Én mielöt megvetem a hengert megkérdeztem egy szerelöt aki szokot ijen átalakitásokat csinálni h lehet e baja ö azt monta hogyha nem futott 20000km-t a fötengely akor birja ha meg 15-20000ret futott akor nem biztos ... egyépként birnia kell elvileg mert anyival tul van tervezve... (ezt is a szerelö monta nem én találtam ki )
Megint én vagyok mert a tanácsotokat szeretném kérni 70-es hengerrel rendelkezők!
Én szeretném lecserélni a hengert de a szerelő azt mondta hogy a főtengely bírja -e majd ezt nekem?
Ki vett másik főtengelyt?
Kinek van a gyári?
Vagy felújítassam előtte? mennyibe kerül?
Vki legyen kedves gyorsan mondja meg egy 2002es Derbi Senda X-treme Supermotóba milyen hőértékű gyertya való... Most mennék vásárolni, csak nem tom... Léccci legyetek gyorsak... Kösi sépen...
Jóestét
Csak jövőhét csütörtökre jön meg a motorhoz a lánkerék meg a lánc adddig szüneteltetek
De legalább addig megnézem a kompressziót meg a kipuffot mi csörög benne na mind1 legyetek jók vigyázzatok magatokra jo8
amikor viszaértem sehol senki na mind1 gurultam még 1et aztán hazamentem ...
Lehet h ma kimegyek nemtom mijen kedvem lesz de most megyek szerelni egy komárvázas átalakitot szimo blokos minimotort ha készlesz este kimegyünk vele piactére hülyskedni
1-2 kép a masinárol szegényke még sziv problémákal köszködik (szar gyujtás )
de remélem estére készlesz
Így van kollega. Úgy hívják. Bár nemtom a derbi miért használja ezt a módszert, mert pl nemrég szedtem szét egy keeway robogór ugyanaz mint a yamaha Aerox, és ott nem kellet hozzá lehúzót esztergáltatni, elég volt hozzá 4 csavar meg egy lemez és simán lejött. Díjaznám ha derbibe is ilyen módszerrel lenne, bár nekem már megvannak hozzá a szerszámaim a blokkhoz :D
De szerintem a gyújtással nem kell sokat vacakolni, sztem csak meglazult a csavarod max azt elfordult egy picit, tedd vissza az eredeti helyére ahol már ki van koptatva azzal biztos működni fog rendesen.
a gyújtáson nagyon picit lehet állítani, a gyújtásalaplapot kell forgatni max kb fél centit lehet állítgatni rajta. de ahhoz a lendkereket le kell szedni, amihez műszer kell.
ja és az mennyi pénz kb?