Az jo nekem s topp hengerem van 19 karbi 90 es fuvoka csak most beteg
nem tudom mi baja lehet de meggyengült nem jo....
a hengerbe olyan 4500km van csak még lehet dugo csereée szorul v nem tom vki vmi ötlet?
Vagy menyi időd kéne birnia egy ilyen 70 es top -nak?
a karbim 19es és 75-s fuvoka van benne ezvolt bene gyárilag nem akrtam nagyobat mer igyis elég jól megy a motor + akor még töbet fogyasztana ...
van amikor egy nap megyek 3-400km-t és igyis elmegy az öszes pénzem benzinre szal nem kell nagyobb
egyépként egész jól fogyaszt ha "turázok" akor 4L -t fogyaszt ugy h ojan 90es átalagot megyek ..
de városba se sokal több ojan 4.5-4.8 körül van de mivel 2T atol függ hogy húzom ...
A noname is ugyanugy müxik :D
Átfúvókáztam végre a gépem meg beállítottam. Nagyon szépen jár most :D és erősebb is lett 62 helyett 84eset tettem bele :D
Azért lehetne jobb konstrukció ez a derbi mert fa....szom ki van, ahhoz hogy le tudjam szedni a karbit a kiput is le kell szedni lötte. legalábbis lapátkézzel nem férek hozzá az tuti :S
Nem akar vki elcserélni egy 15ös lánckereket 12-esre?
valszeg van de nem tuti, 2000 és 3500 között már lehet kapni. megmondod milyen márkájú féked van AJP szerintem évjárat meg típus és megmondják neked mi való bele. féktárcsához semmi köze a betétnek.
Helo.
Az lenne a kérdésem hozátok hogy szerintetek ha bemegyek egy Derbi márkakereskedésbe akkor van készleten első féktárcsához betét?
Ja és még vami.A régebbi Sendan(2000) mekkora féktárcsa van?
Ja és nem kell semmi adat a féktárcsárol ha fékbetétet szeretnék vanni,vagy ezek univerzálisak?
Bocs hogy ennyit kérdeztem
azthisze azt már láttam valahol
az még azóta is eladó?
asszem talán felete volt.. de tuti hogy van felrakva róla egy olyan kép is ahjol mutatja a kuplungkosarat..
Helósztok!most fogok venni egy 97-es Derbi Senda SM-et!mi a véleményetek róla?teljsítmény stb!és egy kérdésem is lenne!egy baja van a kuplungkosáron lévő fogaskerék el van nyírva, az minek a következménye?előre is köszi segítségeteket!
Hópihe ha kell jó állapotú 70-es vashnegrszett sztem vedd meg aaz enyémet mert tényleg nagyon meg van becsülve! tavaly tavasszal vettem, most lett fúrva és kapott egy 23ezres dugót. A szettet odaadom 30ezereért, de ebből az árból már tényleg nem tudok engedni. Szal ha érdekel msn-en megtalálsz
nem tudom mi baja lehet de meggyengült nem jo....
a hengerbe olyan 4500km van csak még lehet dugo csereée szorul v nem tom vki vmi ötlet?
Vagy menyi időd kéne birnia egy ilyen 70 es top -nak?
Te hozáá nyultál a légszürőhöz? Vagy az gyári?