Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Abban szeretném kérni segítségeteket hogy egy 50-es derbi senda sr-haz milyen tuningokat tudnátok javasolni! inkább ilyen kis othon is elkészíthatő dolgok érdekelnének, de a komolyabbaktól sem zárkozom el!
A kipufogó problémám meg oldodott nem veszek semmiet:S
Olyanba lécci segicsetek hogyha a gyári 14 es karbinál nagyobbat teszek rá 17, vagy 19 est (és 50 es henger van rajta, a gyári kipuffal) akkor jobban megy töle a motor?
Erre a komira irjatok lécci , az elözö már nem kell!
Elöre is kösz!
Értem. Én kértem árajánlatot és a carbon ginnaelli 57 ezer forint lenne.
Mások szerint is kinyirná az 50 en hengert?lécci irjatok
de viszont az 50 es hengert lehet kinyírná !
Ez a kérdés az én fejembe is megfordúlt hogy csináltassak rendszert vagy vegyek egy zsírújsportrendszert de végűl inkább vettem eggyet igaz hogy drágább de szerintem szebbis meg tovább is bírja én a tecnigast ajánlom mert nekem is ez van és zsííííír a hangja na meg a teljesítmény........50e be került
Hát egy sprotpuff 40-50 között mozognak általában, de én ajánlom azt hogy csináltass hozzá, sokkal olcsóbban megúszod 20ból kb. és ugyanolyan csak nem leovince meg gianelli van rá irva, de annak a koppintása.
Háát pedig Flory ez a gyári kipuff rajta, a fojtást is ebböl szedték ki!
Én Ginnaelli rendszert néztem rá csak az árát nem tudom , esetleg nem tugyátok hogy mennyibe fájhat egy ilyen rendszer?
Nem akarok hülyeséget mondani, de azon a motoron alapból sportkipu van.

A 85ös fúvókához: sztem nem túl sok levegőt hanem épp ezaz hogy túl kevés levegőt kap, mivel nagyobb a fúvóka több anyagot kap levegő ugyanannyi ezért a keverék dúsul (benzinben) és kevés hozzá a levegő. Így több anagyhoz több levegő kell.

A tunning hengerhez meg itt egy polini katalógus ha érdekel, van itt minden ami polini. http://it.catalogo.polini.it/e...
Gyöngyösön lehet rendelni az Omaegamotor-nál, de sztem pl citybike-nál is hoznak.
Nekem olyanba tudnátok segiteni hogy használtan vagy ujonnan milyen sport kipufogot lenne érdemes venni a Derbimre, és ezeket hol lehetne beszerezni? Meg oylan kérdésem lenne hogy mennyit dobna ez a motor hangján, gyorsulásán hogyha a gyári 50-es henger van rajta?(mert azt nem szeretném cserélni)
Elöre is köszi a választ.
Itt 1 kép a vasról.
Sziasztok. Hűtő rácsot keresek egy 2002 derbi senda sm-hez.
Hali!
sztem túlsok levegőt kap a karbin álíts vissza és úgy próbáld meg
nincs valakinek derbi rabaszához bal hátsó szpojler irjatok 19940424@citromail.hu
Enyémen 70-es Top henger van, Hebo kipufogó, 6 ablakos reedház a gyári 3-mas helyett karbon lamellákkal, vastag szívócsonk, enyém 110-115 körül megy kb, és 3.-ban kerékre jön a 14/53-mas áttétellel szeretem.. meg engem is szeretnek a környéken
Kéne egy bal hátsó szpolyler derbi rabasá hoz
sziasztok!
van egy derbi gpr 50-es motorom és azt szertném kérdezni hogy honnan lehet szerezni hozzá nagyobb 70-es vagy 80-as hengerszettet
helló mindenkinek nekem egy Gilera rcr-em van 70cc olypos vizes henger, 19es karbi, tecnigas rendszerrel és egy 12/53- as láncszettel iszonyatos jól pörög végre pedig pontosan még nem mértem be a kilóméter óra meg leakad a ......-ba szerintem vagy 110-120 at megy ajánlom mindenkinek aki tuningolni akarja mociát igazi egykerekezős moci lett
Köszi
Vegyél rá egy sportlégszűrőt, az valószinűleg megoldaná a problémádat.
üdv.érdeklödnék h tud-e vki hebo főtengely meg hebo manston 70es hengerszettet ujjonan?hol tudok olya találni?
en a redrobogoban vettem www.redrobogo.hu torokbalint to utca 3
sajnálom nekem sokal jób let töle
sportszűrő vagy kipu kell rá, vagy kisebb fúvóka
Sziasztok.Ma vettem egy Sendat és szeretném rajta kicserélni a láncot meg az első lánckereket.Az lenne a kérdésem hogy Bp.en hol van ilyen bolt ahol lehet kapni?
Nos, vettem bele egy 85-ös fúvókát, bele is raktam most meg még annyira sem megy mint eddig Ha magas fordulaton van a motor akkor olyan mintha le akarna fulladni. Mi lehet a probléma? Kell még valamit állítani a karburátoron?
Véletlenül nem svájci a géped?
Én is tök szívtam ezzel, én is hatalmasat csalódtam, és nekem se lett túl jó a végsebességem...
Kipuffot kiégettük, új nyitott végdobot tettünk fel, kipuffból fojtást kiszedtünk, henger kimartuk, felömlőket kipolíroztuk... És láss csodát, mostmár el tud menni 70ig... Valószínű egy rendes hengerszett meggyógyítaná, mert a felömlők és leömlők úgy vannak, h már marással se lehet jobb áramlást elérni (no ez az amit nem tudok, csak szerelőt próbálom idézni, de nem sikerült :-S). De most belenyúlok a farzsebembe, és hiába kotorászok, csak csiklandozom magam, mert nincs benne 50 egyezer Hufos...