Hello mindenkinek.
Máma mentem motorozni és mikor megálltam a motor jobb oldalánál alúl egész rendessen csepegett a hűtővíz.Ez természetes nektek is csinálja ezt?
szvsz ojan 500ft lehet métere és autos ill motorosboltba lehet venni én ot vetem .
megvan a henger! a dobozra az van irva h DR a hengerre meg az h TOP
Ha valkinek kell egy 7742km-t futott gyári 50-es hengerszet az irjon msn:crossmt5@freemail.hu mail: motoros-tomi@freemail.hu vagy hivjon 06209995716
Az ára 20000Ft
Üdv.: Tomi
Hello !
nah kezdem a jóhirel holnap megjön a 70es henger szet
és a roszhir a kitámasztom "tartófüle" letört ill eltört a hegesztés. Fogta magát a motor és egyszercsak eldölt megkérném a kedves Derbi Senda X-race-el rendelkezö kollégák egyikét hogy féynképeze le nekem hogy hogy állgyárilag és menyire döl meg a motor ha oldaltámaszonvan !
Légyszives segitsen valaki !
sztem nem azért nyomja ki mert sokat tettél bele.. az enyémbe 2-2 tettünk bele és enyém is kicsit kinyomja de nem vészes.... arra gondolok hogy talana szimering esetleg beall vagy passz... ( majd rátöltök ):D:
regi sendam van showa teloval, most csereltem benne szimeringet, es feltoltottem olajjal 2,5 2,5 decit toltottem mindegyikbe, de az egyik telonal rugozaskor engedi kicsit, olajos lesz a teloszar, mennyi olaj kell bele, mert ugygondolom, hogy sokat tettem bele es mar azert nyomja ki.
Ja a derbi gpr-em lepörgi a 13000ret simán. =) 70es henger leovince v6 sportdob sportlégszűrő, de sajna nincs bent kompresszió ugyhogy most szék kell kapom egy gyűrűzésre vagy dugózásra =(
Nincs véletlenül valakinek egy eladó fordulatszámmérő alaplapja derbi sendához, gilera smt vagy hasonló géphez? (nyáklap kondikkal, ami a műszefalban van)
Ja tegnap kivágtam a folytást a kipuból, remélem lesz vmi jóidő hogy ki tudjam próbálni milyen lett.
Meg most álltam neki a gpr nude-nak is.
valaki tezs még bele valaki nem.. elvileg elég neki az is amit alapból olajoz mert a gyárit ha kihozod azon sincs jobbn ráálítva.. meg simáncs csak benzinnel tankolják azt is..
de ha rakol még a benzinbe nem lesz semi baja max jobban füstöl meg olajtenger árasztja ela akipufogodat
de az ugyis kiég ha majd nem elsz bejáratós..
szal nem fontos sztem de rakhacc is bele..
üdv.: Szerintetek a bejáratás alat kell +olaj a motornak ? ma rendeltem meg és szerdán be is rakom
jah és az olajzáson álitcsak vagy tegyek + olajat a benzinhez ?
Hali!
Nekem üresen, tehát támasztón kipörög 12.000ig. Ha hajtom 8000nél tovább nem szoktam tekerni, de még lehetne, ha van szíved. Olyan 6-7 ezernél kellemes motorhang van.
Hello !
nekem 13/53as átételel tuningmetetesen 85km/h körül van a vége és 5.-6.-ba már nem pörög ki
a gyorsulásrol anyit hogy kb ojan mit egy full tuningos robogó
de kb 2hét és meglesz a 70es henger
Sztem nekem is elpörög. Csak 8000nél már annyira pörög, h jobban nem pörgetném.
Az a vicces, h pöccre indul, és kívülről megfelelő hangja van a motornak.
Nekem is ilyen volt. bár nekem 10ezerig is elpörgött.
De 4 és 6ezer között tényleg nagyon erőtlen volt.
a karburátoron kell állítani: kevesebb üzemanyagot kapjon
Máma mentem motorozni és mikor megálltam a motor jobb oldalánál alúl egész rendessen csepegett a hűtővíz.Ez természetes nektek is csinálja ezt?