Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006-tól más a blokkja.
Sziasztok! Nekem van zsír uj nem használt 17,5-ös motoforce karbim, hebo légszűrömŰ(sárga)és a karbihoz szivató. ha valakit érdekelne hívjon 06-204646017vagy írjon msn zsolti920619@hotmail.com
nézd meg az ujakat kurvára nem ilyenek...
Szerintem minden derbisnek ijen blokja van
Mert ez egy szabványos Derbi blokk? Bingóóó...
na nekem pont ilyen blokkom van igaz enéym 2002-es de sztem tök ugyanilyen
Egy kép lemaradt :
Hali!
Eladnám a képeken látható 2003-as Derbi Senda blokkomat.Ami tavaly nyáron lett felújítva.Teljesen kompletten adom,úgyhogy ki is lehet próbálni,ha komolyan érdekel és utána veszem ki csak a motorból(vagy veled ).Nincs semmi baja,elsőre indul.Adom hozzá a berúgókart,váltókart és a Malossi E5-ös sportlégszűrőt,Ngk Racing gyertyapipát és kábelt a gyújtáshoz persze és pluszba adok egy 14- es lánckereket is(most 13-as van rajta).Egyszóval minden- mindent adok:-).A képeken elég koszos.Az ára 60ezerFt.A kipuf rendszer 10ezerFt.E-mail címem:simoviki@vipmail.hu
Képek:
valakinek van gpr nude-hoz tanksapkája?
Ja és azt elfelejtettem, hogy digitális órához kellene.
Hali!
Nincs véletlenül valakinek egy kilóméteróra jeladója egy 98-as Sendához?
Előre is kösz.
Kész lett a gpr-em
bibibibiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sziasztok

Ne haragudjatok, de alkatrész gondom lenne, és nagyon reménykedem benne, hogy tudtok segíteni benne. Azt vettem a fejembe egy éve, hogy egy nagyon lelakott derbi rabasát hozok rendbe. Vettem is új hengert és kerekeket is bele, mert az előző tulaj ezeket nagyon elhanyagolta, azonban az új hengerre nem tudok karburátort szerezni, egy kisebb félét kaptam , de az nem túl jó, a henger szétpörgi magát tőle.
A tárolása körben elburult a motor és eltörött a kuplungkart tartó konzolnak az alsó füle, így azt is kell cserélnem.

Ha bármiben tudtok forrást mondani, vagy esetleg van nektek nagyon nagyon megköszönném, mert a nyáron már bemutathatném nektek felújítva a kicsikét, és én is használhatnám kisebb rázósabb utakon.

Sziasztok, mater az emailcímem pedig mater@sch.bme.hu
Hi Flory.
Igen van benn aksi.
furatott már vki fel hengert?

Van egy régi 70 es hengerrel egy blokkom amit még kaptam a mocim hoz mikor vettem megnézttem és picit hordós belülröl menyi lehet felfuratni sztem biztos nem nicosilos hmmm vki?
aksi van benn?
Helló!
lenne eledó egy derbi senda 50-es 96-os évjárat jó alapotban,új láncszett ár:90 000ft szlovákiábol vagyok 20km-re komáromtól
Oké DERBISM50RACER.
Holnap átnézem a vezetékeket.
szerintem nézd végig a biztosítékos kábelt lehet testel.. mikor rezeg a motor...
de ha nem azzal van baj aggyál neki egy ki kontakt sprét m vagy nézd végig a vezetékeket mert akkor ott testelés lesz...valahol...
Helo.
Az a probléma lépett fel a motoromnál hogy ha uresbe nagyobb fordulatot elér a motor akkor a piros és sárga lámpa kivillan és néhe világít is.Mentekozben pedig szinte ugyanígy van egyszer csak kivillanik és világít.Ja és ilyenkor az index rohadt gyorsan kezd el villogni.Aki tud segítsen.És nem a biztosítékkal van gond mert azt mnegnéztem.
Helo!Igen,a végsebesség megnő,érezni lehet,hogy kicsit lassabban pörög fel és jobban ki kell huzatni egy kicsivel.
És ez mennyivel okoz nagyobb terhelést a motornak? Ugye a végsebesség egy picikét változik. De ez érződik a gyorsuláson, érződik h többet kell pörgetni, magasabb fordulaton kell járatni?
V ez sem ebben, sem abban nem számottevő változás?
Ha egy jó állapotú 13as lánckerekem van megérné lecserélni 14esre?
kb 8%-ot dob rá. egyszerű % számítás, persze a végén a légellenállást meg a többit rá kell még számolni szal végsebességre sztem 6%ot dob rá max.
Helo!Igen,jó hozzá.E-mail címem:simoviki@vipmail.hu
csá simoviki!
engem lehet h érdekelne a lánckerék! ez jó egy 2001-es derbi sendához?
írd meg valamilyen elérhetőségedet, és felveszem veled a kapcsolatot!