Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát Ducati gyujtás 10es höértékü gyertya 19es karbi (85s fuvokával) herélt kipuff 15/53as átétel
és edig szinte minden átlagos személyautot legyorsultam vele
szerintem nagyon jól megy ha eseteg van kedved tolhatunk egy versenyt
kiv vagyok ki gyözne
brutál teljesítmény = babetta gyorsulás 0 - 30 km/h? kis beletekeréssel ?: :D:D:DDDDD
háttt ha nagyon odafigyelek h ne huzam a gázt (15-20% gázal) ojan 4l eszik be. Ha uyg megyek mint egy örül ami a csövön kifér akor 7-8L is simán beeszik de ezér brutális teljesitményt kapok
mijen a fogyasztásod ezek mellet?
Akkor reménykedj...
Értem, hát nagyon remélem az enyém többent fog menni, én Ausztriában vettem.
Az a vicces h de. Kipuffból, karbiból, sőt a hengerből is lett kimarva, a felömlők kipolírozva. Egy olyan srác foglakozott vele, aki versenymotorokat készít fel. Kiderült h a Svájcból jövő motorok ilyenek. Ott komolyan veszik h kismotor, ergó csak annyit menjen, amennyit jogszabály enged. Hengerszett kellene, mert a felömlők és leömlők úgy vannak kialakítva, h többet nem tud a motor. De most nem találok a famergatyámban 50 ezrest erre. Szívás...
A derbim még mindig eladó akit érdekel irjon.... kérésre tudok képet is küldeni
akinek gpr50-e van plz vegyen fel msn-en: ferko93_@hotmail.com
De gondolom neked nincsennek kivéve a folytások ugye?
Megtaláltam a hengerem tipusát meg leírásást......
Polini 80cc :P itt egy link is hozzá

http://cgi.ebay.it/KIT-CILINDR...

17,5 Le gyári adatok szerint.

Ja meg találtam kis tunning gépet :D nem gyenge nézzétek meg.
http://www.racingsm.org/metral...
170km/h a vége és 70es henger, jó a többi az kicsit ki van hegyezve :D
Nekem is csak annyit megy :-S, :'-(
Nekem 50es hengerel 13/53as átételel 85 a vég 75 utazó
Van 19es karbim (10000ft ér vetem használtan tejesen jó állapotban)
most ojan 110-120körül megy burtálisan gyorsul ojan 100ig
NEKEM SINCS
enyém 5 honapos. nemrÉg vettÉk ki a fojtÁsokat. 5 sebessÉges .
elsÖ fogaskerÉk 11-es hÁtsÓ 53-as. 3 lityit eszik de nem kÍmÉlem. most lefestettem a sÁrgÁkat feketÉre. jobban nÉz ki. hengerhez nemnyultam Így megy 75-80 -at.
kiakarom cserÉlni a fogaskerekeket 15--50 re
de elÖsszÖr az elsÖt majd a hÁtsÓt. valamennyit gyengÜl de jobban megy.
nÉzd meg a tiedÉn milyenek vannak,mert nÁlam nem az volt amit irt a papirja.
elÖl 13 nak kellet volna lenni de 11 lett.
70 nÉl kezd rÁzni,de megy
Hali!
Nemrég vettem egy 2006os Derbi Senda SM 50et.
Az lenne a kérdésem hogy ha ki lesznek a folytások szedve kb mennyit fog menni?
Mert gondolom nem normális ha a plafon 60.
Az előző motorom egy Rieju RR 50 volt, szóval hasonló motor és simán vitte a 90et.
Köszönöm a választ.
szasztok
tankolásnál véletlen kifolyótt egy kis benzin, és megmarta az idomot egy kicsit, van rá tipp hogy hogy lehetne kijavítani?
Nah kész a "felujitás" új első-hátsó fékbetét, elsö tárcsa szabályozás, elsö-hátsólánckerék D.I.D. lánc
fékolaj elöl hátul . Szerintetek menyit birnak a fékbetétek mármint hány km-t? nekem az elözö 8000ret birt az jó ?
Van esetleg valkinek 70es sendája amin 15/53as átétel van ? nekem igy kb 110 a vége szerintem az nem rosz
Sziasztok nem tudna valaki esetleg Derbi Senda r 1995-ös évjáratú mocihoz idomokat? ( szin nem számít csaK NE LEGYEN TÖRÖTT)
Üdv mindenkinek! Ehhez a dugattyúhoz kellen gyűrű szett, de a gyári sajnos nem jó hozzá (Derbi Senda SM 2002-es). A henger belsejében van egy MK (Metrakit) felirat a tetején meg egy "A" betű ,de nem találok hozzá megfelelő gyűrűt. A segítséget előre is köszi.
jah meg még azt szeretem volna kérdezni h fordulatszám méröt lehet e tenni utolag x-race-be mert nekem nincs sajna :(
LeoVince V6 erre van kitalálva, de van több változata is :D attól nagyon megy, nekem az volt rajta.
Hello !

azon gondolokozok v veszek egy sport kipufot a motoromra hogy a 70es henger le tudja adni a maximális teljesitményt azt szeretném töletek kérdezni h X-Racera mijen kipufot lehet felteni AZ E-nox on kivül ?
neten ezt találtam http://www.tecnigas.com/model.... de semmi egyebet nem :(
Hát én csak azt tudom mondani.... hogy nemtom hogy lehetne ezt megoldani de sztem ha talalsz valami hasonlo müanyagot és méretre vágni esetleg.... vvagy. ha nem akarsz " gányolni " akkor sztem lehet kapni egészbe is egy ilyen konzolt.. bár én biztos egy müanyag darabbal megoldanam... Nekem is hasonlo bajom van csak a kuplung konzollal. Korány csere volt és lebarmoltam a konzolt ugy hogy ez az ugyebár " nemvas " konzol letört... és most szigszalag tartja össze :D