Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de megtudom mondani, ill mutatni. :D pont ez megy bele. A héten cseréltem 4 pár fékbetétet :D még maradt 1 felesleges, 2600Ft+postaktg (ami kb 2-300ft max) odaadom ha érdekel, nekem ugyis rendelnem kell majd cuccokat a mocikhoz.
Ez vízes meg 6sebességes!90km/h a vége
Helló! 2003-as Derbi Senda X-Treme -hez nem tudja valaki pontosan megmondani hogy milyen hátsó fékbetét megy?
Hali!
Motorszerelőt keresek. Gödöllői vok, szal a környéken, Pest megyében (esetleg távolabbról) keresnék embert, aki elvállalná motorom komplett leszervízelését. Korrekt munkát végez, gyári állapotot tud megvalósítani, és megfizethető.
Akár közületek vki, akár tudtok vkit, légyszi szóljatok.
Kószi...
De 75 egyértelműen reális
De ez levegős még nem? mert 150-ért vizesek vannak 6-os váltóval...
Nincs mit, sok szerencsét!
Valaki nemtudna egy képet küldeni erről a tengelyről hogy a letört fele hog néz ki?nagyon hálás lennék!
Háát ugy volt h mentem vele nemgyorsan meg semmi(az volt a szerencsém), aztán egyszercsak reccs aztán lefulladt a gép meg besatult a kerék!nézem h mivan j befogott a fék avgy valami aztán hazagurultam vele.Leszedtem a hengert az volt a sejtésem h beállt a dugattyú aztán az se a fötengelycsapágyakkal se volt gáz aztán ez tört el röviden ennyi
Lánchoz szemeket lehet külön kapni?
Na most olvastam félre
jaj bocs félre olvastam!olyan 25000-re gondoltam!
75.000,sztem reális mindenki 150lörül hirdeti,a bőgést eltudnám kezdeni amiért megkell vállnom tőle,de most nagyon kell a pénz(jogsira)!sztem a nyári munkámból megint veszek egy derbit,mert nagyon megvagyok vele elégedve
Koszi utananezek ennek a festeknek.
azove nem neked irtam az alkatreszforrast, meg a kiegyensulyozotengelyes problemat feszegettem
szerelot sajnos nemnagyon tudok ajanlani
Hali! A motor megy is? A másik blokk nélkül mennyit kóstál?
A műanyagot sztem vidd el meghegesztetni, ki is pótolják, ha kell, kigittelik, neked csak fújni kell..És megfizethető meg tartós. Alapozót csak olyat vegyél, amire ez van írva: "Tikkurila Unica Adhesion Primer". Nagyon jól fed, és a festék is szépen tapad rá. Én RAL 3020-as színkódú Tikkurila festéket fújtam rá (asszem Tikkurila..), bevált, azóta sajnos már törtem a gépet, de akkor se pattogott, ki lehetett csiszolni a javított részt, és szépen újra lehetett vele fújni. Mondjuk nekem van benne valami olyan adalék amitől nem pattanik.. Kurvadrága de jó anyag.
Darabokba van a blokk!vmi hiányzik is!a henger,hengerfej kitűnő,főtengely picit csapágyas,csapágyak jók,gyújtás is fasza,kuplung lamellák is!mennyit érne meg neked?
Kösi... De az ürge Baranyában tolja az ipar, az meg ide nem 30... De kösi. Akárki akármit még legyen kedves szóljon... Kösi...
Egyebkent en gepem is darabokban hever meg es mar viszket a tenyerem, de mar lassan meglesz minden hianyzo alkatresz.

muanyag idom repedesenek javitasara milyen modszert javasoltok, milyen alapozot es festeket hasznaljak?
nezdcsak van itt alkatreszforras szerintem kerdezz ra:

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Francba, leelőztél
Ez egy kiegyensúlyozótengely, megy tőle a motor, rezonanciacsökkentő szerepe van, szal ha nincs benn készülj fel rá hogy a tojásaidat lerázza De ezt hogy bírtad eltörni?
Hello!
Ez egy kiegynsulyozo tengely, arra valo, hogy egyenletesebbe tegye a jarast. Szerintem megy tole a gep, de a mernokok nem veletlen terveztek bele, inkabb probalj bele szerezni egy masikat, vagy ezt hegesztesd meg egy szakival, nem barkacshegesztesre gondoltam . Gepmuhelyekben megvan a megfelelo felszereles es szaktudas. De az is lehet hogy ott mar le is tudnak neked gyartani egy ilyet.
Nem ismerjük egymást de én a nyáron sokat jártam Kapuváron.