Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen az áttételed?
jó de az a 85már iszonyat kinázás ... mondom ojan 110körül van a vége szakadékba lefelé hátszélel 130
4. be megy 85-öt
és még ott az 5-6 hát mennyit megy az a derbi?
Hello Flory !
szerintem tudod kb mije tuning van a mocimon én ojan 70-75nél teszem be 5.be ma direkt kiprobáltam h 85-t megy 4.be de az má nagyon hörgös ...
Helo Flory.
Még van rajt.Csak az az érdekes hogy ezt akkor csinálja mikor balra fordítom a kormányt.
Amugy meg most vettem észre a tárcsán amikor megnéztem hogy a tetején és a közepén lekopott a fényes réteg.
fékbetéten van még ferodó?
Hello.
Lenne egy kérdésem hozzátok.Az hogy nekem az első tárcsafékem olyan recsegős,nyikorgos hangot ad.Olyan mint ha befogna de mégsem fog be mert megforgattam a kereket és jo.Ez majdnem csak akkor fordul elő mikor a kormány balra van fordítva és úgy tolom.Aki tudja hogy mi baja vagy már volt ilyen problémája az legyenszíves szoljon.
Szasztok.

Ajánlom figyelmetekbe tesóm mailcímét: tobx@freemail.hu
Neki elvileg van kuplunkonzolja eladó meg km meghajtója is. Meg még sok más alkatrésze de tőle kell megkérdezni mert én nemtom milye és mennyiért van. azt tom hogy minarelli blokkhoz van soka lakatrésze meg kerekek vannak, supermoto meg endúró is van. szal érdeklődjetek nála.

Meg van eladó zsír új főtengőm, TnT racing. Zsír új (gyárilag még be is van zsírozva azért nem vettem ki a csomagolásból) dobozában ma érkezett. 19500-ért odaadom. Azért adom el mert nekem még várnom kell egy pár alkatrészre és addig ugysem tom beépíteni. Szal ha kell vkinek én még tudok rendelni.
jah... hazaérek... (emeletesház lépcsöházában van a gépem) nem olyanok a lakók mindenkivel jóba vagyok de valaki mégis letépte a hátsó indexeimet.... ha valakinek van felesleges az lécci szóljon mert minden saru megvan csak a lámpák nincsenek... Derbi senda r 50ccm 2000-res évjárat nemtom másikakon hogy van vagy kompatibilis-e. vagy beugrok boltba kapok hozzá valamit?
ez a bicajos kar csak hirtelen megoldás volt.motorozni azért csak kell
de szerintem is veszek egyet a konzolt azért megragasztom,az csak kibirja,meg ha nem hát lesz...m!
abbol még baj nem lesz
Szerintem ha a helyedben lennék, vennék új kart inkább 2000Ft-ért, minthogy ilyen ragasztott bicajos karral szaladgáljak... az egészség mégis fontosabb
Ha meg nagyon ragasztani akarsz, vegyél sok gyufát, és ragassz belőle gyufa-motort
sr----senda r
hello jog2xx én varsánytol nem messze lakom.és érdekelne hogy kivel ujjitattad fel a derbid motrát,vagy tudsz e valaki megbizhato embert aki megcsinálná
hát én modellezek és az autom elsö lengökarja ha ütközök van mikor elörik én mindenel probáltam ragsztani de semmi nem fogja meg ugy h strapabiró legyen de ha ugy gondolod lehet probálkozni ...
ugyanaz. Az 1000 motorokra is ilyeneket használnak, mindenki ilyet vesz, mert ugyanaz csak nem a derbi gyárban csinálják.
Nem a kart hanem a konzolt akarja ragasztani. azt talán elbírja a ragasztó, de csak ha ért hozzá. De mondjuk én se bíznám rá magam a ragasztóra... a talán az édeskevés 100-nál :D
ja lehet igazad van,de 1 probát megér.
ahol én dolgozok ott használnak ilyen ragasztot a motorblok javitására,és az hőnek és nyomásnak egyaránt ki van téve.bár énse vagyok biztos hogy ez beválik.azért a konzolt mindenképpen rá kell fogatnom valahogy,mert mot csak fel van erösitve,de igy aztán tényleg nem ál kézre
hát azér én nem biznám rá a ragasztóa végülis az életed is mulhat rajra ... am a 2komoponesü ragasztó is drága azis vagy 1500ft szal ugyan ot vagy mintha venél fékkart ...
Nekem a régi hondámhoz volt fogyoeszköz a kuplungkar ahoz az utáncsártott 1200ft volt (honda mt50)
Kössz!
De amúgy a 2000Ft-os az nem ilyen félgagyi izé, vagy minőségileg vasn olyan mint egy gyári kar?
nekem is volt rx-em utángyártottat kell venni
a konzolt meg nemtom, próbáld meg megragasztani azt lehet kibirja.
az a baj ezzel a kuplungkarral,hogy egy öntvény a konzolkarral
ilyet csak márkakereskedésbe lehet kapni.
de pont ugy törött hogy akár milyen kart fel tudok ugy rakni hogy nem is látszik hogy nem odavalo
letört a konzolrol,de a kapcsolo konzol megmaradt.
az elöbb raktam rá a biciglim fékkarját
hasit,csak kicsit kemény még be kell állitani.
de azér a régit megprobálom megragasztani.
elvileg ezek a kétkomponensü fémragasztok kegyetlen jok
8000-rel jól le akartak húzni.
Bemész egy motorosboltba beviszed és mondod h ilyen kell. a nagy gépekre is 1500-2000 ért vannak karok. nem a márkakereskedésben kell venni mert ott drága
kép a cuccról:
gratula! Én is pont ma fektettem el apriliámat, kanyarban esős úton....letört kuplungkarból 2-3 cm-s darab.. nekem elvielg 8000-ért tesznek rá fel egy újat Amúgy további jó motorozást, és jah, a folytás elvileg vhol a kipuff rendszerben van asszem
Ja a nikocilos hengert NEM fúrják hanem persejezik, van közötte kis külöönbség! pont ezért mondják eldobhatósnak, olcsóbb újat venni mint megcsináltatni.