Hy!
A fogyasztása 3-3,5 liter/100km
Igazából jót kérdezel, mert van egy fordulatszám kb 6.500, ahol megindul jobban, de nem tűnik igazán poweresnek az ereje, majd megkérdezem. ez az egy amit nem tudok, de igazából nem is érdekelt
Hát az a feladata, de azokat a rángatásokat nem érzed, nem arra szolgál hogy, pl a kormányt ne rángassa, hanem a blokk belsejében a történéseknél, igazából észre sem lehetne venni, ha nem lenne benne, de biztos, hogy furcsább lenne, kiszámíthatatlanabb.
az én derbim 2002-es de uyganaz mint a98.as.. és nekem is csepeg a pufóból az olaj!
ha megyek vele meghajtom csepeg belőle!
nekem már egy éve ilyen szal seemi gáz... semi baja.. tudod hogy jo az olajzás
de levettem a pufót és egy deka olaj nem cseppent ki belőle.. szóval nem tom.. hagy csepegjen jobb mintha nem olajozna..
DonPedro bocs hogy ennyit kérdezösködök a géped iránt.
Fogyasztása mennyi neked?
Meg hogy csak membrán vezérlésü vagy van benne Power-szelep is a blokkban?
Láttam írtad van benne kiegyensúlyozó tengely is gondolom nemráz szét mint egy cross motor?
Üdv.
Az jó, ha Pest Megyeben vagy
Őőő 200-210 km
Nagyobbra váltás miatt adom el, amióta az eszemet tudom RS-t szeretnék.
Van MSN-ed, felvehetsz arra is :) p3dr01@freemail.hu
Szia DonPedro.Akkor nem-is lakunk egymáshoz túl messz mert Én Táborfalván lakom(Pest-megye)
Nagyon nézegetem a mocidat klassz nagyon!
És miért szeretnéd eladni?
Mi volt a legmesszebb távolságod vele?
hello.
De a schubert tű nem lehet mert valahogy vissza tudtam akasztani és ugy ment de mindig kiesik abbol a csavarbol.Meg ha vissza akasztom akkor megy de vagy nem lehet behuzni vagy konnyen behuzom de akkor nem megy a motor.De azért köszi.
Hát Mikka, én 80 kg, és 184 cm környéke szóval kb ugyanaz lenne
Átnézetlen motort nem adok el, szóval ma még visszavittük garanciális átvizsgálásra, majd a héten lesz kész :)
Hello mindenkinek.
Lene egy kérdésem hozzátok.Ma mentem motorozni és egyszer csak azt vettem észre hogy a gázkart félig huzom és semmi nem reagál rá, de utánna ment de magas fordulaton.Megnéztem a gázbowdent hogy nincs-e kiakadva de nem volt.Csak abbol a kis csavarbol jott ki visszatetem de még rosszabb let mert ha nem is húztam a gázt a motor magas fordulaton ment.Szerintetel mi lehet a baja?Ja és nektek a gázkar mogott a bowden ahogyan bemegy a gázkarba ott van muanyag?Mert nekem nincs és lehet ez a baj.Aki tud az legyenszíves segítsen!
115-120-nál meg már nagyon kell tekerni...
Semmi baj, ez a modern technika
Most van szervízben a mocim, majd megírom mit mondtak.
Nem érdekel valakit egy Senda gyári kipu?Ha érdekel vkit,küldök képet.
A fogyasztása 3-3,5 liter/100km
Igazából jót kérdezel, mert van egy fordulatszám kb 6.500, ahol megindul jobban, de nem tűnik igazán poweresnek az ereje, majd megkérdezem. ez az egy amit nem tudok, de igazából nem is érdekelt
Hát az a feladata, de azokat a rángatásokat nem érzed, nem arra szolgál hogy, pl a kormányt ne rángassa, hanem a blokk belsejében a történéseknél, igazából észre sem lehetne venni, ha nem lenne benne, de biztos, hogy furcsább lenne, kiszámíthatatlanabb.
ha megyek vele meghajtom csepeg belőle!
nekem már egy éve ilyen szal seemi gáz... semi baja.. tudod hogy jo az olajzás
de levettem a pufót és egy deka olaj nem cseppent ki belőle.. szóval nem tom.. hagy csepegjen jobb mintha nem olajozna..
ugytűnik mintha sminkelné magát
de csak érzékeny a szeme és könnyezet mint az álat.. a szemét birizgálta
Fogyasztása mennyi neked?
Meg hogy csak membrán vezérlésü vagy van benne Power-szelep is a blokkban?
Láttam írtad van benne kiegyensúlyozó tengely is gondolom nemráz szét mint egy cross motor?
Üdv.
A haverom vett egy senda r-t (98-as) és van rajt egy sportdob, de a kipuff végénél csöpög az olaj.
Az mitől van és hogy az baj-e?
A haverom vett egy senda r-t (98-as) és van rajt egy sportdob, de a kipuff végénél csöpög az olaj.
Az mitől van és hogy az baj-e?
Őőő 200-210 km
Nagyobbra váltás miatt adom el, amióta az eszemet tudom RS-t szeretnék.
Van MSN-ed, felvehetsz arra is :) p3dr01@freemail.hu
Nagyon nézegetem a mocidat klassz nagyon!
És miért szeretnéd eladni?
Mi volt a legmesszebb távolságod vele?
Persze menne.
PIlisvörösvár, Budapesttől 16-17 kmre
Tényleg nagyon klassz a géped!
Hovavalósi vagy amúgy?
De a schubert tű nem lehet mert valahogy vissza tudtam akasztani és ugy ment de mindig kiesik abbol a csavarbol.Meg ha vissza akasztom akkor megy de vagy nem lehet behuzni vagy konnyen behuzom de akkor nem megy a motor.De azért köszi.
Átnézetlen motort nem adok el, szóval ma még visszavittük garanciális átvizsgálásra, majd a héten lesz kész :)
Lene egy kérdésem hozzátok.Ma mentem motorozni és egyszer csak azt vettem észre hogy a gázkart félig huzom és semmi nem reagál rá, de utánna ment de magas fordulaton.Megnéztem a gázbowdent hogy nincs-e kiakadva de nem volt.Csak abbol a kis csavarbol jott ki visszatetem de még rosszabb let mert ha nem is húztam a gázt a motor magas fordulaton ment.Szerintetel mi lehet a baja?Ja és nektek a gázkar mogott a bowden ahogyan bemegy a gázkarba ott van muanyag?Mert nekem nincs és lehet ez a baj.Aki tud az legyenszíves segítsen!