Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek ! Szeretnék venni egy Derbi Gpr 50 racing-et ha valakinek van eladó ilyen Derbije az szóljon please! Várom a hirdetéseket ! előre is köszönöm !
Elérhetőségem :
e-mail : davids0512@freemail.hu
msn: beny0512@hotmail.com
Üdv.
Gilera neked a hebo kipufod az csak végdob vagy "rendszer"?
Hópihe nekem az egy kicsit sok lesz. Most találtam még ennél a 12ezres árnál is egy olcsóbbat és teljesen új (10.000). A gond az hogy mivel ez egy felújítás és nem tuning ezért a lehető legolcsóbban szeretném megoldani. Milyen állapotban van a tiéd?
Hópihe és mindenki akit érdekel! 17,5-es karbi 90-es főfúvókával 12ezer!
Valakinek nincs km spirálja jó áron venném meg csak legyen!
Arra gondolok hogyha nem légszőrőházről jönne a levegő hanem direktszűrőről akkor hanyas átmérővel kell venni?
kivül v belül az átmérő ? vagy az anyag vastagságára gondolsz ?
Gyárilag a sendának a 14-es karbira ami rámegy a légszűrőházból gumi az milyen vastag!?
Nekem van egy 14-es dell'orto-m!
Szívesen eladom ha mondassz 1 jó árat 10- körül.
Sziasztok

Nekem csak annyira kellene most karbi, hogy tudjak menni a motorral, letesztelni miegymás. Tehát egy gyengébb minőségű is jó.

Senkinek nincs 10000 alatt rabasához karbija. Nagyon kellene

Légyszi segítsetek!
Akkor köszi szépen egyenlőre most érdeklődök egy 21-es karbi után 10.000-ért ha valakinek van jobb ajánlata írjon lécci!
Hát ha az én karbimra gondoltál Hópihe akkor a a karbi 13500ft a szivató 4000ft a légszűrő meg 4000ft, a karbi szivatóval 17000ft de amugy ez motoforce , de néztem a neten és dell'ortó ugyan ez itt a link https://bolt.egumotors.hu/inde...
Megvan a TOP 70-es hengerszettem csak fel kel rakni!
Valaki segítsen nekem olyan kéne a motorba ,hogy TERMOSZTÁT ami jelzi ha meleg a víz!
Köszi mindenki!
Szia Gilera rcr!
A te karbidnak mi lenne az ára mert sajnos nem tudok cserélni csak gyárira!
Szia!
Mi az ára a krbinak és a légszűrőnek kölön és a karbi szivatóval menyibe kerül?
Köszi szépen!
Hali!

Toby motors pls adnál msn-t lehet érdekelne a szett de kérlek adj msn-t:)

mivan veletek alig irkáltok vmit
aztán vigyázzatok magatokra
helló mindenki!
ki akar velem karbit cserélni? van egy újszerű 17,5-es Dell'Orto karbim 90-es főfúvókával amit 21-esre cserélnék ráfizetés nélkül:P ha valakit érdekel szóljon nyugodtan:P
Sziasztok!
Ki tud online motoros boltot ahol vanna cuccok derbihez?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Hello
Derbihez van eladó supermoto szettem 40000ért 2/db első-hátsó,gumi és féktárcsa nincs hozzá,derbi xrace,xtreme,gilera,smt,RCR,aprilia ,SX,RX -re csak át kell csavarozni minden eggyezik 20perc az átrakás.
postai utánvéttel bárhova elküldöm. 06 20 200 3700
hát ahhoz csak márkakereskedésben kapsz alkatrészt, mert nagyon új és ritka motornak számít, bontóban ilyeneket még nem találsz. az aprilia alkatrészek nem hinném hogy bele mennének mivel az apriliának nincs hasonló robogója. ahhoz ha alkatrész kell akkor drága lesz az tuti.
de például ha valami elromlik rajta, akkor honnan lehet szerezni alkatrész, egyáltalán milyen cuccok vannak benne? Az Aprilia cumok egy az egybe belemennek?
Nekem teccik, de azt mondják hogy láncos robogóknál a lánc könnyen és gyorsan nyúlik. A festése legyen szép mert azt nagyon drága megcsinálni.
hello, nem értek sokat a motorokhoz, de most venni készülök egyet. Derbi gp1. vélemény?
azt tudom hogy már nincs garanciális szerviz meg ilyenek. igy is érdemes megvenni?
Helo!Én 2007.decemberében vettem meg. Az tény,hogy nem volt valami szép állapotban,de a hónap végén megy festőhöz,meg műanyagoshoz plusz pár extrát már vettem rá.
Hello! Simoviki mikor veted a mocidat ? mer szerintem 2007 tavaszán ezt a gépet akartam megvenni
De végülis nem vetem meg nem tom mé ez jóban tecet ami most van (csak 3200km volt benne ...)
mostmár meg 10500