Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simoviki
nekem az első fejidomod érdekelne ha elölről mutatnál képet róla és ha nincsen semmi baja!
Sziasztok!
17-es supermoto kerekeket keresek,
lehetőleg gumival, derbi senda r50-be. (régi fajta)
herczegmarton♠gmail.com
Köszi.
valaki irjon máá akinek rabasája van telóó kéne hozzá

cserébe még tudok adni alkatrészeket blokk ból ha kelll de csak anak aki szerez telóóót nekem
az az hogy nem kap benzint cseréld ki a szelepeket nagyob ra
Üdv uraim
Segitséget szeretnék kérni.A mocival szépen haladok,világitás,spojlerek,stb.De a karbi ugydöntött szórakozik kicsit. A jelenség:szépen indul a motor rugásra,szivatóval szépen is jár de amint kikapcsolom a szivatót,magától felpörög és leáll. Bing 15-ös karbi,szétszedtem vagy 5x kipucoltam bár már benzinen kivül semmit nem találtam benne,csak csinálja.Ha valakinek lenne ötlete mi okozza a jelenséget megköszönném.
Szevasztok!
Küllő ügy engem is érdekelne, hátsó kerékbe kéne 1db vmelyikőtök adna el nekem?
Felvettelek msnre: azove@hotmail.com
Király... Ez rendes belevaló küllő? Teljes értékű darabok?
Érdekel a dolog, nem akkora pénz nekem csak 2 kellene, illetve még néhány darab tartalékba, de átveszem a felét, semmi gond...
Helló már megrendeltem legyártanak 36db-ot mivel 1garnitura a minimum ez 7200Ft (200ft/db)
De ha gondolod felezhetünk ezen a garnitúrán !
vegyél fel msn-re motoros-tomi@freemail.hu
sziasztok...
szeretném kérdezni a régebi derbisektől és a nemrégiektől is hogy ..
gyújtásállítás... ugyebár ezeken lehet állítani az alaplapon?
Leonelli gyújtásom van...
Hali!
Nem tom te melyik kerékről beszélsz, de nekem hátsó kerékbe kellene küllő... Az ürge egyszerre hányat csinálna? Mert mittomén megfelezhetjük, az talán mindkettőnket kisegít... Komolyan...
Hali!
Ha valakinek kellene valami a képen látható Sendáról,az szóljon.E-mail:simoviki@vipmail.hu vagy ide.
pontosan nem tudom de vannak amik passzolnak;)
estefelé hivj fel
06 20 28 28 321
Sendabonto van olyan alkatrészed ami jó lehet a rabasámhoz?Ha igen hogy érhetlek el?
Nem titok hogy menyiért vettem 25000Ft,volt.De a szerelő haverom aki megnézte azt monta nagyon jó vétel volt.
Mondjuk az látszik rajta hogy sokat állt, ma kipucoltam a tankot + a karbit totál retkes volt mindegyik.
de ménem lenne egy vásárlód egy bőő

venék egy csomó dolgot
elsőő telók
hátsó idom
hátsó sárvédőő idom
meg kilométer óra
nem ugy megy az...:)
szendabontó boncsá má rabasát is kéne elsőő két teló hozzá
nekem kéne el sőő teleszkóp rabasához nem tud valaki?
Sajnos én sem tudtam szerezni itt kapcsolűsi rajzot... Berúgó kart, váltó kart, kipufogót talán sendabontó tud neked, ha egyezik a Sendáéval.

Esetleg megkérdezhetem mennyiért vetted így kicsit hiányosan? Én el szeretném adni a Sendát, ezért kérdezem.
Sziasztok
Miki vagyok és ma lettem (boldog,ez majd kiderül) tuladonosa, egy Derbi Rabasának.
Van 1-2-3 hiényossága ezeket szeretném pótolni. Ez lenne első kérdésem honnan érdemes üzlet,stb.
Vagy ha valakinek van kipufogója eladó esetleg.Többi hiány berugó kar,váltó kar,gyujtás kapcsoló. Ja és kapcs rajz is kéne hozzá mert az előző tulaj kicsit össze kócolta.Előre is köszi.
Köszi az ajánlatot, de a motort mára már megvették :(
és mennyibe adod a fék munkahengert?
ja és 20ér van 1 tökéletes állapotú(komplett szett)
semmi válla sincs hónolás látszodik,nem sokat ment azota