Mi lenne a gyári áttétel? Asszem nekem 15-53 van.
Egyszerűen nem megy. Csak felül húz, 6000-8000ig úgy ah, illetve, 5-6ban elmegy az erő, még azt a szerény nyomatékot se hozza, mint előtte.
Help me...
na mi van elcserélted az rs-t a derbira ? hát nem tudom hogy TE hogy jártál de láttam az rsed mert itt volt a haveromnál, hát nem egy erőgép volt az tuti
azove!
Az áttételt is meg kell változtatni. Nekem a fojtás kivételekor még nem jött meg a lánckerék, és akkor nekem is 65-öt ment, de miután kicserélték az első fogaskereket asszem 14-esre, akkor már ment 80-at.
Más: Nincs valakinek egy fölösleges 15-ös fogaskereke? Honnan tudok szerezni?
Hali!
Lenne vkinek fejidom felfogató gumija 2002es Derbi Senda X-treme supermotóhoz? Olyan a fejidom, h középen meg van törve, így két kis szeme van a mocinak... És az kéne, amivel a teleszkóphoz hozzárögzíted, alul is és felül is kéne, szal 4 gumi.
Miért lehet az h 50nél többet nem megy a gépem? Síkúton 10ezernél is csak 65öt? Már kiégettük a kipuffot, kapott új végdobot, áttétel a gyári. Sürgősen adjatok tippeket légyszíves. Köszi.
üdv.ismét lenne kérdésem.nem tud vki használtan vagy újonnan tuning kipuffancsot? meg a teleszkopra védőt? várom a választ vagy ide vagy mail: hegidani@citromail.hu köszi szépen:)
hát sztem attól függ, mert nekem mindig azt mondták a boltban h csak 2001 utánihoz tudnak cuccot rendelni ha utáni akkor szerencséd van ha meg elötti akkor használt, vagy neten kell keresgélni
Szal volt baja... Ez az, inkább apróságok...
Am az a fotó nem az enyémről volt, bikepics-ről szedtem...
A motort nem kelett szétkapni, hengert se kellett lehúzni. Elektromosságot, kipuffot, fékeket vágtuk eddig rendbe. Meg még lesz ez az...
Mert...?
Hali!
Először is, ha Kunhegyesről Varga Krisztián úrtól szeretnél motort venni, finoman intenélek. Privátban akárki megkereshet, mielőtt motorvásárlás előtt áll...
A motort nem is tom, olyan 4 hete vettem. Eleve úgy vettem, h nem volt teljesen rendben: 60nál többet nem ment, akkuja nem volt, lápaizzók kiégve, koszos, elhanyagolt volt. Eltoltam szerelőhöz (azóta javítja, no de nem azért mert annyira rossz, csak azért, mert alkatrészekre várogattunk, meg srác sosem ért rá. Nem is naon maceráltam, míg hideg volt, de lassan kiütöm, ha nem készíti el...), kiderült h fékek halottak, hátsó fékmunkahenger rossz, és alaposan elhanyagolt motor. De szerelő úr azt mondta volt, h szte a 14000 km valós, és nem annyira lelakott, mint elhanyagolt. Eleve úgy is vettem, h olcsóbban veszek egy motort, és költök rá, ha kell. Akkor is megéri, mert sokat kell rá költeni h sokba kerüljön, és amit megcsináltattam rajta arról bizto tom h meg van csináltatva.
Am pontosan mit szeretnél tudni?
nekem nem derbim van..de top szettem van..hosszú löketű főtengely+75ös henger..nézd meg a képeim..sztem a top tól nem kell jobb henger...strapabíró és erős..szterintem
akor ha 70es szetem lesz végre akor 100km-t fogok meni 1tankal ?
de akor legaláb menifog :) nekem mijen a 85s szeted ? márka ? ár ?
mijet vegyek ? mer a DR vagy mi 70es szet 39k a hebo alu szet 65k
csak neked sok sztem...deh ne sokald...ha a fogyasztást nézed akkor 4t 50cc 2literrel eljár de az nem megy ...ez legalább megy vhogy had egyen...én nem panaszkodom nekem 85ös tuning semmi sem gyári és 100km-t alig megy el egy tankkal...6-7 liter bezabál...nem is idegesít h ennyit eszik mert megy mint a barom..ha nem ennek akkor nem is menne..szóval had zabáljon csak...
