Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ilyen van 70 esbe Olympia
Srácok akinek 70es hengere van lécci segítsen már. Nemtom milyen márkájú hengerem van, csak egy logó van rajta, lécci dobjatok fel olyan képeket amin láccik a henger logója hogy megtudjam nézni vajon az enyém mi lehet.
köszi
sűrgős lenne
(én képet azért nem tok most feltenni mert 70km-re van tőlem a gép :S )
Na ezaz ebbe kell reménykedni.. bár én az alkatrészeimet ha véletlenül szükséges akkor ausztriábol szoktam rendelni.. mert ott fater kapcsolatban áll egy nagyob derbi márkakereskedéssel
háát mindenki reménykedjen h olyan nagyon nagy baj nemtörténik a motorjával és nincs gond az alkatrésszel meg használtad bontottat úgyis találni mindenhol
tatabányán és tatán a kereskedés a derbiröl átt ált apriliára! robogó 450 000töl vannak.
tegnap defektet kaptam a hátsó kerékre. nagyon nehezen tudtam visszarakni a hejére.
a tengely szorul,a tárcsafék meg fog. nem pörög rendesen a kerék.ha fellazitom a féket faszányosul megy. mit kerálhattam el
Flory kössz a segítséget, majd hétvégén szétkpom és megnézem! Remélem sikerül
Hello !
CBR600RR órája szerintem 100km/h a motorom vég sebesége szerintetek ez jó ? sok-kevés ? ( 15/53-as átétel, 70ccm-s TOP hengerszett,
gyári 14es karbi 85s fuvokával, gyári kipuf, kb enyi tuning van rajta )
Mennyire szedted szét a blokkot? mert amikor szétszeded a kuplungot, ott van egy rud. Na ott a kintikar bemegy a blokkba, ami bent egy csappal kitol egy rudat, amiben középen van egy csapágybolyó és utánna megint egy rúd ami a kuplungfedelet nyomja ki.
Vagy a csapágygolyó esett ki belőle és azért nem tolja ki, vagy a kuplungfedélnél a rudon van egy menet amivel rátudsz állítani hogy alaphelyzetben mennyire legyen kitolva, na azt kell állítani (ezt nem tom pontosan hogy van-e, a dt-ben ez a megoldás van, de itt elfelejtettem megnézni)
Vagy a dekninél nem tetted bele rendesen a helyére azt a rudat amin a kar van. Azt teljesen be kell tenni a helyére, macerás de ez van.

Remélem sikerült segíteni.
Nem azzal van a baj! a bowden tökéletes meg minden de ha vmivel eltolom azt a kis kart teljesen akkor se jó szóval bent van vmi gáz a blokkban!:(
Meghúztad jól a bovdennek a csavarját?ha egyáltalán csavaros...
Helló! Nem jó a kuplungom pedig ami a lábtartó elött van kis "kar" azt behúzza de akkor is olyan mintha nem húztam volna be a kuplungot! Az mitől van, minek van baja, mi ment tönkre?
Lécci segítsetek! Kössz!
Srácok valaki segítsen lécci.
70es hengerhez keresek új dugót. Hol a legolcsóbb vagy egyáltalán hol lehet kapni? Meg főtengelyt keresek újat vagy használtat de jó állapotban. Ha van valakienk írjon lécci.
thx
Fullos végre :D És egyben eladó is ha vkit érdekel irjon
Van egy pár jó és rossz hírem. De sztem ez kamu hogy kimegy innen, sztem csak vmi üzleti fogás max, főleg azért mivel még adnak el derbiket itt, ezért még 3-4 évig minimum kell szállítaniuk alkatrészt. Ez a törvény.
Az aprilia blokk egy kicsivel másabb, néhány cucc lehet hogy jó de jól meg kell nézni.
Gilera smt 50 / RcR 50 ugyanaz mint a derbi, mivel minden alkatrésze derbi, az összes cuccba bele van ütve hogy derbi. Szal ha van Gilera márkakereskedés ott tudsz hozzá szerezni talán. A bibi az hogy ezt a tipust magyarországon nem forgalmazzák. De veszprémbe tudnak hozzá hozni csak drágább mint a derbinél mivel nem forgalmazák.
Ami még stimmelhet az az új Rieju MRX 50 vagy micsoda, meg a Yamaha Dt50 -be is lehetnek hasonló alkatrészek. nagyjából mindegyik egy kaptafa, csak össze kel válogatni :D
Mivel az Apriliában is Minarelli blokk van, így talán. Ugye azért az jellemző a Derbire, h nagy márkák cuccaiból építkezik, szal más gépek alkatrészei is talán jók lesznek. De ugye az is jellemző, h a Derbi mindent egy picikét megmódosított, szal mégse lesznek jók :-S
Hello !
Elvileg az Aprilia alkarészek is jok lehetnek nem ?
De az a baj, h a spanyolok se ide, se külföldre nem fognak szállítani. Talán a Gilera alkatrészei jók lesznek...
Shit...
Akkor télleg igaz... Pedig reméltem, h csak a szerelőm rúgott be. Csalódtam a Derbiben...
Széles utat, olcsó benzint, sohasem elromló Derbit...
Nekem azt mondták Derbi márkaboltban h megszűnik magyarországon a derbi képviselet szal szopacs marad a külföldi cucc
Hello srácok !
megtudná esetleg valki azt mondani hogy mikortol kezték el a Derbiket különoljazásal ellátni ?
elöre is köszike !
Egy érdekességet mondanék... Az a hír járja, h se raktáron, se sehol nincs Derbi alkatrész, se márkakereskedőnél, senkinél, h a spanyolok nem küldenek se alkatrészt, se motort, és az importőrök azon gondolkodnak, h visszaadják a márkaképviseletet...
Ezt most csak azért, mert épp szerelik a supermotóm, és szerelőnek mondták az alkatrészellátók...
Rem nektek jobb a helyzet...
Hello!
ba van járatva a hengerem feltetem elöre a 15-s lánckereket hát burtális let ...
ojan ojan 70-nél teszem be 5. be és kb 85-nél váltom a 6.at
végesbeség egyenlöre ismeretlen a km óra teljesen kiakad szoval holnap megkérem uncsimat hogy cbr600rr-el mérje meg nekem
feleslegesen nem fotűzok csak elmegy vele az időm, de ha konkrétan kell valami akkor ird le
enyém 2006-os ahogy írod.leakartam cserélni a 2 fogaskereket. elöl 14 re hátul 50-re.csak a rögzitöje nem stimmel.ugy hogy memtudom feltenni.pedig gyári.azt mondták sokat nevárjak töle,mert nagyon nem lehet tuningolni hacsak nem furomfel.
Dávid idomjaim sajnos nincsenek de vízpumpa ha jóltudom van