Nekem már kész van szimeringek kicserélve ha már szét volt szedve váltó olajat is kapott...
igaz h megin ráköltök egy csomo pénzt de hát ez ijen dolog ...
Köszi !
szereztem egy felujitó szerett 5500ft ér ki akartam cserélni és rájötem h lekell veni a job oldali deknit
szal inkáb elvitem szerelöhöz nem a akarok elrontani v mit ....
hali, nem tom pontosan milyen szimeringre lenne szükséged, de itt valszeg megtalálod.
1184 Budapest, Üllőiút-Liszt Ferenc út sarok
elötte azért hívd fel őket: 06-1-297-4257
én itt vettem a tzr-embe, de olyan szinten ritka kellett bele hogy már a márkakereskedésben se tudtak rendelni
üdv
Szia Hópihe!
nekem most egy Olympia 70-es vashengerszett van. Én ajándékba kaptam fatertől de utánanéztem és 52.000Ft. De sztem ha van rá ennyi pénzed akkor inkább aluhengert vegyél mert jobb:) Én augusztusban tervezem egy Athena nikasilos egygyűrűs alu sport henger megvételét + egy jó főtengőt hozzá. A henger 62ezer lesz, de ezek az Athenák iszonyatosan mennek.
Üdv!
Hello Hópihe !
Dr csomagolásban vetem a TOP hengert 42500ft-ér (anyi a külömbség a DR és a TOP közöt h a doboza máshoyg néz ki és a TOP os dobozba van matrica ... ) én edig kb 3000km-t mentem vele ebe volt 3hoszab "tura" ami nálam 300-400km-t jelent... én meg vagyok vele elégedve nem kel ugyan ahoz a telesitényhez agyon pörgetni a motort ... ezen kivül nagyon jól gyorsul és simán tudok vele meni 90es utazosegeséget is ... Gondolom akor lene az igazi a rendszer ha feltenék egy sport kipufot de én azt a pénzt inkáb beletankolom a motorba szerintem nem ér 50000Ft az a +10% teljesitmény ... (ami szerintem max 2lóerö lenne a jób hang viszont csábit )
Én Gyálon vetem Liliom út 33.
Helló mindenki!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy kinek milyen 70-es hengerje van?-hol vette, mi a tapasztalat, mennyiért vette és kép van -e róla!?
Köszi előre is!
Sürgős lenne 1 picit!
ha vas henger akkor furni is kell. Ezt ajánlja a gyártó eddig garantálja az élettartamot. A nikocilosnál meg azért van megadva A-B-C-D méret mert annyit kopik a nikocil. A gyári összerakással elmennek 12000-et is de ott már nagyon gyenge lesz. Ez a 2 ütem, pörög mint állat, van benne erő de ennyi az élettartam. Ezért használnak 4 üteműt túrűzűsra, ott 20000km után kell általában a cuccokat cserélni. amugy meg olajcsere 5000km-enként ajánlott a 4t-be, 2-be nemtom de sztem itt is annyi lehet, még nem néztem mert egy motorral max 2-3000 km mentem eddig :D
De sztem kismotorral 8000km-t ledarálni azért az sok.
vááá csak 8000km ?
és akor csak dugo csere vagy furni is kell ?
ako évenként dugot fogok cserélni ? vááá
2honap alat 3000km van a hengerembe pedig még nincs is szezon
ezek a mocik hivatalosan 8000km-nél van dugócsere, ami ajánlatos, de persze elmegy akár 12000 vagy többet is csak max lesz a végén gy gyürütörés jobbik esetben :D
igaz h megin ráköltök egy csomo pénzt de hát ez ijen dolog ...
szereztem egy felujitó szerett 5500ft ér ki akartam cserélni és rájötem h lekell veni a job oldali deknit
szal inkáb elvitem szerelöhöz nem a akarok elrontani v mit ....
1184 Budapest, Üllőiút-Liszt Ferenc út sarok
elötte azért hívd fel őket: 06-1-297-4257
én itt vettem a tzr-embe, de olyan szinten ritka kellett bele hogy már a márkakereskedésben se tudtak rendelni
üdv
nekem most egy Olympia 70-es vashengerszett van. Én ajándékba kaptam fatertől de utánanéztem és 52.000Ft. De sztem ha van rá ennyi pénzed akkor inkább aluhengert vegyél mert jobb:) Én augusztusban tervezem egy Athena nikasilos egygyűrűs alu sport henger megvételét + egy jó főtengőt hozzá. A henger 62ezer lesz, de ezek az Athenák iszonyatosan mennek.
Üdv!
vipumpa felujotó szetet venék !(fojik a szimerig)
Ha v ki tugya h hol lehet veni SOS irja meg !
Dr csomagolásban vetem a TOP hengert 42500ft-ér (anyi a külömbség a DR és a TOP közöt h a doboza máshoyg néz ki és a TOP os dobozba van matrica ... ) én edig kb 3000km-t mentem vele ebe volt 3hoszab "tura" ami nálam 300-400km-t jelent... én meg vagyok vele elégedve nem kel ugyan ahoz a telesitényhez agyon pörgetni a motort ... ezen kivül nagyon jól gyorsul és simán tudok vele meni 90es utazosegeséget is ... Gondolom akor lene az igazi a rendszer ha feltenék egy sport kipufot de én azt a pénzt inkáb beletankolom a motorba szerintem nem ér 50000Ft az a +10% teljesitmény ... (ami szerintem max 2lóerö lenne a jób hang viszont csábit )
Én Gyálon vetem Liliom út 33.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy kinek milyen 70-es hengerje van?-hol vette, mi a tapasztalat, mennyiért vette és kép van -e róla!?
Köszi előre is!
Sürgős lenne 1 picit!
De sztem kismotorral 8000km-t ledarálni azért az sok.
és akor csak dugo csere vagy furni is kell ?
ako évenként dugot fogok cserélni ? vááá
2honap alat 3000km van a hengerembe pedig még nincs is szezon
tes.hu_.jpg
szerintem nem 4500km-t kéne h birjon henger szerintem min egy 10est nem ?