A tokaji indulás előőt
jaj és van akis mz-.nkrl is videó :D tudjátok arróla vadállat simson/mz ről:D szövetig verjük rajta a gumit ha kéritek feltolom a videót
Hali!
Lecseréltem a 2007.12. havi derbi xtrememnek a műszerfalát egy maszekra... igy a gyári feleslegessé vált. Ha érdekel valakit, akkor a bolti ár alatt eladó.
Van rajta bovdenes kilóméter óra (80-ig számozva) és a szokásos visszajelző lámpák + egy világító derbi felirat.
Az óra 2050 km körül áll... hibátlan, alighasznált.
persze más méretüt teszel fel
atol füg h mit szeretnél ! Nem mind1 h azt akarod h jóban gyorsuljon v azt hogy jób legyen a végsebeség
Ha jóbb gyorsulást szeretnél tegyél fel hátra nagyobat vagy elöre kisebet . Ha meg nagyobb végesebeséget akor hátra kisebet v elöre nagyobat . Nekem a 13as és a 15-s első lánckerék közöt anyi külömbség volt hogy a 13asal kb 70Km/h nál tetem be 6.-ba a 15-sel pedig ojan 85km/h-nál teszem be 6.ba szerintem ez jelentös külömbség ...
szisztok
eg kis segitség kellene. meg tudná valaki mondani hogy ezek a számok mit jelentenek 53/15-s átétel, vagy 14/52-es áttétel.
És még egy kérdés: nekem a derbi gpr motoromon gyári lánc és fogaskerék van az milyen meretű és ha kissebb átmérűjű fogaskereket krok rá raktni z mekkora
Hello srácok 106km/h a motorom végebesége faterom motorja szerint (Yamaha Fazer FZ6 )
az eltérés elvileg +51km/h lehet minusz nem lehet mert kevesebet nem muathat ... elvileg ... de majd megmérem gpsel
Jól mondod ha hátra kiseb fogaskereket teszel megnyulnak a sebeségi fokozatok hoszabb lesz az átétel roszabul fog menni de jóbb lesz a vége . gyárilag legalábis az enyémen 53as van ...
figyu redbul, elvileg minél több fogas a hátsó lánckerék annál jobban gyorsul de ezt erősítse meg vki nehogy hülyeséget beszéljek szal ha kevesebb fogas lánckereket raksz rá még sz.rabbul fog menni. Sztem próbáld a hibát máshol keresni
mekkora henger van a motorodban?