Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hülyeséget kérdeztek de megbűntethet azért a rendőr ha az 50-es motoromon fent van a hátsó lábtartó?
Hello !
Hát nem semmi hogy hogy jártam ma Havverokal mentünk Dobogóköre mikor elindultunk sütöt a nap
minden bulivolt... akor jötek a problémák az elsö fékbetétem már elég kopotvolt de még teljesen jól használható (szvsz) egyik lámpánál meg akartam álni és egyszercsak a fék betétröl letört a nemtom hogyhivják az a izé amit a nyereg hozászorit a tárcsához majdnem beleszáltam egy autoba szerencsére sikerült kikerülnöm ... ok megálok látom mi a gáz... Elmentem egy motorosboltba vetem uj betétet (az árán csodálkoztam 2150Ft és Malossi ) . Ekor jöt még 1probléma tegnap kivetem a 13as kulcsot a készletböl és elfelejtetem viszarakni ... elmentem vetem egyet ... jó leveszem a nyerget kicserélem a pofákat kiprobálom
és szerencsétlenségemre levegös let a fék

Ha valaki tugya hogy hol és menyiér lehet venni X-Race 53as hátsó lánckereket az légyszi irja meg !
Ja megvan a hengerem márkája. Polini, azt nem tudja vki véletlen hogy ezen a márkán belül milyen típusok vannak ehhez a blokkhoz?
Egy másik topicban, meglepő de az a neve, hogy Motormatricák. Ott van egy srác aki csinál matricákat. Nem pont gyáriakat de lehet hogy olyat is csinál. De egyediket is vállal ahogy láttam, szal amit kitalálsz olyan lesz. sok sikert.
A gyújtás alaplapot kell forgatni. De ahhoz le kell szedni a lendkereket.
Ha betolod akkor sem indul be?
-valószinüleg gyújtás az van csak épp nem akkor amikor kéne, a gyújtásalaplap lehet h meglazult és elfordult. Az alaplapon van egy nyil vagy egy jelzés, meg a blokkon is van egy, na azokat pontosan össze kell passzintani, és meghúzni a csavarokat. (gyárilag az a 3 csavar be van ragasztva, ugyhogy nehéz leszedni, elvileg fel kell melegíteni és utánna kicsavarni)

Mostad vmikor? mert ha nem tomod be a kipud mosáskor akkor könnyen tele megy vízzel, amitől nem fog egy könyen beindulni...

Vagy lehet hogy a lendkerékéket elnyalta és nem pörög rendesen, ezért adja rosszkor a szikrát.

De ha egymás után sokszor próbálkozol és nem indul be akkor néha szedd ki a gyertyát és tisztítsd meg, mert beküpheti, meg meg is szívhatja magát. Érdemesebb tologatni mint berugdosni, sztem.
ezeknek hogy kell beállítani a gyújtását?
EEdugult a karbi
na szikra van benzin van..
krompé van?
mélyrehatóbban keress problémát....
tudjátok hogy derbi senda(98)hoz hol lehet kapni matricákat?
sziasztok nem indul a motorom benzint kap szikra van.nem tom mi lehet a baja
segítsetek lécc..
Kár, sürgős lenne
ahha látom, de nekem nemtéma.
hát az enyém lassan gyorsul... az tuti.... kicsit vomszolja a segét... de ha van fordulat akkor semmii gáz
ő az
http://www.hasznaltauto.hu/1967897_derbi_senda_2001
Milyen és mennyiért?
valakinek nem kell derbii? szoljon ám
Hello !
hát szerintem kicsi a 14es karbi meg én nem szakdékba hanem sikuton megyek lazán 100at
valszeg a tied meg az enyém közöt gyorsulába van jelentös eltérés a henger miat
heló ghost!
az én derbimen minden gyári csak 14/53-as áttétel van rajta.. és egy Yamaha Frazerrel mértük be.. 93 km/h... mert azon digitális az óra... de sztem lehet jobban kéne neki menni.. hát 15-ös előla fogaskerék... meg amugy is 70.es... de jo az a 100 mit akarunk egy kismotorotól
Keresek 97-es GPR-re első fejidomot , és gázbowdent. Jó a használt is mind2ből. Akinek van , vagy tudja honnan lehet hozzájutni kérem jelezze. THY előre iss
van egy gyújtóelektronikám eladó zsír új nemhasznált érdekel valakit?
vicces csak én most szopok mert a hengeren csak egy logo van meg egy szám és így elég nehéz hozzá dugót találni, lécci segítsetek.
Hello !
nekem TOP szetem van és az van ráirva h TOP
vagy logo-ja, vagy mi van ráírva?
és ennek mi a jele?