cső:Dmegvan a motorom:$most képeket nemtom h töltsek fel vagyis adatlapra nem engedi nem tudjátok mért nem? DERBI50SMsenda vagy mi a neved ugyanolyan motorunk van bár nekem csak 2 napja van meg széles utat
szia!
a te motorod nemtom milyen évjáratú?!?!?
nekem elöl marzocchi teló van hátul pediG GÁZOS teló a showa neked nem úgy láttam hacsak a gáztartájt nem raktad le a jobb hátsó lábtartó felöl
hát hópihe ha ez tuning akkor az enyém is az... igaz nincs rajta bultaco felirat.. de az enyém is 120.ig van skálázva. és elől-hátol showa teló van..és ajp fékrendszerek fém fékcsővel.. de nézd meg a képeim.. akkor ez is tuning lenn?
Hello GileraRCR !
anyi az egész h kieröszakolod azt a képen látható izét és nagyobra vágod a helyén a nyilást
azal a gyári vacakal a nyilás kb 1.5cm nekem meg most kb 4cm viszonylag sokat számit joban kap levegöt a motor legalábis nekem(kicsit torok hangja lesz a motornak ... ) szal felelöséget nem válok (a melékhatásokról kérdeze meg szerelöjét vagy valakit aki ért hozá )
hát olyan sokkal különbözőbb dolgok nincsenek rajta csak megelőzte a többi senda-t!
Olyan mintha ez a 2000-es évjáratú motor eggyel újabb lenne mert a vele egy időseken nincs marzocchi teló 120 km/h van rajta beskálázva
akkor nekem hátul eleve showa gázos teló van
de legszembetűnőbb dolog ami rajta van az a bultaco jel mindenhol
Aa IGAZI CARBON oldalidomok a tanknál
"CARBON kipu"
akkor a 2000-es senda-t ha mindenigaz brembo fékkel adták ki és az újabbakon van AJP
tuningot nem mondhatok sokat motorikusan mert nincs most lesz szerdán eldöntve h 70ccm lesz-e v sem de az lesz rem
optikai tuning a gyári carbon minta itt-ott amit kiegészítettem carbon tükrökkel és van rajta nehezen elmagyarázható helyen az ülés alatt lentre világít két 30cm-es kék neon
optikailag m,ielőbb tuningolni akarom de hát a 70-es nem olcsóó!
Ha valakinek kell egy Gyári 50es Aluhenger Sendához az irjon ! (jó állapotban 7700km-t futott )
e-amail.: motoros-tomi@freemail.hu v msn crossmt5@freemail.hu v telefon hétköznap csak 3után ! 06209995716
helo ghost.. nekem 14/53 as áttételem van...és fullgyári az egész 6 éves motor létére és nekem 14/53 gyári motorral.. 100. a vége.. amit önerőből bír.. a szakadék meg ilyemi nem tom mert nem szoktam szakadékba mászkálni vele sza nekem olyan 75.80 körül kell 5 be tenni.. de azis nyírás szóval elváltom általába 70-nél..
jaj és hópihe küldenél pár képet a motoordról érdekelne mert az enéymhez hasonló lehet
70ccm TOP henger carbon membráblap 19es dellorto karbi kicsit megpiszkált gyári szürö herélt gyári kipuff
aszem kb egyni ja meg 15/53as átétel ha valaki nem hiszi el jönön el és néze meg ...
akinek kel a kép jönön msn-re és dobom a képeket ...