Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz, háth meglátom
azért végülis töb vélemény is jó lenne
Mert én aprilia rx 50-re gondoltam még hogy lehet hogy az is jó
végülis az rx az egy nagy derbi másolat
Akkor oké
köszi
Én 10000Km-t elmentem ugy hogy cseréltem gyertyát meg hajtómű olajat ...
A mostani problámám saját hibámból adódik ....
1tipus hibája van a derbinek az hogy nagyon jók
szerintem 50es kategoriába nincs párja ... (SZERINTEM ! )
Hello!
A derbik azok jók minőségre ( pl nem hal meg a motor benne )
Érdemes-e derbi senda drd 50 r-t venni vagy inkább yamaha dt-t vagy más 50-es endurot
Ha segítetek akkor azt megköszönöm.
Üdv!
Nem minareli blok van a sendába gyárilag hanem derbi ... (néz meg egy am6-ot teljesen más ... )
szrerintem az a legegyszerübb ha elviszed egy szakihoz ...
he egy 2000es sendának nincs szikrája az minek a hibája lehet? tudtok segyteni? minarelli blokk(új)... :S előre is kössz!
Végre kész a motorom !
Csütörtökön 1hét Balaton utána mehetnénk v hova
Helló!Én is keresek régi Sendámhoz bal és jobb első oldalidomokat ha valaki tud valami linket vagy címet létszi az szóljon.
Hellósztok!
Egy jó régi Derbi Sendához keresek fékkart, meg esetleg idomokat. (Főként egy első teleszkópvédő műanyag bizbaszt). Ha esetleg tudnátok adni pár címet, ahol lehet ilyen cuccokat óccsóságba kapni, légyszi tegyétek meg. Köszi. Ja, meg a hátsófékbe is kellene fékpofa. Köszi.
Jön valaki a Dombrádi Motoros Találkozóra Innen? gyertek ha tudtok
Oké, köszi a segítséget
Flory tudnál küldeni képet a hengeről 3230@citromail.hu ja és menyire van elkopva és hol van ez
B10-es sztem felesleges, azokat versenygépekbe meg crossmocikba használják. akkora hőfok ugyse lesz. a hézagot meg nemtom. ha újat veszel nem lesz vele gond.
És a B10ES?
Ja és a gyertyahézag mekkora legyen?
Olvastam hogy valakinke it Bultaco-s Sendája van.. és nem tudta hogy mi ért Bultaco--na a Ducati Gyújtásrendszer miatt.. főleg..
ha nem pörgeted nagyon akkor elég az ngk8-as vagy annak más megfelelője de érdemesebb 9-eset beletenni 100assal drágább de tuti nem csöppen el.
igen
Flory a te hengered az használt?
Jön valaki Innen a Dombrádi Motoros Találkozóra?
Hali!

Ti milyen gyertyát használtok a gépetekbe?( itt főleg az 50 esekre gondolok)
Hello
nekem van egy polini 80ccm-es hengerem. nemtom h jó e a tiedhez mert nemtom hogy abban már ez a fajta blokk van. dobjál fel a blokkról egy képet.
egyébként msn-en megtalálsz: floymor@hotmail.com
Ha tud valaki derbi senda r 1995-ös motorhoz 80-as hengert az irjon már.
Énis így jártam azért vették meg anyámék a 70-es hengert viszont azt meg nembírta a főtengely és szétszálltak a tűgörgők aminek a darabjai bementek a hengerbe és szép munkát végeztek ott!