Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok hogy lehet megcsinálni ha elszakadt a gázbóvdenem
mert ott az elágazódásnál már minden renben. most az egészet ki kell cserélni vagy v hogy be lehet abba az elágazódásba akasztani?
Nagyhalász- Kisvárda vagy 35 km
mintha láttam volna egy ilyen derbit
majd nyáron ütközhetnénk... Nagyhalászi vok.. vagyunk 4 en derbisek a városban
az nincs is messze
majd egyszer összeszaladhatnánk
am nem láttalak én téged a nyáron dombrádi motoros találkozón akkor is kisvárdáig mentünk el ott fodult a menet...
kisvárda
na?
és hol lax?
500km járatam nem pörgetem csak szép lasan.átétel pedig 14-53.
DERBISM50RACER.amugy szabolcsi vagyok.
Degi!
Hogy járattad be? Mennyi ideig kellett? Mekkora áttételt használsz?
Köszönöm
am van itt Szabolcs megyei?
jaja had szokja
ami nem kell oda azt kiköpi
am van ismerősöm akinek suzuki ts-e van és ha felállítjuk egykerékre a motort kifolyik belőle egy kis víz.. és nem hengerfejtömítéses.. szóval nem tom mér van.. had follyon az a léyneg.. mindenkinek folyik.. ugyhogy nem lehet hogy mindenkinek szar a motorja... jol van az... engem nem zavar megy ugyanugy mint eddig.. mondjuk mikor hozzámkerült akkor. is folyt már.. szóval.. nem tudom..
hát az kiderült h mindenkinek folyik minden főleg a "régi" derbiseknek mi DERBISM50RACER? ennyi kell neki, had szokja
köszi a segitséget,am agip full szintetikus 2t olaj..hát..sztem azér nem annyira egészséges,szépen folyik:(
ggabor.gyári 70-es,nikacilos 1 gyürüs,110-115 a vége.
2 ütemü ez rá szerintem a tömör válasz nekem a légszürő tocsogni szokott az oljab meg a kipuba is biztos van de az kiég onnan a picsába. MEg aztán a karbin és környékén kb 1 centi vastag oljaos retek réteg van lerakodva. Már kb 15000 km óta szal nem gáz nekem még mndig megy semmi baja had folyon. Ez jó jel akkor van bene olaj.
hát itt mindenkinek folyik a pufójából az olaj! nekem is folyik ha meghajtom!
Már nem az első ember vagy aki ezt kérdezi... szintiszta olaj, vagy olajos vizes szmutyi ?:D
Üdv.érdeklödnék, hogy mi lehet a baja a motornak,mivel a kipufogó dobból folyik az olaj:S de a szivattyúnál az adagolás le van véve teljesen:( mi lehet a probléma? várom a válaszokat:)köszi
derbi-senda!
Ha a súber tűre gondolsz, akkor az szabályozza a karburátorban a benzin-levegő arányt. Pontosabban a rajta lévő zégergyűrű helyzete szabályozza.
Degi!
Neked milyen hengered van? Hogy megy?

Szerelés közben még az is kiderült, h a hajtásoldali hátsó csapágy a kerékben tönkrement, 4 golyó maradt benne...
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy mi aza scuber?
A hebot már kérdeztem, nem jó hozzá....:(
A főtengelyt azért veszem mert a régi tönkre ment és a javítása is drága. Amiért nem kapott olajat szétrepült a csapágy és összevissza mozog a hajtókar. És a nem tul jó szerelés miatt a tengely sem tökéletes...
ggabor ha 70-es hengert veszel ahoz nem kel fötengely jó a gyári.meg 2 éves mociba minek kéne fötengely,semi baja nincs.nekem is 70-es henger van rajta és semi baja nincs és ugyanilyen motorom van.
hello 2006-oshoz nem tudom jo-e de a hebonal van fotengely

http://www.hebo.hu/webshop/ind... egy kerdezest talan meger
Hali!
Bocs, h belepofázok, de nem tudtam megállni... Ezt a motor Kunszentmiklósról vetted, Gajdácsi Dániel úrtól? Végülis mennyiért kaptad meg? És meg v elégedve a motorral? És az eladóval?
Csak úgy kíváncsiságból... Köszi...
Szerintetek van főtengely 2006-os sendához a 35ezres Olympián kívül?
Mi a Red Robogót kérdeztük, ott ez van.
Nincs alternatíva?