Egyszerűen nem megy. Csak felül húz, 6000-8000ig úgy ah, illetve, 5-6ban elmegy az erő, még azt a szerény nyomatékot se hozza, mint előtte.
Help me...
na mi van elcserélted az rs-t a derbira ? hát nem tudom hogy TE hogy jártál de láttam az rsed mert itt volt a haveromnál, hát nem egy erőgép volt az tuti
Az áttételt is meg kell változtatni. Nekem a fojtás kivételekor még nem jött meg a lánckerék, és akkor nekem is 65-öt ment, de miután kicserélték az első fogaskereket asszem 14-esre, akkor már ment 80-at.
Más: Nincs valakinek egy fölösleges 15-ös fogaskereke? Honnan tudok szerezni?
Lenne vkinek fejidom felfogató gumija 2002es Derbi Senda X-treme supermotóhoz? Olyan a fejidom, h középen meg van törve, így két kis szeme van a mocinak... És az kéne, amivel a teleszkóphoz hozzárögzíted, alul is és felül is kéne, szal 4 gumi.
Miért lehet az h 50nél többet nem megy a gépem? Síkúton 10ezernél is csak 65öt? Már kiégettük a kipuffot, kapott új végdobot, áttétel a gyári. Sürgősen adjatok tippeket légyszíves. Köszi.
a képen látható módon sérült a fogaskerék....tudtok nekem segíteni hogy mennyiért lehet venni egy ilyen fogaskereket?
Am az a fotó nem az enyémről volt, bikepics-ről szedtem...
A motort nem kelett szétkapni, hengert se kellett lehúzni. Elektromosságot, kipuffot, fékeket vágtuk eddig rendbe. Meg még lesz ez az...
Mert...?
Először is, ha Kunhegyesről Varga Krisztián úrtól szeretnél motort venni, finoman intenélek. Privátban akárki megkereshet, mielőtt motorvásárlás előtt áll...
A motort nem is tom, olyan 4 hete vettem. Eleve úgy vettem, h nem volt teljesen rendben: 60nál többet nem ment, akkuja nem volt, lápaizzók kiégve, koszos, elhanyagolt volt. Eltoltam szerelőhöz (azóta javítja, no de nem azért mert annyira rossz, csak azért, mert alkatrészekre várogattunk, meg srác sosem ért rá. Nem is naon maceráltam, míg hideg volt, de lassan kiütöm, ha nem készíti el...), kiderült h fékek halottak, hátsó fékmunkahenger rossz, és alaposan elhanyagolt motor. De szerelő úr azt mondta volt, h szte a 14000 km valós, és nem annyira lelakott, mint elhanyagolt. Eleve úgy is vettem, h olcsóbban veszek egy motort, és költök rá, ha kell. Akkor is megéri, mert sokat kell rá költeni h sokba kerüljön, és amit megcsináltattam rajta arról bizto tom h meg van csináltatva.
Am pontosan mit szeretnél tudni?
Eladnám gyári kipumat,ha valakit érdekel az adatlapomon lévő Sendáról való.
de akor legaláb menifog :) nekem mijen a 85s szeted ? márka ? ár ?
mijet vegyek ? mer a DR vagy mi 70es szet 39k a hebo alu szet 65k
szeritetek az normális hogy gyári tuningmentesen 4-4.5L eszik a Derbim
vagy csak nekem tünik soknak ?
(full átnézés)
gyertya csere
váltóolaj csere
telóolaj csere
fékolaj csere
hengerfej tömítés csere
hűtővíz csere
láncbeállítás
minden mozgó alkatrész kenése