Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ senda70!
Én is gondoltam hogy ott kell vaminek lenie.De aza baly hogy az sztem nekem valahol leesett és most nincs ott semmi.Szerintetek honnand tudok olyat beszerezni?Mert így néha nehezen lehet húzni neki a gázt.
van teteje...
Hello.
Szeretnék valamit kérdezni tőletek.
Nos nekem a régebbi Derbi Senda van.Azt akarom megtudni hogy nektek amikor megy a gázbowden a gázkarba akkor ott van egy kis doboz ami ben fut a bowden.Nektek az nyitott?Van teteje?
cső én kepesmotor.hu-n találtam bontottat 9000ért nézzél körül ott. hátha találsz.
Üdv! Nemtudnátok segíteni, h GPR50-hez önindítót honnan lehet venni?
Tegnap kereket füstöltem de 1 kicsit felforta vizem az nem nagy baj ugye?
Van még benne víz meg nem vettem észre semmi változást!
JA AZ E-MAILOM 3230@CITROMAIL.HU
Ha valaki tud küldjön már Derbi sendaR 1995-ös évjáratú mocihoz kapcsolási rajzot nagyon fontos lenne
. Köszönöm
ez is eredeti . T BÁNYÁN a pink motorba vettem. egy áruak az elsök es egy áru a hátsó
goldfren fékbetét amugy én a régit szoktam ujrahuzatni ugyanolyan jo és fele annyiba kerül :D
Ez a Derbi olyan szinten... Aztaaa... Lehet csak az enyém, ill az tuti, h az enyém nagyon fos, de maga a gép tartalmaz rengeteg hülyeséget...
Jelentem: bebuktam a vásárlást, olyan bicajt sikerült vennem, amilyet te sosem akarsz... Szebb napokat nektek Derbisek...
Én szoktam ustast vini mégsincs rendszám nem is lesz ...
Szerintetek mijen hátsó fékbetétet vegyek ami jó ?
Hát aki utast akar vinni...
láttam már 50es rendszámos motort Magyarországon és magyar rendszámmal... De ki az a hülye aki leforgalmiztatja?
és te mijen márkát vetél ? én a multhéten v mikor vetem elsöt és 3000ft volt a 15-s gyári
Rátapintotál a lényegre "lehet" ! Látál már MO-n ojan 50est amin volt rendszám ?
Szeintem olvasátok el a kereszt és akor megtudjátok a választ h hivatalosan nem ...
Ez a lábtartó-dolog egy állatság... Egy 50-est is lehet rendszámoztatni, és akkor lehet vele utast is vinni. Németeknél pl. rendszámoztatni kell a robeszeket, és persze így utassal is használják. Ezt egy rendőrnek tudnia kéne...
most cserélem le az első 1700 ft a hatsó 3800 ft nem nagy összeg
bármejik motoros bpltba kapsz, csak vigyél mintát
nem mindig jó a katalogus
és kb menyibe fáj ez nekem ?
Az első motorosboltba :D... mondjuk énis ausztriábol hozattam
hát én inkáb ot helybe leveszem mert elég sok szabájtalan cuc van a motoron

SOS HÁTSÓLÁNCKERÉK KÉNE HA VALKI TUGYA H HOL VEGYEK AZ LÉGYSZI IRJA MEG !
igazad van megpróbálkozok vele köszi a segítséget
Hát ez a hátsó lábtartó ez mindig egy kibaszás.....
Egyik ismerős vette egy Yamaha tzr 50-est zsír újan, 3.nap megállítótta a rendőr, nem hitte el hogy 50es bevitette, mikor kiderült mondta a srácnak hogy szedje le a hátsó lábtartót (márminthogy tartóval együtt, amihez a vázat meg kell vágni), ennyire hülye volt az az előljáró.
Ez rendőr függő dolog, ha bunkó akkor beleköt. De mint tudjuk hogy az eü csomag gyári tartozék, a sárhányó gyári tartozék, meg a sárpofozó is így a hátsó lábtartó is az. Szal elvileg fent lehet, mert miért ne? ezekszerint az ülés végét is le kéne vágni mert az a 2. a személynek van? ha nem ülnek hátul akkor nem követtél el semmit. De rendőrrel nem érdemes kekeckedni, "majd leszeded ha hazaértél" , :D elvileg sztem azért nem büntethet meg, szal ha legközelebb megállít megint szól és te megint megfogadod hogy leszeded, csak másba ne tudjanak belekötni.
Lehet hogy hülyeséget mondok de ha jól emlékszem ugy tanultam hogy a segédmotoros kerékpár 1személy szálitására alkalmas vagyis elvileg nem lehet fen mivel ha fennvan akor alkalmas utas szálitására
de ez csak szerintem ...