Donpedro tényleg nagyon szép a Derbi gyorsaságid!
Elhiszem hogy megy 110-et.
Nemtudom hogy alattam hogy viselkedne 85kg vagyok és 185cm magas!
Most Mítom van.
Hát boccs, hogy ki tudtam hozni annyit belőle
tegyük rá hogy 10%-ot csal az óra, de nem csal, szóval még akkor is 110... kétszer is mentem annyit vele, szóval "énkérekelnézést"
Te figyelj már ebben ugyanaz a blokk van mint az új RSekben és azok folytás nélkül se mennek igy...sőt még 1-2 80as motor se megy annyit!Akkor minek 125ös motor azért a 40kmh ért!
Szia!Pont a Tiedét néztem amikór nagyon megtetszett a Derbi gyorsasási!
Nagyon franko a géped!
Sajna még csak tervbe van véve a vásárlás!
Néztem egy ugyanolyat mint a tiede asziszem 380Ezerért csak önindító hibás.
Sziasztok!
Érdeklödnék hogy Derbi GPS 50 es gyorsasági tényleg 10 pacis és tudja a 110-120 as sebességet?
Én 2006 ost néztem ki amelyiknél a kipufogo az ülés alatt van!
Mi a véleményetek arról a mociról?
Az utazó sebessége mennyi lehet?
sziasztok! mi is kiruccantuk kicsit ara a tavaszi időre. megindult a banda
Mi Nyirturán voltunk Krosszpályán
sajnos ittholhagytam a kamerát igy nincs sem kép sem videó anyga.. de az élmény megmarad gyilkolták a gépeket.. ami azt illeti nem derbiknek van kitalálva az a pálya..
de jo volt
sztem mindegyik gyertya jo majdnem mindel megy.. dehát azért csak van hőérték eltérés a gyertyák között!
Nekem 2002.es Derbi Sendám van a régebbi tipus.. annak a gyári papirjára.. az ajánlott gyertya: NGK B9ES
PL: én kiprbóbáltam 3 pólusó gyertya is volt benne azzal is ugyanigy ment!
Szeva! Nem kell aggódni, ugyanez a gáz a Sendákon, a Riejukon, az Apriliákon, satöbbi, szal fogsz hozzá kapni. Szerintem ha mást nem sikerül intézni vegyél egy mountain bike váltóbowdent, az tökéletes lesz, csak jól kell megforrasztani, hogy ne essen le a végéről a cin.
Én múltkor gond nélkül kaptam teljes szettet. nem azért, de szerintem hülyeség. a tavalyiaknak még ugyanez a villájuk van hátul, akkor mért ne lenne cucc? nekem cak um pakk 11-ből kijött a szett.
Elhiszem hogy megy 110-et.
Nemtudom hogy alattam hogy viselkedne 85kg vagyok és 185cm magas!
Most Mítom van.