Ádám!csinálok képet, de jó állapotban van!sztem élete végéig jo lesz kiegyensúlyzó tengely kivételével minden van, blokk"váza" is megvan MSN-en majd küldöm a képet!
Helló!
Van vkinek régi derbihez fejidom; jobb oldali idom(elöl); farokidom? A festés az mindegy milyen csak ne legyen töröt! Ha vkinek vmelyik is van az lécci írjon!
Kösszi
Sziasztok!
Derbi drd hátdó fékbetétet szeretnék venni ha valaki tudna nekem segiteni hogy itt és itt lehet kapnoi vagy ha netről lehetne rendelni valahonnan legyen kedves irja meg nagyon fontos lenne mert eléggé fogyoban van
széles utat Dodo
Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy hol tudok beszerezni Derbí Sendra X-Trem-hez lánckereket, indexbúrát, tükröt? Netes bolt, vagy Dél-Magyarországi bolt vagy használt érdekelne.
ez nem minarelli blokk...derbi bolokk(hallottam olyat is h egy közös fejlesztés a minarellivel,de sztem ez egy az egybe derbi blokk..csak más a motorkód..meg a motor is mint a "megszokott"debi blokk) ezzel a blokkal szerelik az aprilia új rs 50et is meg az új rxet sxet...
A vizpumpa meg a henger az olyan mint a minarelli de a dekni meg derbi formájú, nemtom mi lehet ez, vagy nagyon szedett vedett. Furia-nak vagy gilerának vagy hondának vagy vminek volt 5sebességes blokkja? én csak az rx-ről tok és a deknin kívűl minden stimmel vele
Helló
neked egy minarelli blokk van benn. Ezt egy aprilia rx-ből szedték ki ráadásul 97elöttiből azokból volt 5 sebességes. a hengernél a vízcső nem kint hanem bent van elvezetve, és az olajpumpa deknije is kivülről más. A henger sem kerek hanem kocka ha jól tom. Ha alkatrészt keresel hozzá akkor Aprilia-nál nézz körbe a blokk majdnem ugyanaz mint az AM6 de ennek nemtom a nevét.
én kiváncsi volnék mi van a x-racémbe,mert amit irtak róla a fele se igaz!
nem 6 sebességes csak 5,lánchajtásnál elsö fogaskerék 11-es nem 13.
ráadásul nemtudom kicserélni mert a rögzitője nem jó a másik gyárihoz.
5 honapos de a kipufogo tiszta rozsda. a gyári adatokat hol lehet megnézni?
föleg a váltó érdekelne.a papiron 6 amugy az 5?!
Jham am Hópihe add meg az email-v. msn cimed! De bárki megadhatja akinek tuning henger v. kipu vagy bármi kell mivel tudok hozatni :) ha igénylitek bármit! Belsőrotoros gyujtástól elkezdve a verseny hengerig 50-80 ccm kategóriáig! Üdv.:Csabesz
Szeretnék segítséget kérni! Van egy DERBI DRD EDITION 50 SM tipusu motorom 2005 ös EURO 2es motorral! Az lenne a kérdésem h ez EBE050 v. EBS050 es? Sürgős lenne!
Előre is köszönöm
Robbantott rajzom ahhoz is van, az egész géphez. A szét és asszerakáshoz az is sokat segít.
De különeb rieju manual szervizt kéne szerezni abban is ugyanaz a teló van benn.
A hátsó telót meg otthon nemnagyon lehet megcsinálni, max olajat töltesz bele, de az már nem lesz vmi jó. Viszont Velencén van egy muksó aki telókat javít, ha szétszedhetős a hátsó teló akkor 10000körül megcsinálja, legalábbis nekem tavaly azt mondta. Ha nem akkor 30ért de azt már utánna megint olcsóbban lehet tölteni.
Flory ilyet már énis kaptam pár embertől az a szar benne hogy egy csomo telonak benne van mennyit kell beletölteni pl a marzucsinak meg még egy párnak:D csak pont a showa-nak hianyzik... ami a derbi_senda - nak is kell :S
Van vkinek régi derbihez fejidom; jobb oldali idom(elöl); farokidom? A festés az mindegy milyen csak ne legyen töröt! Ha vkinek vmelyik is van az lécci írjon!
Kösszi
És az 5 vagy 6 sebességes? vagy csak neki szált el benne egy sebesség? (az a blokk)
Derbi drd hátdó fékbetétet szeretnék venni ha valaki tudna nekem segiteni hogy itt és itt lehet kapnoi vagy ha netről lehetne rendelni valahonnan legyen kedves irja meg nagyon fontos lenne mert eléggé fogyoban van
széles utat Dodo
Nekem az lenne a kérdésem hogy van-e neked eladó vízpumpád a régebbi Derbihez.
Ja és esetleg eladó idomjaid nincsenek?
Köszi.
Elvileg ezek az adatok : http://www.derbi.hu/m_xra_50_r...
neked egy minarelli blokk van benn. Ezt egy aprilia rx-ből szedték ki ráadásul 97elöttiből azokból volt 5 sebességes. a hengernél a vízcső nem kint hanem bent van elvezetve, és az olajpumpa deknije is kivülről más. A henger sem kerek hanem kocka ha jól tom. Ha alkatrészt keresel hozzá akkor Aprilia-nál nézz körbe a blokk majdnem ugyanaz mint az AM6 de ennek nemtom a nevét.
egy kérdésem van!olyan fogaskereked van, ami a lamellák után van a kuplungban?rakok fel képet melyikről beszélek!jah meg hátső tárcsa kellene!
nem 6 sebességes csak 5,lánchajtásnál elsö fogaskerék 11-es nem 13.
ráadásul nemtudom kicserélni mert a rögzitője nem jó a másik gyárihoz.
5 honapos de a kipufogo tiszta rozsda. a gyári adatokat hol lehet megnézni?
föleg a váltó érdekelne.a papiron 6 amugy az 5?!
Elég sok derbi blokk alkatrészem van komplett gyújtás is van szólj h mikell pontosan!
Szeretnék segítséget kérni! Van egy DERBI DRD EDITION 50 SM tipusu motorom 2005 ös EURO 2es motorral! Az lenne a kérdésem h ez EBE050 v. EBS050 es? Sürgős lenne!
Előre is köszönöm
Üdv.:Husz Csaba
De különeb rieju manual szervizt kéne szerezni abban is ugyanaz a teló van benn.
A hátsó telót meg otthon nemnagyon lehet megcsinálni, max olajat töltesz bele, de az már nem lesz vmi jó. Viszont Velencén van egy muksó aki telókat javít, ha szétszedhetős a hátsó teló akkor 10000körül megcsinálja, legalábbis nekem tavaly azt mondta. Ha nem akkor 30ért de azt már utánna megint olcsóbban lehet tölteni.