Hello.
Azt akarom tőletek kérdezni hogy ha nyikorog a hátsó fékem mikor rálépek akkor ellehetnek kopva a fékbetétek?
Addig nem akarom szétszedni hátha volt valakinek már ilyen problémája
Körülnéztem és 2 hengerszett tettszett meg: Top - 43ezer, Hebo - 50ezer
Esetleg a Dr.
Szerintetek melyiket vegyem?
A hebo mellett szól, h világos színű és nem üt el a blokk színétől, így a rendőrök se piszkálnának annyira gondolom. Szerintetek?
Kössz
Nézelődtem, és egy Dr-t és egy Top-ot találtam - 40 ezerbe kerülnek.
Kell még főtengely is, Hebot találtam 22 ezerért, tapasztalotk ezzel? Vagy tudtok mást?
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Hirtelen úgy adódott, hogy hengerszettet veszek. Szerintetek milyen 70-es hengerszettet érdemes venni, lehetőleg olcsón? Ahogy néztem a gyárit, úgy tűnt : belül vas, kívül alu, lehetséges? Azt tudom h a vasat lehet csak fúrni, ezért inkább olyat szeretnék, de alu is szóba jöhet.
Előre is köszönöm!
én nem hiszem hogy az enyém hengerfejtömítéses lenne.. mert csak akkor csepeg az olaj hogyha meghajtom... ha lassacskán megyek akkor nem..meg ez csont olaj az egész ami az enyémből jön nem vizes vagy iesmi..ez csak olaj..(fekete!
Jó ott mind amelyiknek van egy kis ára.. én majd Igolt cserélek benne..(PROPULSE BV 2 RACING)-(SZINTETIKUS TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT NAGY NYOMÁSÚ SPECIÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ 2 ÜTEMÛ VERSENY MOTORKERÉKPÁROKHOZ SAE 10W40) ez is olyan 3-4 ezer körül van!
jaja 10w40 és motorolaj meg szinte izlésedhez függ meg a pénztárcádhoz... én 2t fullszintetikusat veszeka Sendámba.. ( valvoline synpower 2t - 3500 ft )
Azt akarom tőletek kérdezni hogy ha nyikorog a hátsó fékem mikor rálépek akkor ellehetnek kopva a fékbetétek?
Addig nem akarom szétszedni hátha volt valakinek már ilyen problémája
De Castrol 4T az a tuti lenne 10-40-es!
Attol nemcsúszik a kuplung se!
én is most fogok ijet veni ! Nekem a szerelö azt monta hogy ugyanaz csak más a cimkerajta ...
De am énis várom a tapasztalatokat
Akkor a Top és a Dr közül nem tudok választani. 3000 Ft különbség van köztük. Segítsetek!
Esetleg a Dr.
Szerintetek melyiket vegyem?
A hebo mellett szól, h világos színű és nem üt el a blokk színétől, így a rendőrök se piszkálnának annyira gondolom. Szerintetek?
Tényleg egy 11 Lóerös Derbi GPR50 es tud 110-120 körül menni?
Nézelődtem, és egy Dr-t és egy Top-ot találtam - 40 ezerbe kerülnek.
Kell még főtengely is, Hebot találtam 22 ezerért, tapasztalotk ezzel? Vagy tudtok mást?
Segítséget szeretnék kérni. Hirtelen úgy adódott, hogy hengerszettet veszek. Szerintetek milyen 70-es hengerszettet érdemes venni, lehetőleg olcsón? Ahogy néztem a gyárit, úgy tűnt : belül vas, kívül alu, lehetséges? Azt tudom h a vasat lehet csak fúrni, ezért inkább olyat szeretnék, de alu is szóba jöhet.
Előre is köszönöm!
A hengerfejtömítésem volt szar!
Valszeg azért csepegett a kipufogó.
( 1300ft )