Hello !
nekem sendám van a blok ugyan az mint a gpr be elvileg 53/15-s átételen nekem 100-110körül megy pontosan nem tudom mert lazán ki akad az órám elvileg ha jól tudom a 70es Top szetetem 15lóerö van a fötengelyen eböl nemtudom menyi van meg szerintem a keréken ojan 12-13 lehet de hát ki tudja ...
ha esetleg tudja v ki h hol mérnek teljesitményt az irjon
Hello tudna valki nekekem segiteni hol lehet gyári vagy sport kipufogorendszert venni derbi dpr-re. Mert vettem egyet de ezzen valmi tákolt szar van és nem bir menni a pufo miat.
köszi szépen, majd megpróbálkozok vele én is, illetve megbízom Yamaha Karsai szerelőjét Nyíregyen:P korrekt fickó meg érti a dolgát
na én lépek srácok, akinek kell a hengerszettem írjon: maxiking0014 kukac msn.com
hát mivel nem akartam sport szüröt kivetem a gyéri tetejéböl azt a izét és a nyilást nagyobra vágtam
igy sokal jóban megy és kicsit ményeb torokhangja let jah és anyi h a légszüröt sürün pucolom és csak kicsi olajat teszek rá mert ha sok az olaj akor nem birja átszivni rendesen a levegöt a motor szoval nem ojan hu de tuning de sokal jóbb mint a gyári
űű ez a nyitott gyárriszűrő érdekelne! kitudnád fejteni?:P megpróbálok mindent megtenni h direktszűrőt kiiktassam mert nagyon koptatja a hengert hiába takarítom
Gilera RCR! :Kösz a tanácsokat. A te gépeden is nagyonn karbi van?
Ha az akkor mijen márkáju , hol vetted, és menyié ha meg szabad kérdezni?.
Am az a lényeg hogy a RM-emnél ne egyen többet mert akkor fölgyujtom !
Nekem kipörög minden fokozatba rendesen ! 53/15-s átétel 70es Top szett megnyitott gyári légszürö
19es karbi és nagyon szépen minden sebeségifokozatban lepörög ...
50-es hengerhez butaság lenne 17,5-esnél nagyobb karbit rakni mert nehezen/vagy egyáltalán nem lehetne beállítani. gyorsulása is nő meg természetesen fogyasztás is. azt ne kérdezd h mennyivel mert az enyém így is annyit fogyaszt h inkább tudni sem akaromD:D
Lécci segicsetek mert holnap megy a motor szerelöhöz , és ajánlották hogy tegyek föl rá a gyári 14 es karbi hejett 17,5 , vagy 19 est, de gyári 50 es hengerem meg kipufom van, hogy mit csinálna amotor a nagyobb karbival ? és érdemes lenne e cserélni?
Sziasztok!
Gery111 lenne egy kérdésem. Nekem is RCR-en van és nekem is 70-es Olympos henger csak nekem 17,5-es karbi, 90-es főfúvúka, direktszűrő, új hajtókar nameg Hebo pufó amihez gyengének bizonyult a hengerem(13-as első fogaskerékkel se bírta 6.-ban kipörgetni). A te hengered is vas? a Technigas pufóval rendesen megy minden sebességi fokozatban? mert én már arra vetemedtem h eladom a hengerszettem(akit érdekel most lett fúrva, még bejáratós és 23ezres dugót vettem hozzá--
nekem sendám van a blok ugyan az mint a gpr be elvileg 53/15-s átételen nekem 100-110körül megy pontosan nem tudom mert lazán ki akad az órám elvileg ha jól tudom a 70es Top szetetem 15lóerö van a fötengelyen eböl nemtudom menyi van meg szerintem a keréken ojan 12-13 lehet de hát ki tudja ...
ha esetleg tudja v ki h hol mérnek teljesitményt az irjon
meg tudná nekem valaki mondani, hogy egy 70 cc henger hány lóerős és mennyit lehet végre menni vele. Egy gpr 50-es be lenne.
Nem tudja véletlenül valaki hogy pontosan mennyi olajat kell töldeni a Senda első teleszkopjába?
na én lépek srácok, akinek kell a hengerszettem írjon: maxiking0014 kukac msn.com
igy sokal jóban megy és kicsit ményeb torokhangja let jah és anyi h a légszüröt sürün pucolom és csak kicsi olajat teszek rá mert ha sok az olaj akor nem birja átszivni rendesen a levegöt a motor szoval nem ojan hu de tuning de sokal jóbb mint a gyári
Ha az akkor mijen márkáju , hol vetted, és menyié ha meg szabad kérdezni?.
Am az a lényeg hogy a RM-emnél ne egyen többet mert akkor fölgyujtom !
19es karbi és nagyon szépen minden sebeségifokozatban lepörög ...
ja és akinek van fölösleges tuning membránszettje az jelezze, köszi
Üdv!
Gery111 lenne egy kérdésem. Nekem is RCR-en van és nekem is 70-es Olympos henger csak nekem 17,5-es karbi, 90-es főfúvúka, direktszűrő, új hajtókar nameg Hebo pufó amihez gyengének bizonyult a hengerem(13-as első fogaskerékkel se bírta 6.-ban kipörgetni). A te hengered is vas? a Technigas pufóval rendesen megy minden sebességi fokozatban? mert én már arra vetemedtem h eladom a hengerszettem(akit érdekel most lett fúrva, még bejáratós és 23ezres dugót vettem hozzá--