Üdv uraim
Segitséget szeretnék kérni.A mocival szépen haladok,világitás,spojlerek,stb.De a karbi ugydöntött szórakozik kicsit. A jelenség:szépen indul a motor rugásra,szivatóval szépen is jár de amint kikapcsolom a szivatót,magától felpörög és leáll. Bing 15-ös karbi,szétszedtem vagy 5x kipucoltam bár már benzinen kivül semmit nem találtam benne,csak csinálja.Ha valakinek lenne ötlete mi okozza a jelenséget megköszönném.
Király... Ez rendes belevaló küllő? Teljes értékű darabok?
Érdekel a dolog, nem akkora pénz nekem csak 2 kellene, illetve még néhány darab tartalékba, de átveszem a felét, semmi gond...
Helló már megrendeltem legyártanak 36db-ot mivel 1garnitura a minimum ez 7200Ft (200ft/db)
De ha gondolod felezhetünk ezen a garnitúrán !
vegyél fel msn-re motoros-tomi@freemail.hu
sziasztok...
szeretném kérdezni a régebi derbisektől és a nemrégiektől is hogy ..
gyújtásállítás... ugyebár ezeken lehet állítani az alaplapon?
Leonelli gyújtásom van...
Hali!
Nem tom te melyik kerékről beszélsz, de nekem hátsó kerékbe kellene küllő... Az ürge egyszerre hányat csinálna? Mert mittomén megfelezhetjük, az talán mindkettőnket kisegít... Komolyan...
Nem titok hogy menyiért vettem 25000Ft,volt.De a szerelő haverom aki megnézte azt monta nagyon jó vétel volt.
Mondjuk az látszik rajta hogy sokat állt, ma kipucoltam a tankot + a karbit totál retkes volt mindegyik.
Sziasztok
Miki vagyok és ma lettem (boldog,ez majd kiderül) tuladonosa, egy Derbi Rabasának.
Van 1-2-3 hiényossága ezeket szeretném pótolni. Ez lenne első kérdésem honnan érdemes üzlet,stb.
Vagy ha valakinek van kipufogója eladó esetleg.Többi hiány berugó kar,váltó kar,gyujtás kapcsoló. Ja és kapcs rajz is kéne hozzá mert az előző tulaj kicsit össze kócolta.Előre is köszi.
nekem az első fejidomod érdekelne ha elölről mutatnál képet róla és ha nincsen semmi baja!