hy! lánckereket sztem nem fogsz találni csak külföldről hozatni..
én megvettem rá ami a mostani sendákra kell.. és azalá esztergáltattam egy távtartót.. na meg süllyesztett csavarral van felfogva mert amugy a csavar feje beleért a villába.. és nekem jo ...
Hali! Légyszives segítsetek abba hogy a Senda R-emhez (97-es) hol tudok venni lánkerék szettet vagy rendelni, vagy mondjatok olyan oldalt ahol vannak ára is.
Előrew is kössz!
Pink-nél nincs.... Ny.1házinál se tudnak szerezni, azt írták h csak 2002-es évtől vannak cuccok náluk. Jeah Amúgy nem lenne jó a 2002-es gázbovdene a 97-esébe? Nemhiszem h van eltérés...báár kitudja
A hengertalphoz papirtomitest raktam, es vekonyan megkentem ezzel a cuccal, a hengerfejhez meg vekony puha femlemez tomitesem van, azt is megkentem ezzel a cuccal es tokjo volt. De elvileg egymagaban is alkalmazhato az anyag, hoallo, es direkt ilyen helyekre talaltak ki.
Hali. Sok helyen érdeklődtem, de eddig sehol sem volt ami nekem kellene, szóval érdeklődök itt is. Nincs valakinek jó állapotban lévő gázbovdenje 97-es GPR-hez? Főként a felső része érdekelne, mert az szakadt el, de esetleg kompletten is megvenném ártól függően. Vettem sima gázbovdent is , de amit itt adnak nálunk a motoros boltban az túl hosszú volt, és aztán szorult is, meg nem volt jó, szóval mindenképpen gyárit szeretnék inkább. Köszi előre is
Csáo Zsolesz!
Ilyen gondom nekem is volt, egy stoppie után voltak hasonló problematikáim
a szervízben aszondták hogy a tömítés ment el... egy javítókészlet kellett a főfékhengerhez oszt" már jó is remélem neked is hasonló a hiba, mert egy javítókészlet nem nagy tétel.
Üdv
Visszavonom!
Nem akarom eladni a mocim.
Ma kint voltam vele egy kicsit túrázgatni, mert jó idő volt.
Közúton simán lefektette a mutatót, az erdőben pedig igazi kezesbárány volt
Kezdem megszeretni, lassan kiérdemli a 70-es hengert
Szerintem valahol levegős a féked, és mivel ha csak lassítasz akkor több ideje van a levegőnek összenyomódnia, ha meg hirtelen fékezel akkor nem tud ugy összenyomódni (ez sztem kb olyan lehet mint amikor lassan belenyúlsz a vizbe alig érzel vmit, ha meg ugrasz bele egy hátast, hát kissé keményebb lesz már a víz)
sztem próbáld rendesen lelégteleníteni és tegyél bele megfelelő minőségű és mennyiségű olajat. a fedélre rá van írva milyen kell bele.
Szia, Zsolesz! Az sajna karmantyú lesz, szerintem.. Az pedig nem jó Á.... Csináltam egy videót a Sendáról, de nem teszem fel, mert egyrészt a minősége se a legjobb, másrészt meg a hangját se adja vissza úgy igazából pedig az lett volna a lényeg... Na nem baj.. majd legközelebb
én megvettem rá ami a mostani sendákra kell.. és azalá esztergáltattam egy távtartót.. na meg süllyesztett csavarral van felfogva mert amugy a csavar feje beleért a villába.. és nekem jo ...
árak
Előrew is kössz!
a régiekbe: B9ES
újakba : B8ES
A hengertalphoz papirtomitest raktam, es vekonyan megkentem ezzel a cuccal, a hengerfejhez meg vekony puha femlemez tomitesem van, azt is megkentem ezzel a cuccal es tokjo volt. De elvileg egymagaban is alkalmazhato az anyag, hoallo, es direkt ilyen helyekre talaltak ki.
Ilyen gondom nekem is volt, egy stoppie után voltak hasonló problematikáim
a szervízben aszondták hogy a tömítés ment el... egy javítókészlet kellett a főfékhengerhez oszt" már jó is remélem neked is hasonló a hiba, mert egy javítókészlet nem nagy tétel.
Üdv
Nem akarom eladni a mocim.
Ma kint voltam vele egy kicsit túrázgatni, mert jó idő volt.
Közúton simán lefektette a mutatót, az erdőben pedig igazi kezesbárány volt
Kezdem megszeretni, lassan kiérdemli a 70-es hengert
(képeim közt erdei photo)
sztem próbáld rendesen lelégteleníteni és tegyél bele megfelelő minőségű és mennyiségű olajat. a fedélre rá van írva milyen kell bele.