dekoratívabb téma kéne rája.
Hallee!
Ma hogy jártam elmentem melózni.Reggel pöcc-röff elmentem, jönnék haza nemindul, na mondom mivan erre gyertya ki, csiszolás, hézag állítás vissza, és indul, hazajövök megnézem erre nem rövid menetűt raktam bele valahogyan
Zsolesz 92: Szerintem nem volt elég olajzása a fika miatt és előfordulhat, hogy gyűrűtörés
vagy a jobbik eset: a fika eldugította a főfuvókát félig és az alapjáratit pedig teljesen, ez könnyen megvan a karbit szét kell szedni fuvókákat kicsavarozni kis dróttal és szájjal kifújni vissza és mehet tovább minden rem segítettem
Sziasztok!
arra kérnélek titeket hogy ha van bármilyen leírásotok egy 2001-es derbi sendáról akkor erre az
emailra -- genesisbike@gmail.com címre légyszi küldjétek el.
előre is köszönöm
Hali!
Nekem egy derbi senda x-treme 50/70 -em van és kellene bele egy dellorto 19 mm-es karbi.
Ha valakinek van akár használt, vagy tud egy olyan oldalt ahol tudok venni, legyen szíves leírni vagy e-mailt küldeni: hborskrisztian@citromail.hu
Előre is kössz!
Ciao!
Vki tudna nekem küldeni kapcsolási rajzot 2004-es Derbi Senda X-racehez!
Riasztót próbálok belerakni, de a motor leállítása még nem nagyon jött össze!
A rajzok jöhetnek e-mailben és előre is köszönöm
Sziasztok!
Képzeljétek mi törtéént motorommal. Mentem vele és fékeznem kellett hoszzan, tehát kuplung be szépen a fordulat visszaesik alapjáratra és lefulladt há mondom mi a tököm (kuplunk vissza szerencsére volt elég lenduletem beindult a motor) Leálltam vele beraktam üresbe gáz vissza motor lefulladt. Ekkor még sikerült berugnom. Megfigyeltem a vékony olajcsőben valami fekete fikát is. Másnap viszem boltba de akkor nem volt semmi baja éppen, aztmondták valszeg pillanatnyi dugulás. Aztán így mentem vele kb egy 100 km-t. Aztán beütött a mennykő mentem vele kb olyan 70-el mikor egyszar csak puff motor leáll a gép gurul tovább de a motorja nem megy... Lefékeztem. Berugni nem tudtam gyertyát meglestem fekete volt ugyan de szikra volt. Aztán betoltam furcsa hangja volt először pont mint amikor csutkára kifogy a tankból a benzin. Végülis elindult de nagyon gyenge volt... Aztán valamivel erősebb lett de berugni továbbra sem tudtam bekellett tolni alapjárat pedig nincs. Az olajcsőből kitisztítottam a fikát de továbbra sem ment. Szétkapnám a motort de robbantott rajz kellene hozzá karburátorról meg fúvokákról. Tudna esetleg adni valaki nekem? Egy 2006-os Derbi X-race enduronak vagyok gazdája. Kérlek segítsetek nekem.
Üdv Zsolesz
hát nekem se 50-es kivágtam a tömittést megfelelő méretre, majd bekentem tömittőpasztával már 1200Ft-tól lehet venni, olyan dobozban van mint a sziloplaszt. Azzal bekened a tömíttést, összerakod aztán már jó is a gép és nemfog csöpögni remélem tudtam segitteni
Végre tudok kipuffot nézi 1helyen
Köszönjük