Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A légtelenítéshez meg sok szerencsét és rengeteg kitartást
Az enyémen is ugyanolyan van, tied AJP vagy Brembo? bár az újabbakon már AJP van, enyémen is az van még hátul, de az elsőt kicseréltük Brembora. Szerintem azér ne dobd egyből a kútba azt a féknyerget, vedd le, a 2 csavart vedd ki belőle, asszem 13-as kulcs kell rá, szedd ki a csövet, a légtelenítőcsavart, a fékcső helyén fújj bele kompresszorral mielőtt szétszednéd, akkor kijönnek belőle a munkahenmgerek, aztán szedd ki óvatosan a tömítőgyűrűket, pucold ki a nyerget, pucold le a gyűrűket, rakd vissza őket, a munkahengereket is, vedd le a csövet, fújasd át, én a helyedben a főfékhengert is kitisztítanám.. olcsóbban kijössz..
Bocsánat... Hátsó fékmunkahenger kellene, de olyan, ami egybe van építve a konzollal. Elméletileg 2002es a motor, de a fékek valőszínű régebbiek. Szal akinek van jelezzze legyen kedves. Köszi...
Hali!
Nekem 2002es Derbi Supermotohoz kellene hátsó főfékhenger. Ha vkinek van, v tud vkit akinek lenne legyen kedves szóljon. Köszi...
nekem sincs for.mérőm a régi sendán nincs
de most őszintén minek az? ugysem fordulatszámmérő alapján fogsz váltani..
jo az ha van met jol néz ki meg extra.. de nem létfontosságú..
Meddig pörögnek egyébként?
Nincs fordulatszámmérőm és fogalmam sincs hol a vége, de azt érzem hogy a végén kezd dolgozni
na hogy mi? a motor magasab fordulatnál kezd huzni?
nekem sztem gyári kipum van.. és nekem majd csak olyan 6 ezertől kezd huzni kb. addig csak dadog meg szenved!
|| kb. ekkora xD ( amúgy engemis érdekelne ! )
És mekora az a bizonyos teljesitméyn növekdés?
gaborg: hát minél finomabbat legalábbis olyat szoktak bele rakni
A sportkipuff a teljesítményt (megletpő módon ) növeli. A hang erősebb, ércesebb lesz tőle, a fogyasztást meg ha nincs a karbiba is belenyúlkálva nem növeli olyan mértékben, hogy számítana. A sportkipufogó a motor teljesítmény- és nyomatékgörbéjét változtatja meg. Általában magasabb fordulatról kezd húzni tőle a motor.
Nem tugya v ki h a sportkipuff mit csinál a teljesitményel ? ill mijen hangaj van ?
és a fogyasztás hogy nö ? Tavaszal szeretnék veni egyet ...
Köszi ! eszembe se jutot megnézni a képet pedig ez nekem is megvan
Remélem segítettem!
Hello Srácok !

nagy takritás alat van a Derbi Senda X-race-em és nem emlékszem hogy a lánc az elsö lánckeréknél a görgö alat vagy fölöt van ?
nincs mit
köszönöm!
Hali! Itt próbálkozz, nagy esély van rá hogy itt kapsz hozzá: 06/30-947-5135
sziasztok!

Tud valaki Derbi Predatorhoz, első idomot, első lengéscsillapítót?
mennyit érne meg neked a rabasa blokk?
Hello!
Van egy Stage6 Pwk 24mm-es síktolattyús,powerjet-es versenykarbim meg egy Hebo sportlégszűrőm.Motoron még nem voltak.Ezekre csere nem érdekelne?
Esetleg ha valakit érdekel 27ezerFt a kettő együtt.
hello! nekem meg nincs szimeringem, meg nem hivtak a boltbol, de ha lesz mennyi es milyen olajat rakjak majd a teloba?
Hali! Végre megvan a telószimering... yea. csak kicsit megkell esztergálni :) de fasza lesz hála istennek
sziasztok! engem régi derbire való Idomok érdekelnének! Főleg a hátsó farokidom! de teljes idom szett is jöhet!
ha valakinek van vagy tud eladó idomokat régi derbi sendára az irjon ..köszönöm..